Şimdi Ara

Huawei P30 Pro ön inceleme | En dolu Android telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Stereo hoperlör yok. Kirin980. 4K 60 fps yok. Yine rezil 1080p 60 fps ve 4k 30 fps performansı gösterecek.
    Ekran S9 Plus'un bile muadili olamaz. Hatta note 8in
    Ön kamera muhtemelen yine şişirme.
    Diye uzar gider liste.
    S10 Plusun rakibi deği tırnağı bile olamaz.

    1000 euronun 500-600 eurosuna Mi9, op7, Meizu 16s alınır üstüne dslr alınır. Artı 500 euro verdirecek olayı s10 plus bile doğru dürüst veremiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon çıkartmış olmak için telefon çıkartmışlar resmen. Mate 20 Pro'ya göre var mı önemli bir yenilik veya farklılık? Mate 10 Pro'den P20 Pro'ya geçişteki Huawei'den eser yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atatürk'ün resmini vurgulamak ise amaç teşekkürler mesut, Yok tesadüf ise onu oraya koyan kişiyede teşekkürler.

  • hımm kapak resiminde subliminal mesaj var bazıları bunu sevmeyecek. p20 pro kaç para bu kaç para bizi gelmez bunlar ama özellikleri güzelmiş.

  • hala apple fan boylugu :) "en donanimli android telefonu" demis arkadas ama dogrusu "en donanimli telefon" olacakti... bu kafayi bir apple cilarda bir de kemalistlerde gordum ;) ... nato kafa nato mermer...

  • Hala videoyu doğru düzgün çekemeyen bir telefon nasıl en dolu android telefon oluyor anlamak zor. İyi telefon herşeyi iyi yapan telefondur. Bu telefonun bazı özellikleri çok iyi bazı özellikleri s8 ile bile rekabet edecek durumda değilken bu Huawei övücülük gereksiz bir trend.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende chrome videonuzu oynatmıyor ortada sadece ünlem işareti beliriyor.

  • ben breathing crystal olan rengini beğendim, bugün takip ettiğim bir bloggerın telefonu göstermesiyle mest oldum o ne güzel renk ya.
    video ve müzikler de hoş olmuş. şuan sadece hepsiburada da görebildim satışta. alanlara mutluluklar dilerim sanırım aşık oldum..
    https://www.hepsiburada.com/huawei-p30-pro-128-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000IMW13?magaza=Hepsiburada
    saat de hediyeymiş, ben kullanmazdım ama eşim oldukça beğendi saati.

  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    telefonlar bir tık iyileşmeler ile ya geliyor ya gelmiyor ama parası on tık fazla iki ay sonra havası söner 500 eroya alın diye yalvarırlar bile reklam üstüne reklam ile

  • Bugun inceleme şansım oldu fransada kamerasını çok beğendim
    Huawei P30 Pro ön inceleme | En dolu Android telefon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda28 -- 28 Mart 2019; 1:39:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepte DSLR veya kompakt fotoğraf makinası taşıyamayacağıma ve fotoğraf ilk önemli özellik cep telefonunda BENCE, Huawei P30 Pro bana en ideal cep telefonu.
    Bir de ekranı büyük ve ekran kalitesi bana yeterli. Görseller için harika. 50x zoom da büyük bir artı ( 50x zoom'da net fotoğraf olmayacağını herkes tahmin edebilir ).
    Ama fiyatı çok pahalı ( 6.999_ ₺ ). 3 ay sonra düşer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: petitcoeur

    Cihaz çok şık da ne biliyim bu kadar para verip Kirin 980 li cihaz almak istemem.
    ne alalaım Huawei alacaksak?
    samsung olursa hangisi iyi?
    İphone da xr almak istiyorum pahalı geliyor.
    Xiomi mi9 iyi dediler, xiomi tam bir soru işareti_

    istediğim pilin uzun gitmesi, ve cameranın iyi olması (videoçok iyi çekmesi umrumda değil -iyi cekmese de olur)

    Ne almalıyım. 3-4 bin tl arası bir bütçe.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Bu mesaj silindi.
    Sonuç? Satıp samsung mu alalım? Tamam Huawei iğrenç olsun ama belki biz böyle seviyoruz olamaz mı?
    Bu kadar Samsung sever isen burada ne işin var hacı?
    Tamam Ben fan felan değilim ama ne anlatmaya çalışıyorsun anlayan beri gelsin.
    Yahu bir ben bunun teknik altyapısını bilirim siz cahilsinize çıkan bu içi boş yorumların anlamı yok mana içermiyor.
    işi biraz bizde biliyoruz.anlıyoruz birazcık kıyısında köşesinden.Samsung'u da epey bi kullandık...
    Ekranda durup dururken çıkan pembe çizgilerden mi, kıytırık bataryalarından mı, hatasını kabul etmiyen mal servislerinden mi, hangisinden bahsedelim? iki dakika oyun sonunda alev alev yanan amiral battı gemilerinden mi?
    Ziya paşanın bir sözü ile geyiğin tasmasını kısa tutup burada keselim.
    ''En ummadığın keşf eder esrâr-ı derûnun,
    Sen herkesi kör, âlemi sersem mi sanırsın? ''




  • a26b A kullanıcısına yanıt
    Google severligimi niye bilmiyorsun ? Pixel 2 XL 128 GB modeline de 2. hattimla aktif kullaniyorum. Daha onceki Pixel XL ve NExus serisi telefonlarim hatta tavlettte Pixel ve NExus modellerine de satin alip uzunca sure kullanmisligim vardir.


    Samsung ta sadece S-Pen i seviyorum. Note serisine yillardir kalmam da guclu donanimli cihaza entegre kalem yuvasisi ve kalemi de gelismis olmasina en buyuk sebep benzer kalite ve performanslarda ve ozellikle rakiplerince uretilmemesidir. Samsung genel olarak marka hayranligim yoktur ama S-Pen li Tab S3 te var hayal kirikligimdan sebep Tab S4 dahi olmadim Tab S3 hayal kirikligim kisa surede belli olmustu ve Ipad Pro 10.5 LTE 256 GB modelini Turkiye resmi garantili satisa cikar cikmaz satin aldim Apple Pen kalemi ile . Ipad halen kullanmaktayim tablet ve tablet arayuzlu uygulamalari ile ustun derim ...

    Ayrica Microsoft Lumia 950 XL de yedek cihaz olarak duruyor. Kamerasi yillar oncesine gore cok iyi 3 ana renkli flas ile farkli isik sartlarinda da kayit etmesi ve bizlere telefondan veya bilgisayardan secme sansi vermesi ile essizligini gectim oncudur. Carl Zeiss bilen bilir ... Laica dan daha ustundur . UZay alaninda bile kullanilir ALman Carl Zeiss ... Kaliteli kamera camlari vardir. Yillar oncesine ait olsa da Lumia 950 XL KLASIK EFSANEDIR gunumuzde halen ustun yanlari vardir felaket Snapdragon 810 isinmasina karsi sivi boru sogutma sistemini ilk kullanan markadir :) ...Continummm olayi ilktir ... type-c baglantisina gecen ilklerden sanirim ilk ama tam type-c destegi olan yani sadece ters duz sekliyle srj etme ile sinirli degildi HDMI Display Port usb okuyucu ethernet harici guc verme Continumm demistim Samsung lardaki Dex olayi ( Microsoft atasidir ) ....

    Gordugunuz uzere FAN filan degilim. Sadece iyi arastirma cabasinda olan aa surekli de en iyisini bilirim demeyen yeniliklere acik markalara da sans veren deneyimleyen onyargili yaklasmayan ama baskalarin NESNEL ve kanitli tespitlerine gore de hareket eden bir teknoloji hayraniyim yani marka hayranligim yoktur...



    Ekran batarya vs bu tur sorunlar her markada olur basima da geldi onemli olan servis degisimi yapiyor mu garanti kapsaminda onemli olan budur. Bir de kronik bir sorun olur ve gerekenleri de yapmiyorlarsa yani MAte 20 Pro da cihazlar toplatilmayip ama bir Avrupa ulkesinde ise inceleme vs icin toplatildigini da xda-developers takilerince ogrenmistim yani o ulkedeki resmi Huqwei duyurusu ile ( keza kullaniiclar tek tek gozlem ile idrak edemez zaten :) ) ama bu toplatma olayi dunya genelinde yapilmamasi ...

    Huawei in Turkiye hizmet kampanya satis oncesi on siparis satis sonrasi fiyatlandirma teknik servis aglarinin her sehirde olmamasi sehirlerde olanlar ise yetersiz sayida olmasi gibi sorunlari yillardir cozememesi.

    Sizlerin adina Kaan ARLi ile hakkiyla neyse yeri geri seviye sinirlarinda ignelemei de bilen yapan hem de defalarca israrla AKIL veren ( kimse alinmasin durumdan vazife misali oyle oluyor cunku birseyler yapilmali en sonunda dedim ki AVrupa ulkelerindeki mevxut Huawei kalite ve servis ve pazarlama kampanyalar satis aglari vs kopya cekin dedim kafa yormaya da gerek yok tespit etmede demis biriyimdir ) Kaan ARLI Bey DH deki editorluk doneminde kalma hesabiyla beni alaya almasini es gectim bir kenara ama sizleri ozellikle Huawei mevcut musterilerine ve potnasiyel Huawei musterilerine karsi alayci onyargili ifadesini kibarca ifade etmesi yazmasi alenen beni sok etmis ve aninda gereken vecabi da vermis seviyeli sekilde kendisindne bir erdemlilik vs bir adim goremedik bana degil Huawei cihazi almis ve alacak uyelere ve uye olmayan DH de gezinenlere ilgili herkese karsi bir tur olumsuzluguna akrsi o donemlderde TEK tim . Beni destekleyen olmadi. Cunku karsinizda Huawei in atadigi ust seviye yoneticisi olmasada bir departmanindan sorumlu yetki alani ve capi kisitli da olsa elbette bir siradan tuketiicden daha ust kademededir kendisi . Yani Turkiye de insnalar rahat bir sekilde hak armaak icin ifade etmez firsatlar ellerine gecmis Kaan ARLI ile ilgili birimlere geri bildirimleri iletecek bir sahis DH de varken pohpohlamaktan vs ote gidilmemesi de dusundurucudur.


    SAmsung sever degilim cunku Samsung u en saglam sekilde hakkiyla bircok alanda elestiren de benim. Yani YAPICI ELESTIRI BABINDA ... TIPKI HUAERI ve DIGER MARKALARA KARSI DA ...



    Ayrica toplama yapay ve verimsiz bir dil olan Osmanlican da alinti eserler paylasmanin pratiksel zevksizliginizi ve anlamsizligini da ifade ederim. Onemli olan anlasilabilirliktir ve mevcut yaygin dil neyse onlarla ATIFTA bulunmak vecizeler paylasmak elbete mantikli olacaktir.


    P3p PRO iicn abartili yonlerini KIRPMAK gerek farkindalik ile.

    Bazilari hizli sarj diye veya bedeli olsa da uzun batarya kullanimi ile veya dusuk cozunurlukte ama ideal yaklasimlardan, sadece gece zifiti karanlik performansi gece kuslari icin sadece fotograf odakli tripod gibi elini sabitlemekten cekinmeyen dert etmeyenler icin HITAP EDILIYOR olabilir diye P30 PRO yu tercih edebilir bun saygim sonsuzdur sonucta kimse AL ve ALMA diye dikta etmisligim yoktur TAVSIYEM de su su artilari veya eksi yanlari ile ve sadece eger kriteriniz su su su filan ise onermem veya oneririm derim O KADAR ...


    Cihaz alirken kisi once beklentilerini nelerdir kisa veya orta vadeli surecler icin . Sonra iyi detayli objektif incelemeler kaynaklariyla irdelenmeli . Cikan alternatifler son karari elbette fiyati ve kampanyalar veya cazip firsatlar ile tuketici kendisi karar verecektir.


    Sahsen genel manada su iyidir su kotudur filan diyemem sonra kulagimi cinlatirsiniz .


    Bir seyin teknik altyapisini bilmek her zaman anlamsizdir. Onemli olan o teknik donanimi yazilimi ile iddia edildigi gibi ne kadar basarildir bunu kapsamli derinlemesine objektif gozlemlere analizlere muhtaciz.


    Samsung 64 bitli islemci diye reklamini yapmisti Note3 Exynos larda ama yazilimi inatla 32 bit lik birakmasi gibi . Yani teknik bilgi uygulanabilirlikkle anlamlidir.


    GEneral Mobile 4G ayni donanimli WileyFox Swift adiyla Ingiltere Holanda gibi bircpk ulkede satila cihazda Android 64 bitlik ti Turkiye deki ise 32 bitlik idi.... Insanlar onyargili 64 bitlik sadece 4 GB ve ustunde anlamlidir diye! LAkin Apple IOS ta ilk 64 bitlik cihazlari yillar once 4GB RAM in cok altindaki cihazlara donanim ve yazilim ile beraber ayni donemde vermistir. 64 bitlik pratiksel faydasi en cok kamera video ve fotograf cekimlerindedir. Uygulamalarda oyunlarda vs katkisi nispeten artis olsa da az diyenler olgusu bir kernarda dursun ( onemsizdir babinda demiyorum sadece ..) GEneral Mobile 4G cihazimda Turkiye yazilimi 32 bitlikti ve kamerasi on kamerasi 720P ile kayit ediyordu ana arka kamerasi da cok vasatti lakin WilefyFox ayni donanimli ama gercek 64 bitlik isletim sistmei ile on kamerasi 1080p kayit imkani sorunsuz akici arka ana kamerasi da daha kaliteli hatta bazi ozel profesyonel denilecek hazir cekim ayarlari da gelmisti ... Yani pratiksel yasanilmis olaylardan sadece birkaci. Daha nice ornekler verilebilir de ...


    Burada Turkiye'ye has gerek Android arayuzu gerek Turkiye'ye has bakis acilari gerek tuketicilerin tuketici bilinci vasat olmasi tukeici haklarin dayetersiz hizli kaliteli islenmemesi vs...

    Kisacasi olayin ozunde sistemsel sorunlari fark etmek, kiyaslamalar ile baska ulkelerdekiyle idrak etmek. Bilinc artirilmasi vs...


    ANLAYANA . SABIRLA OKUYABILENE :)




  • Video kalitesi vasat.
    Dikkat edilmeyen bir nokta da ön kamerada oto fokus yok, yüz takip var. Bana göre eksi, belki hoşuna giden olabilir.
  • Oppo benim çok merak ettiğim, fakat fazla deneme fırsatı bulamadığım bir marka. Açıkçası sızıntılarından beri, duyurulduğundan beri çok beğenmiştim reno modelini. Tasarımı gerçekten çok çok iyi. Beni buradan yakaladı en başta. Ocean Green rengi gerçekten eşsiz. Ön kamera ile yaptıkları yenilik gerçekten cesur ve şık bir hamle. Telefonun donanımı da tasarım kadar etkileyici. Fakat hoşuma gitmeyen yanlarından bazıları, çok kalın olması. Yani rakibi olarak geleceğini varsaydığımız s10+ 7.8 mm iken reno 10x modeli 9.3 mm. Gerçekten çok fazla. Bir de bunun üzerine ters şarj özelliği yok ve 210 gram yani ağır bir telefon. Bildiğim kadarıyla nfc yok, wireless şarj zaten yok, su toz dayanıklılığı yok, ekran çözünürlüğü ve ppi değeri bana yetersiz geldi. Nit değerini de bilmiyoruz ama ortalama 600 civarı olacaktır. Kulaklık girişi yok, hafıza kartı takılamıyor. Ben, s10+ almayı düşündüğüm için onunla kıyaslıyorum doğal olarak. Bunların hepsi s10+da mevcut. Çok büyük bir fark. Buradaki belki de en kritik nokta fiyatı olacak. Haziran ayının ortalarında satın alınabilir duruma geleceğini düşündüğümüzde, o tarihte s10+ ve diğer rakiplerinin fiyatları muhtemelen daha da düşecek. Tabi kurlar çığırından çıkmazsa. Bence iyi bir satış grafiği yakalayabilmeleri için, o dönemdeki mi 9 ve düz s10 fiyatlarının ortasında bir yere koymaları gerekiyor. Daha iyi getirebilirlerse hayır demeyiz :) RX17 gibi facia olacaksa, hiç; gümrüktü, sevkiyattı, aracı karıydı vs bu masraflara girmesinler. Sıkı teknoloji takipçileri dışında kimse Oppo falan bilmez. Ama absürt fiyattan gelirlerse bilen de yanaşmaz. Rekabetçi olmak zorundalar. Benim tercihimi, o dönemki s10+ fiyatı belirler. Aralarında 500 tl civarı fark olursa gider s10+ alırım. Ama merakla bekliyorum o ayrı. Böyle inovasyon yuvası teknolojik aletleri severiz.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.