Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
111
Favori
545.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pro ama bu p20 yi bekliyorum onca lansman dı falan takip ettik tık yok hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

Memnun musunuz cihazdan ? Ön kamera hala parlk çekmeye devam ediyor mu hocam ? Fiyat konusuda yakında yurtdışı cihazlar 3300-3500 seviyesine oturur, ithalatçı garantili olanlar da 4 bin den başlar 3500 e dogru geriler diye tahmin ediyorum.
    Htc kullanicisiydim. Bu telefonu baya bekledim çıktığı ilk gün aldım. Gerçekten harika bir cihaz. 7 saat bir fill kullandım kapatmadan şarjı %10a gelmişti. 70dakika civarında tam şarj oluyor. Gayet hızlı, I phone dan geçecekler için veri transferi yapabilirsiniz kişiler fotolar geliyor. Fotoğraflar çok iyi profesyonel fotoğrafçı değilim çok iyi yorum yapamayabilirim ama kullandığım kadarıyla beğendim kameraları. Ekran kaydetme bölme özellikleri de baya kullanışlı. Burda İPhone x 280dinar, galaxys9+ 250dinar civarında p20 ise 240dinar. Vergi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ugurbalat U kullanıcısına yanıt
    Ön kamera parlak çekiyor mu hocam ? Yani bir x deki yada s9+ daki gibi ten renginde çekiyor mu ?

• LA LA LAKERS kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada satışa sunmuştu 3.999 tl den..bugün kaldırmış ürünü.umarım fiyat düzenlemesi yapar

• Arkadaşlar p20 hoşuma gitti s8'imi satıp alabilirim zira amoled yanığı bıktırdı canımdan. Yalnız şu swift key in yerine hala samsung, lg yada iphone gibi sade güzel bir klavye yapmadı dimi huawei? p20'ye rootsuz samsung un klavyesini yükleme şamsımız olur mu acaba?
  • Klavye on numara beğenmezsen tambu klavye tam aradığın özellikte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • forum13 F kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam bende favoriye eklemiştim ürün stokta kalmadığı için kaldırılmıştır yazıyor 😔

• forum13 F kullanıcısına yanıt
    Esnaf isen ticari kredi kartın varsa taksit ile vade farksız alabilirsin hocam

• P20 hepsi burada da hemen tükenmiş bu ne iştir yav bizde az fiyat gevşesin de alalım diye bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

Ön kamera parlak çekiyor mu hocam ? Yani bir x deki yada s9+ daki gibi ten renginde çekiyor mu ?

• P20 olmamış 3500 e daha iyi bataryalı çentiksiz mate 10 pro var. Bari fiyatı 3000 lira olsaymış 650 euro olması lazım çıkış fiyatı. 700 euroluk telefonlar sony xz1 falan 3000 den gelmişti yani huawei kar marjını yüksek tutuyor anlaşılan. P20 de birde 3340 batarya var p20 pro varken p20 almayın demişler resmen.

• 3600 bir arkadaş sayesinde buldum. Aldım. Huawei türkiye sana kolay gelsin.

• Lene kullanıcısına yanıt
    Senelerce Samsung a o paraları verdim haram olsun. Samsung ve ıphone al birini vur ötekini. Şimdi düşününce Samsung Apple almak enayilikmiş diyorum. En azından cihazın kronik sorunu selfie de nur yüz olmak :))

• ugurbalat U kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu da nur yüzlü çekmiş , ten renginiz yok. Ben anlamıyorum,şu arka kameraya verdiği çabanın 1/10 unu ön kamera ya verse ne olur . Çok mu zor ya . Yani bir iphone 6s in on kamerasi kadar bile niye çekmez.detaylar muhteşem,renk tonları süper lakin yüz kısmına gelince beyaz parlak :(

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Senelerce Samsung a o paraları verdim haram olsun. Samsung ve ıphone al birini vur ötekini. Şimdi düşününce Samsung Apple almak enayilikmiş diyorum. En azından cihazın kronik sorunu selfie de nur yüz olmak :))
    Az önce İnceledim. Beş para etmez. Hele hele O fiyatı resmen Enayi arar gibi.!!!

Mate 10 Pro daha iyi, hemde Fiyat gerilemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Ben mate 10 pro yu kastettim ama P20 Pro daha iyi olur diye umut ediyorum.

• SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Desene nur topu gibi bi cihaz daha doğdu

• Ön kamera yerine zaman ayarlayıp arka kamera kol uzatma yoluyla selfi de kullanılacakndemek🤣

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

Esnaf isen ticari kredi kartın varsa taksit ile vade farksız alabilirsin hocam
    Nasıl oluyor bu işlem?

• turkolog7 T kullanıcısına yanıt
    Hangi işlem hocam

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.