Şimdi Ara

Huawei P30 serisinin tanıtım tarihi resmen açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sonunda, Huawei P30 serisi akıllı telefonların 26 Mart’ta Fransa'nın başkenti Paris’te tanıtılacağı resmen açıklandı. Huawei daha önce Huawei P30 ve P30 Pro’nun Mart ayı içerisinde lanse edileceğini söylemişti. Çinli şirket şimdi ise kesin tarihi onayladı ve böylece amiral gemisi telefonun yaklaşan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılma ihtimali de ortadan kalktı.

     

    Ayrıca Bkz.Instagram hikayelerine "bağış" seçeneği geliyor
    Huawei resmi Twitter hesabında Huawei P30'un lansman tarihini gösteren kısa bir video paylaştı. Yayınlanan klipte Paris'in simgelerinden Eyfel Kulesi, Zafer Takı ve Notre Dame Katedrali gösteriliyor. Videoda ikonik yapılara zoom yapılması da akıllı telefonun öncekilerden daha iyi ve kayıpsız optik yakınlaştırma teknolojisine sahip olacağına işaret ediyor.

     



    Huawei P30 Pro'nun 5G'li versiyonu da çıkacak


    Söylentilere bakılırsa P30 üçlü arka kamera ile piyasaya sürülecek. P30 Pro'da ise dört arka kameranın yer alması bekleniyor. Telefonlardaki kamera sistemi yine Leica imzası taşıyacak. Bunun dışında amiral gemisi son model işlemci ve ince çerçeveleri olan çentikli bir ekranla gelecek. Bununla birlikte Huawei P30 Pro'nun sadece Avrupa'da satışa sunulacak 5G'li versiyonunun da piyasaya sürüleceği gelen haberler arasında







  • huawei artık bana çok hızlı tepe model çıkartıyor gibi geliyor daha yeni mate 20 pro çıktı tamam katogorileri ayrı vs diyebilirsiniz ama telefonlara baktığımızda fark yok gibi aralarında hem özellik hem katagori

  • Fiyatlar cok ucuk cikiyo ya biraz esnek olsalar güzel olur yavaş yavaş tutulmaya başladi samsung gecicek yakinda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz bakalım onemli olani fiyatı abrtmasalar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huawei cidden yapıyor. şimdi bakıyorum alışveriş sitelerine p smart (2018), mate 20 lite, p 20 lite, honoı serisi hepsi fiyatlarına göre çok çok iyi telefonlar. bundan 2-3 yıl öncesine kadar orta seviye telefonlar cidden sıkıntılıydı. ya ekranı çok kötüydü, ya kamrası kötüydü, ya bataryası kötüydü. şimdi huawei, xiaomi, meizu gibi firmalar sayesinde orta seviyede bile mükemmel telefonlar var. gerçi $ arttı haliyle fiyatlar yüksek. ancak yine de bu kriz ortamında bu vergilerle bu dolar kuruyla 1500 - 2500 TL arasında gayet düzgün telefonlar alınabiliyor. 3 yıl önce düzgün telefon almak için amiral almak gerekiyordu. onların fiyatları da yüksekti.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.