Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.469
Cevap
113
Favori
542.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzeyir kazanc

    Sorun yok çokta güzel oldu bu yöntemle yükleyin ben öyle yaptım.

    Alıntıları Göster
    Sonunda sizinde aynı yazılımı kurduğunuzu görünce bugün yukledim dload ile, gerçekten guzel calışıyor. Beklemeye kesinlikle değmezmiş.

    Çok teşekkür ederim cevabın için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hacklove


    Sonunda sizinde aynı yazılımı kurduğunuzu görünce bugün yukledim dload ile, gerçekten guzel calışıyor. Beklemeye kesinlikle değmezmiş.

    Çok teşekkür ederim cevabın için

    Hocam ibb cep trafik bu sürümde çalışıyormu, denermisiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emmare kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstadım teşekkür ederim.kafamı kurcalayıp duruyordu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi dload yöntemiyle nasıl yüklüyoruz arkadaşlar, nereden hangi sürümü indiriyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Birisi şu dload ile yüklemeyi ayrıntılı anlatsa biz de beklemekten kurtulsak.
  • Merhaba beyler 4000-6000 arası bütçem var bu seviyelerde gözüme çarpan telefon bu daha öncede android kullandım hiç ios kullanmadım.Şuanki fiyatı 5000 civarında kullanım sonrası deneyimleriniz nasıldır değer mi? yada var mı farklı önerileriniz?
  • barinal B kullanıcısına yanıt
    One plus 6T ve P20 pro arasında çok gittim geldim,Türkiye garantili olduğundan p20 pro yu tercih ettim.Eğer garanti konusunda takıntılı değilseniz one plus 6t de çok iyi cihaz aklınızda bulunsun. Bundan önceki telefonum iphone 8 plus idi. Kesinlikle fazlası var eksiği yok tek şey hariç; o da iphone un video çekim kalitesini arıyorum. P20 pro beni o konuda çok da tatmin etmedi. Ama geri kalan tüm özelliklerinden son derece memnunum. Bir de bu güncellemeyi zamanında verse herkese tam olacak.
  • devilonur kullanıcısına yanıt
    garantisi önemli hiç bulaşmam o telefona p20 pro iyi duruyor kamera batarya özellikleri gayet iyi ancak işlemcisi biraz düşük geldi bana o düşündürüyor
  • devilonur kullanıcısına yanıt
    forum13 F kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/huawei-p20-pro-surum-dusurme-downgrade--135491054-6



    Burda ayrintili olarak anlatılmakta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle 2 fotograf arasinda 1 haftalik sure var veya yok, fotograflarin ikisinde de oynamaya vs yok ilk fotograf pie den

    Huawei P20 Pro [ANA KONU]



    Evet ikinci fotografimiz 161 sürümüyle cekildi.

    Huawei P20 Pro [ANA KONU]

    Yorumu size bırakıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sanırım bu güncelleme olayının neye göre kademeli neye göre kime geldim konusunda bi fikrim var.



    Doğal yollarla güncelleme alanlar güncelleme geldiği anda bağlı olduğu interneti (örn. Kablosuz superonline, yada şebeke vodafone ) şeklinde yazabilirler mi? Tabi hatırlıyorsanız



    Sormamın sebebi aşağıda linkteki video, adam frimware Finder in eski sürümü ile dns değiştirip bişeyler yapıp güncelleme almış, ben de biraz denedim de olmadı.



    Bu arada benim telefonum sürekli Turkcell şebeke ile bağlı wifi yok. Tahminimce ondan alamadım bu zamana kadar



    https://youtu.be/W0i-turA1gY

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben neredeyse bütün gün evde superonline WiFi ile bağlıyım. Gelen giden yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asy06 A kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz yıl xiaomi laptop aldım içinde orjinal windows ile ama çince bi türlü Türkçe ye çeviremedim yapmadığım kalmadı. Evimin interneti de o zaman superonline dı.



    İnternette araştırırken bi yorum okudum superonline dan yapamadım TTelekom a bağlanınca oldu diye. Kendi kendime öyle saçma şey mi olur dedim ama tabiki denedim ve ilk denemede oldu



    O zamandan beri turkcell ve kardeşlerine güvenim yok sorguluyorum hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir. Müşteri hizmetlerinden bazı arkadaşlara operatör sorulmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Açıklaması yapılmadı ama sorulmuş niyeyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam eksik olma
  • asy06 A kullanıcısına yanıt
    Evet bana da sormuşlardı, hatta operatörü vodafone olan bi arkadaş malie cevap yazdıktan yarım saat sonra aldım demişti diye hatırlıyorum ama tabi şebeke ile mi bağlıydı wifi mi bilemiyorum

    Huawei P20 Pro [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reis-ül Küttab

    Oncelikle 2 fotograf arasinda 1 haftalik sure var veya yok, fotograflarin ikisinde de oynamaya vs yok ilk fotograf pie den





    Evet ikinci fotografimiz 161 sürümüyle cekildi.



    Yorumu size bırakıyorum.
    Hocam bir fotoğrafı etkileyen birden fazla değişken var. Bu nedenle bir haftalık süreyi kenara bırakın bir dakika sonrası bile çok şeyi değiştirebilir.(bu yüzden kıyaslama pek sağlıklı olmaz)
    işletim sistemi bunlardan birisi olabilir lakin fotoğraflardan ilkinde sanırım hava biraz daha kapalı iken diğerinde daha aydınlık bir hava var.(ışık farkı)
    ayrıca yine gözlemlediğim kadarıyla makro çekim açısından bir gerileme sözkonusu iken diğerinde daha net bir görüntü yakalanmış(bu esnada titremenin olmadığını varsayıyorum).


    Adamların ellerinde gerek sensör(sony imx600) gerekse lens ve kamera açısından iyi bir donanım var ki hemen hemen bütün yerli ve yabancı internet sitelerinde bu kısıma gelen en ufak eleştiri sözkonusu değil.
    Haklı olduğunuz konu ise bu donanımı ne kadar verimli kullanabiliyor oldukları ki sanırım bu kadar iyi bir donanımı etkin kullanamıyorlar.(bu konuda aşırı büyük beklentiyi huawei nin kendisi oluşturdu)
    Pie sürümü genel hatlarıyla batarya kullanımını da yapay zekaya daha detaylı katmış gibi görünüyor ki dijital denge sistemi de bunlardan birisi.

    Telefonun evet fiyatı biraz tuzlu lakin bu size hiçbirşey vermediği anlamına gelmiyor. Üçüncü parti yazılımlara gerek duymaksızın birçok özelliği size sunabiliyor ki bence arge aşamasında huawei kullanıcı dostu hamleleri fazlasıyla yapmış görünüyor.
    Bu telefonun segment olarak karşılığı İphone X, Samsung s9+ gibi telefonlar ve note ile kıyaslanması pek etik olmaz onun karşılığı mate serisidir.
    S9+ sensör olarak zayıftır diyafram açıklığı ne kadar olsa da ışık fotonlarının işlendiği sensör ne kadar büyükse temel manada fotoğraf baskısı(dijital işleme) o kadar başarılı olur.
    X ise ayrı bir segmenttir aslında ios işletim sisteminin avantajlarıyla beslenen bir telefon iphone..
    Android ise daha ağır aksak ilerleyen ve deneme yanılma metodlarına göre hareket eden bir işletim sistemi. Bu yüzden iphone daha iyiydi gibi cümleler tamamen ios ile alakalı .
    Telefonun video performansı gayet yerinde fakat filan telefonda vardı bende niye yok gibi zorlamalara gerek yok.
    Video çekimi bizim çok kullandığımız bir özellik değil ve bana kalırsa aşırı pil tüketimi nedeniyle akıllı telefonlarda özellikle olması gereken birşey de olmamalı.
    Sentetik testlere bakarak bir işlemcinin güçsüz olduğunu söylemek kolay. O halde bu sentetik testlere göre telefon mu almalıyız ? bence hayır. İlla bu takıntıları olan varsa buna göre hareket edebilir buna da saygı duyarım.
    Update meselesi çok da önemli değil zira telefonun major diyebileceğimiz ciddi sorunu yok. Ekstra özellikler ve sistem iyileştirmeleri için gelecek olan güncellemelerde acele etmemesi de bir açıdan mantıklı zira geri dönüşlere göre belki adamlar yeni bir yama ile gönderim yapabilirler. (misal bataryanın az gitmesi, makro çekimlerde gerileme, telefonun stabil çekmemesi gibi)

    Elimizde her açıdan baktığımızda bir tasarım harikası var. Bunu da kullanıcı dostu arge çalışmalarına bağlayabiliriz.
    Samsung, Sony 'den sonra ilk kez bir telefonu keyifle kullanıyorum.

    Saygılar.
  • barinal B kullanıcısına yanıt
    İşlemcisi gayet iyi şu ana kadar kaldıramadığı bir oyuna rastlamadım. Tabiki sd845 performansı beklemek hata olur. Nerdeyse 2. senesine giren bir işlemci platformundan bahsediyoruz. Ama herşey sentetik test puanları ve ya daha fazla kas gücü değil. Günlük kullanım,stabilite,yazılım-donanım uyumu,cihazın ısınma durumu,uygulama çökmeleri,cihaz kilitlenmeleri vs bunlar da çok önemli. Şu ana kadar hiçbir sıkıntıya rastlamadım. One plus ı elediysen şayet gözün kapalı alabilirsin bu cihazı. Adamlar yapmış derler ya bu sefer gerçekten yapmışlar
  • Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt
    Enteresan açıkçası ben tam tersini bekliyordum... Gündüz makro çekim yapmayı kaç kere denediysem çiçek ne yaptıysam doğal halinde çıkmadı.. Sizin pie de çektiğiniz resimden çok daha fazla şekilde çiçek abartılı parlama yaptı hep... Işıkla alakalı bir durumdu ama bence güneşe dönük olmadığım halde o derece parlaması resim için eksi not...



    Sizin 161 sürümde çektiğiniz çok güzel çıkmış... Otomatik modda mı çeltiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla alakalı olmadığına eminim. Benim telefonum servisten değişim aldı. Değişimden önce güncellemeleri ilk geldiği gün ben de alıyordum herkes gibi. Ama değişimden gelen cihaza hep daha geç geldi güncellemeler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.