Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.469
Cevap
113
Favori
542.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei emui ile değerlendirelim. Ayrıca f2fs dosyalama sistemini de araştıralım. Sonra firmanın yazılım arge çalışmaları ve ona uygun üretilen çipset ve npu birimlerinin nasıl çalıştığını algılayalım. Sentetik testlere olan bağımlılığımızı geride bırakalım. Eğer bir sonuca varacak olursak huawei nin android dünyasının en çarpıcı en üstün markası olabileceğini anlamaya başlayabiliriz. Olaya fayda gözü ile bakmalıyız. Aslında apple ile yarışabilecek sistemle karşı karşıya gelebiliriz. Alt segment bir huawei nin bile performansı etkileyici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gholen kullanıcısına yanıt
    Yahu ne güzel bir yorum. Aynen katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben konunun uzmanı değilim ama bu telefonu ben aylardır bekliyorum. Kirin 970 video konusunda mate 10 da sıkıntı yarattı deniliyordu. O durum ne oldu mesela.

    Ayrıca 2017 nin bütün amiral gemileri Bluetooth 5 iken huewaii neden hala 4.2 kullanıyor. Akıllı saati filan olanlar için önemli bir teknoloji.

    Fotoğraf konusunda rakipsiz bir telefon olduğu bana göre aşikar. Ama video ve Bluetooth 4.2 konusu insanı düşündürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci konusu hariç diğerleri çok abartılıyor bence benmi görmüyorum ama blutut ve kulaklık kullanan hiç insana rastlamıyorum
  • https://m.youtube.com/watch?v=a8DeK2oafDU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://m.youtube.com/watch?t=149s&v=tRYwqTd0j_M

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei P20 Pro, Galaxy S9’dan daha mı hızlı?





    Huawei P20 serisinin resmi olarak tanıtılması ile birlikte ilk test sonuçları ortaya çıkmaya başladı. Dünyanın ilk detaylı ön inceleme videolarından birisini yayınladığımız Huawei P20 serisinin en dikkat çekici modeli, şüphesiz P20 Pro.



    Huawei P20 Pro ve P20 modelleri resmi olarak tanıtıldı. Uzun bir süredir merakla beklenen P serisinin yeni modellerini sizler için yorumluyoruz. Huawei P20 Pro ön inceleme ve P20 ön inceleme videosu ile karşınızdayız.



    Zira, arka kısmında yer alan üç kamera ile bir ilke imza atan cihaz, geçtiğimiz yılın amiral gemisi Mate 10 ile benzer şekilde Kirin 970 işlemciden güç alıyor.



    Kirin 970’in 1.84 GHz hızında çalışan dört adet Cortex A53 çekirdeğine, 2.36 GHz hızında çalışan dört adet Cortex A73 çekirdeği eşlik ediyor. 10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen işlemci, Mali-G72MP12 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.



    Huawei P20 Pro performans testinde!

    Geekbench sonuçlarına baktığımızda Huawei P20 Pro’nun tek çekirdek testinde küçük bir fark ile Mate 10’u geride bıraktığını görüyoruz. Mate 10 Pro, Xperia XZ2 ve Galaxy S9 modelleri ise P20 Pro’ya karşı bir üstünlük sağlıyor.





    Tek çekirdek testine geçildiğinde ise, durum biraz daha değişiyor. Huawei P20 Pro modeli, küçük bir fark ile Mate 10 Pro’yu ve Mate 10’u geride bırakıyor. Ancak, Xperia XZ2 modelinin ve Galaxy S9 serisinin üstünlüğü devam ediyor.





    AnTuTu 7 ve Basemark OS 2.0 testlerinde P20 Pro’nun diğer cihazların gerisinde kaldığını görüyoruz. Bu kapsamda genel anlamda Huawei P20 serisinin, Mate 10 serisine oldukça benzer bir performans sunduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.



    :: Huawei P20 Pro performans testi hakkında ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. Günlük kullanımda daha akıcı ve düzgün çalışan bir sistemdir. Samsung s9 un donanımı stabiliteyi sağlamak için herhangi bir önlem almamıştır. Zaten firmanında bu işine gelir. Çok kısa sürede samsung performans kaybı yaşarken huawei yaklaşık 2 yıl kutudan çıktığı gibi çalışır. Dilerseniz bunu deneyip görebilirsiniz. O yüzden bu sentetik benchmarklar önemsiz. Bırakın p20 yi eğer çevrenizde p9 kullanan biri varsa telefonu bir inceleyin. Birde o dönem hatta bir sonraki dönem çıkmış samsungları kullanın. Hatta s8 i yanyana getirin ve 1 gün geçirin bu telefonlarla. Farkı göreceksiniz. Huawei bu durumun sağlanmasınin altyapı çalışmalarına devam ediyor. O yüzdendirki huawei bir sonraki model çıktığında önceki modeli tamamen eol yapar. Önceki kullanıcılar durumdan etkilenmez. Cihazları artık birer konsol gibi yazılım donanım uyumunu hesaba katarak düşünme dönemi gelmiştir. Yani şu makine snapdragon diğeri de öyle. Bu ucuz bu pahalı gibi değil. Fayda faktörü göz önüne alınarak bakılmalı olaya. Bu durumda hala eksikleri olsa da huaweinin ne kadar özel bir işin peşinde olduğunu anlayabilirsiniz. Yoksa tıpkı nokia almak gibi samsung ve apple almak alışkanlıktan öte giden birşey olamaz. Denemeden bilemezsiniz. Bu arada ben apple kullanıcısıyım, lakin huawei de kullanıyorum samsung ta. Rahatlıkla söyleyebilirimki huawei bu konuda androidi en verimli kullanan yazılımı en iyi nasıl kullanırımın hesabını yapan ileride de en iyisi olması kaçınılmaz görünen bir firma. Tabi bu ahengi bozmaz ise..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gholen kullanıcısına yanıt
    Dediğin her satır doğru

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P20 nin bataryasını pro modelinde olduğu gibi 4000 yapsaymış alabilirdim. Kirin 970 zaten mate 10 da da vardı. Mate 10 alırım 4k bataryalı çentiksiz tasarımlı daha iyidir p20 den. 24 mp ön kamera var ama 1080p video çekemiyor. Bu kadar yüksek mp kameralara kirin 970 in gücü yetermi bilemiyorum. Bluetooth 4.2 zaten şaka gibi ben bluetooth kulaklık akıllı saat kullanıyorum 4.2 de yeter elbette ama rakipleri 5 kullanıyor. kirin 970 in eksikleri var 980 de bu sorunları giderirler onuda mate 20 de görürüz.

    En iyisini sunmuyor ama fiyatlar baya yüksek. P20 nin bataryayı 4000 yapıp 600 eurodan satsa batardı huawei :) p20 proyuda 900 değil 800 den sat iphone x fiyatına huawei mi alalım şimdi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 30 Mart 2018; 18:50:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.google.com.tr/amp/www.webtekno.com/haber/amp/43312

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei‘nin Paris etkinliği kapsamında tanıttığı yeni akıllı telefonu P20 Pro, farklı yayınlar tarafından performans testlerine sokulmaya devam ediyor. Şirketin üç arka kamerasıyla fark yarattığı akıllı telefonu P20 Pro, biliyorsunuz gücünü Kirin 970 işlemcisi ve 6 GB RAM‘den alıyor. Peki telefon bu donanımıyla nasıl bir performans ortaya koyuyor? Daha önce gördüklerimizi doğrular şekilde model mevcut amiral gemilerinin gerisinde kalıyor. Kirin 970 işlemcisiyle GeekBench testlerinde Galaxy S9 ve Xpeira XZ2 ailelerinin altında kalan model, ilginç olarak Mate 10 Pro‘yu da geçemiyor. Benzer sonuç AnTuTu 7’de de karşımıza çıkıyor. Telefon yukarıdaki modellere ek olarak normal Mate 10‘un dahi altında kalan bir performans sergiliyor. Diğer birçok testi de güncel modellere göre geride tamamlayan model, sadece GFX 3.1 Manhattan testinde ciddi bir atılım yapıyor. Model burada Mate 10 Pro ile beraber üst sıraları zorluyor. Ancak genel olarak 2017 model işlemci ile sunulan performans göz doldurmuyor. Bunun gündelik kullanıma ise bir etkisinin olmadığı belirtiliyor. Huawei P20 Pro, son dönemin en çok dikkat çeken modeli 2.240 x 1.080 piksel çözünürlüklü ve 6,1 inçlik AMOLED ekranla gelen telefonda iPhone X’da olduğu gibi çentik yer alıyor. Parmak izi sensörünün ön tarafta ana ekran tuşuna entegre edildiği telefon, 4.000 mAh bir pile sahip. Kutudan Android 8.1 Oreo ile çıkan Pro, arkasında 40 MP (1.8 diyafram) + 20 MP (1.6 diyafram) + 8 MP (2.4 diyafram) kamera sistemi barındırıyor. Böylece inanılmaz iyi fotoğraf çekebilen telefon, önünde ise 24 megapiksel bir kamera taşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P20 Pro performans testlerinde ilginç bi şekilde eleştiriliyor ve ben bu eleştirilerde şuna seviniyorum benim mate 10 pro yu değiştirmem için bi sebep yok şayet bi kaç ay sonra donma ve kasılma olmaz ise. Ben bu cihazın piline ve 128 GB hafızasına aşık oldum 24 saat durmadan kullanıyorum pil öyle bitiyor. Dün ilk kez %10 a düştü ama saat 6 da şarjdan çektim gece saat 2 ye kadar oradan sonra benim pil bitti uyusam uyansam zaten halen bitmemiş olacak 4 saat te ikimizde şarj olduk ve saat 6 da mesaimiz başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirin 970 in esas sıkıntısı video çekiminde performanssız olması. Büyük ihtimalle Bluetooth 5 i de bu işlemciye entegre edemiyorlar. Bunun dışında enerji tüketimi filan konularında çok iyi. Bu yüzden video filan çok fazla çekmeyen insanlar için en uygun telefon mate 10 PRO.

    P20 PRO alınacak bir fiyat ile piyasaya sürülmeyeceği için pek rağbet görmez gibi. Ben şahsen p20 PRO yu dört gözle bekledim ama almayacağım telefonu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Vide çekimi konusunda aynı işlemciyle P20 pro kat kat iyi işler çıkarıyor 4k 60fps belki yok ama gayet iyi stabil bence ayrıca Mate 10 pro lansman fiyatı 800€ , P20 pro lansman fiyatı 900€ yani aslında büyük bir fiyat farkı yok kısa zamanda da fiyatı 750-800€ bandına düşer

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzeybek

    Vide çekimi konusunda aynı işlemciyle P20 pro kat kat iyi işler çıkarıyor 4k 60fps belki yok ama gayet iyi stabil bence ayrıca Mate 10 pro lansman fiyatı 800€ , P20 pro lansman fiyatı 900€ yani aslında büyük bir fiyat farkı yok kısa zamanda da fiyatı 750-800€ bandına düşer

    Türkiye ye bir gelsin bakarız hocam fiyata artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drak44 -- 2 Nisan 2018; 1:7:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    P serisinin kıyaklari Türkiyede de P10 ve P10 plus yanında Huawei watch 2 , lens seti ve mobil fotoğrafçılık kursu vermişlerdi .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • P20 £599 yaninda Bose® QC 35 ii hediye

    Alsam degermi sizce kulaklikla baya pahali birsey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alacaksan pro alacaksın eski cihazınız nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.