telefonu yeni aldım huawei p30 barkod okuyucu nasıl kullanılıyor çözemedim kamera tarayıcı var taratıyorum sadece barkodun rakamlarını gösteriyor ürün hakkında bilgi vermiyor nerede yanlış yapıyorum bilgilendirirmisiniz |
arkadaşlar dün eşimin p30 pro'yu elime aldım ve instagramda gezmeye başladım. Ekranı kaydırırken görüntülerde çok fazla titeşim oluyordu. Gözlerim yaşardı o derece. Böyle bir problem yaşayan var mı? Yani ben realme kullanıyorum 90hz ekran ile ama bu kadar fark olması normal gelmedi bana. Nedeni ne olabilir sizce fikriniz var mı? Telefon son sürümde güncel. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler yorumlar için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar p30 pro telefonumun ekranı çizldi.EKranı için koruma jelatini filan gibi bir şey var mı tavsiye edeceğiniz... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Geldi hocam. uyarı vermiyor mu hiç güncellemeyi yükleyin diye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar, P30 lite aldım phone clone uygulamasında eski telefonum general mobile bağlanıyor fakat aktarım başında sürekli bağlantı kopuyor durduk yere ne yapmalıyım? 2 adet aldım Lg g2 den aktarımı gercekleştirdim fakat diğeriyle bir turu yapamadım yardımcı olabilir misiniz? |