Şimdi Ara

Huawei P40 Pro'nun DXOMARK puanı belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes yok lecia sensör yapmış bilmem ne...<br /><br />kullanılan sensör SONY IMX700 <br /><br />Japonlar bu sensör işini yapıyor gerisi hikaye

  • TURKCELL Sitesine girmeye başladılar...

    3200 TL P40 LİTE

    P40 ve p40PRO da bugün ön siparişle satışa başlanabilir..
  • huawei telefonların bana göre kamerada büyük eksiği 16:9 formatı desteklememesi.bu piyasadaki tüm ekranların standardı bu. 4:3 fotoğrafı herhangi bir ekrana verince yanlarda kocaman boşluk oluyor,oturmuyor.huawei yapabilirse sony gibi sensörü kayıpsız kullanan değişken oranlı yapıda kullansın.
    Huawei P40 Pro'nun DXOMARK puanı belli oldu
    ya da beceremezse yazılımla basitçe alt ve üstten keserek yapsın ama 16:9 seçenek şart.

    diğer konu zaten bilindiği üzere goolge servisler olmadıkça tam bir akıllı telefon denemiyor.huawei uygulama boşluğunu doldurmak için kasıyor ama daha baya zamana ihtiyacı var.bu formuda bile çok olmayan power user'lar ara çözümler bulabiliyor ama genel telefon kullanıcı kitlesi bu boşluk dolmadan,en az 1 yıl daha huawei almaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 21 Nisan 2020; 13:1:18 >




  • Merhaba hocam;Google servisleri olmadan p40 lite kullanıyorum şu anda.AppGallery( huaweinin kendi mağazası hergün binlerce uygulama yükleniyor),more apps ve apk pure den istediğim uygulamaları edinebiliyorum.Whatsapp facebook gibi sosyal hesaplarda da bi sorun yaşamadım.HMS şu anda gündelik kullanımımımı oldukça rahat karşılıyor.Ön yargıyla yaklaşmayın derim
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum;

    Google servislerinin yerini huawei mobile service ile kapatıyor.p40 lite kullanıcısı olarak deneyimlerimi aktarayım.AppGallery de hali hazırda çoğu uygulamaya erişebiliyorum.Ki uzun zamandır bu işi yaptıkları için bu duruma hazırlıklı yakalandıklarını söyleyebilirim.A ve B mağazası olarak düşün.Sürekli a mağazasından alışveriş yapıyorsunuz.Aynı ürün b mağazasında da mevcut.A mağazası kapandı diye ürünü almaktan vazgeçmeye gerek yok.B mağazasındanda ürünü temin edebilirsin.Yani uygulama yüklemek için sadece google play e ihtiyaç yok.P40 lite a app gallery,moreapps ve apk pure den güncel uygulamaları temin ettim ben.Ben gerek duymadım ama google servislerini de istersen yükleyebiliyorsun hem garanti dışı da kalmıyor.
  • OztOguzhan O kullanıcısına yanıt
    Google chrome yükleniyor mu,youtube yükleniyor mu google haritalar yükleniyor mu,drive yükleniyor mu,google fotoğraflar yükleniyor mu? Hadi yüklendi diyelim stabil çalışıyorlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Danger

    Google chrome yükleniyor mu,youtube yükleniyor mu google haritalar yükleniyor mu,drive yükleniyor mu,google fotoğraflar yükleniyor mu? Hadi yüklendi diyelim stabil çalışıyorlar mı?
    Google chrome yükleniyor ve aktif olarak çalışıyor.Google hesabını girip yer imlerini tekrar temin edebilirsin.

    Youtube u tarayıcıdan kısayol oluşturdum ana ekrana hızda hiçbir farkı yok.

    Açıkçası işim gereği google haritalar yerine yandex kullanıyordum önceki telefonda.Yandex haritalar hem daha detaylı onu önerebilirim.

    Drive ve google fotoğraflar şu an için yüklenmiyor.Ama tarayıcıdan yine erişim sağlayabiliyorsun.

    Ve evet gayet stabil çalışıyor.
  • Dr.Danger kullanıcısına yanıt
    Hocam P40 Lite incelemesini kanallar yayınlamaya başlamışlar. Uygulama işini kendi için de çözmüş gibi duruyor appgallery dışında uygulama indirilen alanları cihaza eklemişler moreapps gibi uygulamalar ile ayrıca bu yerlerden indirilen uygulamaların güvenlik taramasını da kendi yazılımı için de yapması güzel olmuş.
  • Estafirullah dostum ne saldırısı

    Oğuzhan gibi bende P40 Lite kullanıyorum ve arkadaşa katılıyorum.
    Eski anroid telefonumun kullanımından hiçbir farkı yok kullanım olarak ama çok daha akıcı ve hiç donma kasma sıkıntısı yok.
    Ayrıca google tabanlı bazı uygulamaları da kullanmaya devam ediyorum.
    Sadece marketim farklı.
    Bunun da kullanıcılar için büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum.
    Ynai ben sıkıntı yaşamadım
  • Yok hocam sizin gibi saygılı insanlar için söylememiştim onu

    Daha önce bir konu olmuştu da orada bir iki kişi olayı kavgaya çevirmişti.

    Sanki biz Huawei'nin batmasını istiyoruz da başka markaların tekel olmasını istiyoruz gibi ithamlarda bulundular. Bize inat Huawei büyüyecekmiş, hepimiz pişman olacakmışız bu söylediklerimizden falan, işi garip yerlere çektiler.

    Hiçbiri babamızın şirketi değil. İsteyen istediği markaya parasını verir, ürününü kullanır. Namusuymuş gibi savunmasına gerek yok. Yurtdışında çocukların eline oyuncak diye alıp verdikleri ürünler bunlar. Türkiye'de pahalı olunca bazıları haddinden fazla sahipleniyor.

    Ben de dahil hiçbir teknoloji takipçisi tekellikten yana değil. Keşke Huawei'ye bu yaptırım uygulanmasıydı da Huawei, zirvedeki 2 marka olan Apple'ı ve Samsung'u daha çok yeniliğe zorlasaydı.

    P40 Lite'ınız ile mutlu olmanıza sevindim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Danger

    Google chrome yükleniyor mu,youtube yükleniyor mu google haritalar yükleniyor mu,drive yükleniyor mu,google fotoğraflar yükleniyor mu? Hadi yüklendi diyelim stabil çalışıyorlar mı?
    Chorme ve Youtube yükleniyor ama yotube vanced tavsiye ederim çok daha kullanışlı. Drive henüz çalışmıyor ama site üzerinden erişebilirsin. Ha Şöyle bir kökten çözüm var google servislerinide yükleyebilirsin basit adımlarla youtubeda anlatımları var.
  • Aynen google alternatif şuan Huawei mobil servisleri oldukça geliştirmeye başladıkları görülüyor hatta kullanan bi kaç kişiden whatsaap instagram facebook vs . siteleri rahatca ındırıp kullandıklarını duydum .

  • Gmail ya da haritalar önemli değil, önemli olan tek şey benim için google fotoğraflar, oraya bütün fotoğraflarımı yüklüyorum, bu yüzden alırsam kurmak zorundayım, yoksa bir şey ifade etmiyor bana.
  • pacmans kullanıcısına yanıt
    hocam bende şuan P40 Lite kullanıyorum. Whatsapp insatgram facebook uygulamaları şuan Huawei AppGalleryde mevcut değil. Ancak şöyle bi durum var. AppGalleryden MoreAppsi indirip MoreAppsden diğer uygulamaların tümünü (inst,whatsp,faceb) ve daha fazlasını sorunsuz indirdim. Güzel yanı apk olarak yükleniyor olmasına rağmen stabil çalışıp güncelleme alıyor olmaları
  • Dr.Danger kullanıcısına yanıt
    hocam istediğin google uygulamaları olmazsa olmazınsa masa üstüne more apps üzerinden girip kısa yol oluşturabiliyorsun. ben google fotoğrafları cihazın ekranına kısa yol oluşturdum mesela. istediğim gibi rahatça kullanıyorum. bunun gibi çözümü olan birçok uygulama var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google fotoğraflar var mı? Yok ama tarayıcıdan girebilirsin. Google Haritalar var mı? Yok ama Yandex Haritalar kullanabilirsin. Youtube var mı? Yok ama tarayıcıdan girebilirsin.
    Huawei botlarının verdiği cevaplar bunlar. Olmayan şeylerin yerine alternatif önermekle meşguller. Yıl olmuş 2020 Youtube'a tarayıcıdan gireceğim Hayır Youtube'ın mobil tarayıcı versiyonunu bilmesek inanacağız. Akıcı olmamasının yanında televizyona video yansıtma imkanı da olmuyor. Yani uygulama ile web tarayıcı versiyonu aynı değil ve aralarında bir sürü fark var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş heryeri huewai trolleri basmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    selam dostum benimde fotoğraflarım senelerden beri google fotoğraflardaydı. p40 lite aldım more apps üzerinden google fotoğraflara erişebiliyorsun web versiyonuna yönlendiriyor seni ordan cihazın ekranına link arayıp fotoğraflar uygulamasını rahatça kullanabilirsin. benim tavsiyem ordan resimlerini alıp huawei buluta atman ben şahsen öyle yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.