Şimdi Ara

Huawei P40 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Huawei’nin yeni yıldaki ilk amiral gemisi olma özelliğine sahip P40 serisi tanıtıldı. Bu yıl 3 farklı model ile gördüğümüz seride Huawei P40 kendisini biraz daha alt seviyeye odaklamış durumda.



    Huawei P40 özellikleri ve fiyatı



    Huawei P40 modeli Pro ve Pro Plus modellerinden kendisini biraz ayırmış. 6.1 inçlik OLED ekranda OverFlaw Display adı verilen bir tasarım dili kullanılıyor. Bir su damlasının yüzey üzerinde gerilimini canlandıran ekranın hem kenar kısımları hem de üst alt çerçevelerinde bir miktar kavise yer verilmiş.



    Ayrıca Bkz.Türkiye dahil koronavirüs ile savaşan 8 ülkeye Binance desteği



    Ekranda parmak izi okuyucu için ayrılan alanın yüzde 30 daha fazla olduğu ve yüzde 30 daha hızlı bir şekilde çalıştığı ifade ediliyor. Çift ön kamera ise düşük ışık koşullarında bile başarılı yüz tanıma yapabiliyor. Ekranın tazeleme hızı 90Hz.





    Arka kısımda yine 50MP çözünürlüğünde RYYB 1/1.28 inç ana sensör yer alıyor. 16MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör ve 8MP çözünürlüğünde 3x telefoto sensör ona eşlik ediyor. Kamera paketi toplamda 30x yakınlaştırma yapabiliyor. Ön kamera ise 32MP çözünürlüğünde ana sensör ve 3D ToF sensörden oluşuyor.



    Kirin 990 yonga setinin güç verdiği telefonda 8GB RAM ve 128GBdepolama kapasitesi sunuluyor. 3800mAh kapasiteli batarya 22.5W hızlı şarj ile destekleniyor. Android 10 üzerinde EMUI 10.1 ara yüzünü çalıştıran telefon yine Google uygulamalarından yoksun olarak geliyor. Huawei P40 modeli için 799 Avro fiyat etiketi belirlendi.



     





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Huawei P40 tanıtıldı
    Huawei P40 tanıtıldı
    Huawei P40 tanıtıldı
    Huawei P40 tanıtıldı
    Huawei P40 tanıtıldı
    Huawei P40 tanıtıldı




    Kaynak:







  • Kurulsa ne olacak? Devir artık kolaylık devri. En basitinden örnek vereyim. Bugün kim telefonuna müzik indiriyor? Eskiden insanlar yeni albüm çıktığında sitelerden indirirdi. Çevrimiçi müzik platformları çıkınca kimse artık bu sitelerin yüzüne bakmıyor. Herkes ya Spotify ya da YouTube’u açıyor. Neden çünkü çok daha kolay! Bir içeriğe ulaşmak artık o kadar kolay hale geldi ki çoğu insan için lüksten ziyade bir gereklilik olmuştur. Aynısı bugün uygulama için de geçerli. Zibilyon tane uygulama var. Kimse de bununla uğraşmak istemez. Doğrudan uygulama mağazası ve lisansı olan cihazlar varken lisansı iptal edilmiş ve dışarıdan uğraştıracak şekilde uygulama yüklemeyi gerektiren bir cihazı kimse istemez. Kaldı ki herkes geek değil. Dünyanın büyük çoğunluğu standart kullanıcılardan oluşur ve bu tarz işlerden anlamaz. Google lisansı iptal ve Android 11’i alacak mı belli değil. Böylesi bir cihaza 7000 üzeri fiyat vermek şuur tutulmasından başka bir şey değildir. Aklı başında olan biri asla böyle bir cihaz almaz. Biraz mantıklı olun.
  • google yoksa anca cinde satar.
  • Çentikten nefret ediyorum ama Huawei sen çentiği kaldırma lütfen.

  • Türkiye fiyatı 6500'den girse huawei freebuds 3 hediyesiyle birlikte, p30daki gibi de hediyeyle birlikte amazonda 1000 lira daha uyguna satılsa Google dezavantajına rağmen tercih sebebi olur. Kompakt yapısı yüzünden bile tercih sebebi olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muratozgulz kullanıcısına yanıt
    P30 zaten 6000tlye satiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok şık olmuş

  • Huawei P40 serisi telefonlar için "ana konu" "kullananlar kulübü" gibi konu açacak veya mevcut konuların başlığını değiştirecek arkadaşlara önerilelim var.

    "P40"

    "P40 PRO"

    "P40 PRO Plus"

    "P40 Lite"

    diye ayrı ayrı konular açmanızı rica ediyorum. ama öncelikle, bu cihazları almış veya alacak arkadaşların yada cihazlara ve konuya vakıf kişilerin konu açması daha doğru olur diye düşünüyorum. şayet konuları açan olmanış ise tek tek ben açacağım. yada açılmış konular var ise, tek konuya indirmenizi ve anakonu diye tek bir cihazı yazmanızı rica ediyorum.

    ama en önemlisi ise: P30 serisi gibi karman çorman ve kanser konular açmayın!!!
    yav arkadaş p smart'ların bile ayrı ayrı konusu var! P40 lara, P40 serisi bir telefon alacak arkadaşlara, bu cihazları merak edenlere bu zulmü yapmayın!

    forumdaşlık öldü mü?


    Huawei P40 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

    geçen p 30 pro için bir araştırma yapayım dedim, kronik sorunu varmıdır yokmudur, kullanan arkadaşlar neler yazmış diye bakayım dedim, bakamadan çıktım.

    velhasıl, şuan P smart kullanıyorum (cihaz 3 kere servise gitti. sıfır diye (!) gönderdikleri cihazın eski cihazıma nazaran bariz bir şekilde pili daha az gidiyor. bunun için ayrı bir konu açacağım.) ama Huawei'den asla, giriş ve orta seviyesi bir cihaz alınmaz diye düşünüyorum. ram optimizasyonu trajik, ekran sararması vakaları olağan.

    Huawei üst segment için alınır. şahsen P30 pro veya p40 serisi bir cihazı alabileceğimi sanmam. hatta alabilecek bile olsam Android'e gıcıklığımdan almam. ama asla, asla dememek lazım! haybeden bir para gelir ise neden almayayım. zaten çok pis gözüm kaldı, hem P30 pro'da hemde p40lar'da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 27 Mart 2020; 13:53:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huwaı telefon ları almayın jarzı hemen biti veriyor

  • muratozgulz kullanıcısına yanıt
    Google Play’deki hiçbir uygulamanın çalışmayacağı bir cihaza 6500+ vermek için zeka özürlü olmak gerek. Bugün bir akıllı telefonda olmazsa olmaz hiçbir uygulama yüklenilemediğinde telefonun hiçbir işe yaramadığını ancak o zaman anlarlar.

    En fazla 100 avro eder fazlası değil. Uygulamalar olmadan bir akıllı telefonun hiçbir anlamı yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 27 Mart 2020; 12:34:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Youtubedan nasıl kurulduğunu görebilirsin, sanki hiç kurulmuyormuş gibi konuşuyorsun. Bir de kaç yaşındasın bilmiyorum da üslubuna dikkat et. Bu da WP'nin kendi sitesinde yayınladığı apk'sı, huawei cihaz alanlar gönül rahatlığıyla indirip kurabilir.https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozgulz -- 27 Mart 2020; 13:1:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mayıs ayında saat hediyesiyle birlikte 4700'e satılıyordu. Aynı şekilde 5500'e satılırsa tercih edilebilir. Google servisleri de bir şekilde kuruluyor zaten. Onun dışındaki tüm firmalar apk yayınladı zaten. Fb olsun WhatsApp olsun hepsi kendi sitesinden orijinal apklarını yayınladı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akıllarda tek soru. Google yoksa nasıl olacak?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muratozgulz kullanıcısına yanıt
    mayıs derken. geçen seneden bahsediyorsun sanırım. şuan 5 bin tl.
    google playde uygulamaları otomatik güncelleyebiliyosun. bir uygulamanın yeni sürümü çıkınca tek tıkla kendin de güncelleyebiliyorsun. onun dışında google play protect uygulamaların zararlı olup olmadığını denetliyor. google uygulamasında gittiğin yerleri otomatik olarak konuma kaydediyor. google play aile kitaplığı var. google haritalar youtube kimse bunları el ile yüklemek istemez.
    uğraşmak isteyen alsın. o fiyatlara. s10plus. note 9. vsvs. ürünler var
  • Ben s10e kullanıyorum, kompakt ve pil süresi uzun giden bir cihaz arayanların androidde tercih sebebi olur diyorum fiyatını düzgün ayarlarlarsa. Yoksa çoğu kullanıcının tercih etmeyeceği bariz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muratozgulz kullanıcısına yanıt
    Kurulsa ne olacak? Devir artık kolaylık devri. En basitinden örnek vereyim. Bugün kim telefonuna müzik indiriyor? Eskiden insanlar yeni albüm çıktığında sitelerden indirirdi. Çevrimiçi müzik platformları çıkınca kimse artık bu sitelerin yüzüne bakmıyor. Herkes ya Spotify ya da YouTube’u açıyor. Neden çünkü çok daha kolay! Bir içeriğe ulaşmak artık o kadar kolay hale geldi ki çoğu insan için lüksten ziyade bir gereklilik olmuştur. Aynısı bugün uygulama için de geçerli. Zibilyon tane uygulama var. Kimse de bununla uğraşmak istemez. Doğrudan uygulama mağazası ve lisansı olan cihazlar varken lisansı iptal edilmiş ve dışarıdan uğraştıracak şekilde uygulama yüklemeyi gerektiren bir cihazı kimse istemez. Kaldı ki herkes geek değil. Dünyanın büyük çoğunluğu standart kullanıcılardan oluşur ve bu tarz işlerden anlamaz. Google lisansı iptal ve Android 11’i alacak mı belli değil. Böylesi bir cihaza 7000 üzeri fiyat vermek şuur tutulmasından başka bir şey değildir. Aklı başında olan biri asla böyle bir cihaz almaz. Biraz mantıklı olun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben de almam, ancak fiyatı düzgün ayarlanırsa tercih edecek olur demek istiyorum. Ben de kolaylık yanlısıyım ancak düşündüğünüz kadar da kötü durumda değil huawei. Android açık kaynak olduğu için Google lisansına ihtiyaçları yok kullanmaları için. HWP youtube kanalından markalara soruyorum serisini izleyerek huaweinin durumuyla ilgili daha çok bilgi sahibi olabilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimse değinmemiş ama bu cihazlar da stero hoparlör yok. Huawei p30 serisinden beri aynı yanlışı yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla o almaz şu almaz demeyin. Eli daha önce Huawei'ye değmiş herkes iyi fiyatı olursa bu cihazın üstüne atlar. Her şey paraya bakar. İddialı fiyat güzel pazarlama ile iyi satar. Zaten teknoloji firmalarına giden buyuk kesin oan satıcı ne pazarlarsa onu alıyor (Çok teknoloji ile iç içe olmayan kesim) Teknoloji ile iç içe olanlarsa zaten birçok uygulamayı rahatlıkla bu cihaza yükleyebileceğini biliyor.
    Yani google yok diye alınmaz demeyin.
    Ben dünya kadar kişi biliyorum elinde İphoen7 plus senelerdir kullanıyor portre modunu 1 kere kullanmamış ben açınca o modu AAAA ana nasıl yaptın diyorlar.(Eminim birçoğunuzun başına da gelmiştir.)
    Yani böyle bir kesim de var Tr de ve mağazaya gidince satıcı General Mobile bak bunun kamerası aynen şunun gibi deyip satış yapıyor. E huawei tayfası zaten kamera performansı için alıyor. Mağazada en iyi kamera bunda diyerek teknolojik olmayan kesime satar diğer taraftan da teknoloji meraklısına Google olmuş olmamış sorun değil.
    Diğer kesime de iyi pazarlama (mağazada satış yapan personele iyi prim :) ) ve güzel fiyatla SATARRR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 27 Mart 2020; 15:40:45 >




  • fiyatlar:
    Huawei P40 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

    zoom özelliği Samsung'un 100 X'den daha iyi duruyor.
    ayrıca golden snap özelliği ile kadrajda olmasını istemediğiniz insanları tek bir hareketle silinebiliyormuş. 🤔 eğer bu özellik videoda gösterildiği kadar kolay ise yurtdışında büyük sükse yaratır.
    Huawei P40 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı


    Huawei P40 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

    Huawei P40 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir insan neden huawei denen bir markay 799euro para verir. Gercekten aklım almıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.