Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.518
Cevap
98
Favori
678.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O tuşlar ayarlardan açılıp kapanabilir. Tuşsuz kullanmak daha keyifli. Ama tuş lazım dersen ayarlardan açarsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smoke6666 S kullanıcısına yanıt
    Huawei güncellemeleri IMEI no.suna göre ve aktivasyon tarihine bakarak yapıyor. Ben P30 u 17 Nisan tarihinde aktif hale getirdim. Muhtemelen güncelleme alan arkadaşların aktivasyon tarihi benden öncedir. Yine de beklemek sıkıyor yahu⏳⏱️🕒🕰️

• Bir gün önce bu soruyu sordum. Arkadaşlar da sağolsunlar yanıtladılar. Bir şey olmuyor merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemet

Huawei güncellemeleri IMEI no.suna göre ve aktivasyon tarihine bakarak yapıyor. Ben P30 u 17 Nisan tarihinde aktif hale getirdim. Muhtemelen güncelleme alan arkadaşların aktivasyon tarihi benden öncedir. Yine de beklemek sıkıyor yahu⏳⏱️🕒🕰️
    Bence kafasına göre veriyor.ben cihazı 5 mayısta aktive ettim.imei olayida daha önce başka forumlarda da konuşuldu son rakamına göre veriyor diye ama çok tutarsızlık vardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MUHENDIS34

Merhaba. Huawei Mate 20 ile P 30 arasında kaldım. Telefondan beklediğim uzun süre kullanabilmek ve akıcılık. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Akıcılık konusunda iki telefonda h3men hemen aynı performansı verir.
    Kullanılan işlemci aynı ram miktarları da aynı.p30 biraz daha güncel bir cihaz.
    Geriye bir tek sizin zevkiniz kalıyor hangisin tasarımını begeniyorsaniz onu alın.

Hala benim cihazım gibi güncelleme gelmemiş telefonlar var mıdır acaba?

• https://www.teknoburada.net/2019/05/15/huawei-mate-20-pro-icin-yeni-guncelleme-yolda/
    Uygulama hızlandırma ark sistemi mate 20 pro ile başlıyorlar

• keremim kullanıcısına yanıt
    Eşime geldi ama bana da gelmedi :)

Niye Turkcell yazıyor sizin cihazda, ben de öyle bir şey yok 153 ü aldım mesela.

• Önce Turkcell yazmıyordu. cihazı aldıktan 2 gün sonra güncelleme geldi ve telefonumda olmayan turkcell uygulamaları otomatik kuruldu. Bende anlamadım. Bu yüzden mi güncelleme gelmiyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremim -- 15 Mayıs 2019; 20:57:6 >
  • Arkadaşlar, geçen haftalarda, çektiğim fotoğraftaki yazıları not defteri ya da word olarak kaydedebiliyordum. Şimdi aradım bulamadım. CamScanner adlı programda yüklü, acaba ordan mı yapmıştım diye baktım, ordan da bulamadım. Nasıl yapılacağını bilenler anlatabilir mi? Çok kullanışlı bir özellik.

• mseyitsahin kullanıcısına yanıt
    Yok hayır Turkcell den almadım. Çok ilginç. Hattım turkcell olduğu için güncelleme yüklenmiş olabilir mi acaba?

• Bir de app Gallery ve Huawei cloud gibi servisleri de kullanamıyorum. Ülkenizde bu servisler kullanılamaz diyor. Sizde de durum aynı mı?

• mkoroglu kullanıcısına yanıt
    Ben öyle kullanıyorum. Özel bir kablo istemiyor.

Normalde Turkcell kullanmıyorum, ancak Turkcell sim taktım denemek için, hemen sizdeki güncelleme çıktı. Kurmadim, ama sizdeki otomatik olarak kurulmuş görünüyor. Tahmin ettiğim gibi bir sürü Turkcell'e özel uygulama da yüklenmiş oldu.

Huawei tüm bu servisleri Uzakdogudan İrlanda'daki kendi şirketi olan Aspiegel firması üzerine taşıyor. Tarihi 31 Mayıs. Bu tarihten sonra umuyorum bu tür servisleri Türkiye için de açacaklar.

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekürler

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.