Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
333.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu fiyatlarda bu boyutta telefon tavsiyeniz var mı? küçük boyutlu telefon kalmamış piyasada.
  • arkadaşlar selam whatsapp, insta ve twitterda kamera deklanşör sesini kapatamıyorum niye böyle acaba?
  • Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardıma ihtiyacım var, P20 lite kullanıyorum ve geçen sene mayıs ayında Turkcell den satın almıştım. Bugün imei numaranız klonlanmıştır, 17.04.2019 tarihinde telefonunuz kapatılacaktır diye mesaj geldi. Turkcell müşteri hizmetleri ile görüştüm, beni şubeye yönlendirdi çok açıklayıcı bir şeyler söylemedi. Başına böyle bir durum gelen oldu mu? Birkaç gün yoğunluğumdan ötürü turkcell bayiine gidemeyeceğim, buraya sormak istedim. Konu yanlış yerde ise kusura bakmayın.
    Teşekkürler şimdiden,
  • Huawei tr garantili p20 lite (1889tl)alarak aranıza katıldım. Önerebileceğiniz şeffaf kilif var mı? Veya sağlam herhangi bir kılıfta olur
  • Eşime P20 lite aldım arkadaşlar. Sormak istediğim Telefonda çift tıkla uyandırma ve ekranı power tuşuna basmadan bir simgeye veya başka bir şey yaparak kapatma mevcut mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alikevicius kullanıcısına yanıt
    Ekran kilitleme var .araçlardan ekrana ekran kilidi simgesini eklerseniz ona dokununca kapanıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • absolutelyy A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. IMEI’si klonlanan cihazınızın faturası varsa, fatura ile birlikte cihazın Türkiye’deki distribütörüne başvurmanız gerekiyor. Bu başvuru sırasında, telefonun size ait olduğunu kanıtlaması için sizden kimlik fotokopisi, telefonun faturası, markası, modeli ve IMEI numarası gibi bilgileri ibraz etmeniz istenecektir. Bunların yanında cihazınızda takılı olan SIM karta ait numara ve abone bilgileri de istenecektir. Bu bilgileri yüksek ihtimalle, IMEI numaranızın klonlandığını belirteceğiniz bir dilekçe ile birlikte isteyeceklerdir.

    Bundan sonraki süreç, distribütör tarafından yürütülecek ve en kısa zamanda sorununuz çözülmüş olacaktır.

    Ancak şöyle bir durum var; IMEI’si klonlanan cihazı bundan sonra yalnızca başvuru sırasında belirttiğiniz telefon numarası ile kullanabileceksiniz. Bunun nedeni ise IMEI numarasının yalnızca sizin cihazınızda kullanılabilecek şekilde ayarlanacak olmasıdır. Yani, IMEI numaranızın kopyalandığı cihaz, Türkiye sınırlarında sizinki hariç hiçbir telefon numarası ile kullanılamaz hale gelecek.

    Cihazda kullandığınız telefon numarasının değişmesi veya cihazı satmak istemeniz halinde, yukarıdaki başvuru işlemlerini yeniden yapmak ve cihazda kullanılacak yeni telefon numarasını bildirmek zorundasınız.

    Bu mağduriyetinizden dolayı Tüketici hakem heyetinede başvurabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam öncelikle açıklayıcı cevabınız ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Uygulamam gereken prosedürü gayet net anladım, fakat ben bu cihazı Ankara Kentpark Turkcell bayisinden direk kendim aldım. Satıcı arkadaş telefonu açtı kurulumunu yaptı öyle teslim etti yanımda. Bu imei klonlanması nasıl oluyor da başıma geliyor orasını kavrayamadım. Yani cihaz yurtdışından gelse veya kargo ile falan alsam belki yolda bir şey olmuştur derim. Şimdi bu telefonu bir süre sonra kardeşime vermek istesem kullanılamayacak. Bu durum bana çok şaçma geliyor, bu konuda turkcell e nasıl itiraz ederim, hakkımı nasıl ararım? Valla bu konularda da yardımınız olursa size müteşekkir olurum. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • absolutelyy A kullanıcısına yanıt
    Bu olay ülkemizde bir çok insanın başına geldi ve halada geliyor. 5000 6000 TL ye 1 hafta önce sıfır aldığı telefonunun imei sini bu şekilde klonlanıp mağdur olduğunu söyleyenleri görmüştüm. bazı telefon üreticileri, yeni telefon kutularının üzerine IMEI numaralarını yazmaktadırlar. Bu da dolandırıcıların işini kolaylaştırıyor. Açıkta olan bu numaralar dolandırıcılar tarafından çok rahat olarak not edilebiliyor. Ayrıca cep telefonu servisleri, tedarikçiler vs telefonunuzun IMEI numarasını çok rahat görebiliyor. Hatta tamamen deneme yanılma ile bile IMEI numarası bulmak mümkün olabiliyor.
    Tükcell bayisi ile görüşün eğer size bişey yapamayız yada tek hat ile çalışacak gibi şeyler söylerlerse kabul etmeyin direk Tüketici hakem heyetine gidin sonuçta ayıplı mal olmuş oluyor elinizdeki telefon. Bu şekilde başvuru yapıp da parasını geri iade alanlar var. Bazende satıcı firmanın kasıt ve kusuru olmadığı kanaatine varılmış tüketicinin mağduriyetinin giderilebilmesi için öncelikle cihazın tüketiciye ait bir adet GSM numarası ile eşleştirilmesine eşleştirilemez ise para iadesine karar verebiliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok çok teşekkür ederim hocam, önce kentpark turkcell e ardından da hakem heyetine gideceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar iphone 6 kullanıyorum artık iphone den vazgeçsem mi diye düşünüyorum. Telefona da öyle 5-6 bin TL gibi uçuk rakamlar veremem açıkçası. P20 Lite nasıl iphone 6 dan sonra tavsiye edermisiniz?
  • Hocam valla iPhone 6 yı bilmem de ben iPhone 5s den geçtim bu cihaza geçen sene Mayıs ayında, şimdiye kadar çok memnunum hiç bir sıkıntı çıkarmadı, ayrıca Android serbestliğini de özlediğimi farketmiştim ilk zamanlarda ama bu zamanda bunu almak yerine mate 20 Lite daha mantıklı olabilir ya da bir süre daha beklerseniz p30 serisi geliyor 26 martta, onun da Lite versiyonu yine 2300 civarı olması bekleniyor, hatta p30 lar çıktığı zaman fiyatlar biraz daha düşebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon ile Turkcell kullanan arkadaşlar sizden yardım istiyorum.Bu telefonda sadece Turkcell volte hizmeti vermiyor. Müşteri hizmetleri ni defalarca aramama sosyal ağlarda ve şikayet var da yazmama rağmen bu telefona volte hizmeti vermiyorlar.P 20 lite den sonra çıkan mate 20 lite ve P smart 2019 a destel veriyorlar. Lütfen sizde bu konuda yazar mısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jonavrupali17 J kullanıcısına yanıt
    P20 lite ve Türk Telekom kullanıyorum volte bende de yok maalesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P20 litecilere pie dagitilmaya baslanmis bilin istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Bilgiyi nerden aldınız kesin mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özkan Karaçam Ö kullanıcısına yanıt
    28 ocakta şöyle bi haber girilmiş:
    https://www.huaweicentral.com/huawei-p20-lite-spotted-online-running-android-9-pie-emui-9-0/

    3 şubatta da nisanda dağıtalacak diye haber girişi yapılmış:
    https://www.huaweicentral.com/huawei-p20-lite-will-get-emui-9-0-update-in-april-with-vilte-support/




  • Özkan Karaçam Ö kullanıcısına yanıt
    Makedonyadami ne ilk verildi daha sonra tum avrupaya yavas yavas dagitiliyor denildi avrupa sitesinde birindeydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Oynasam da o kadar PUBG gibi ileri düzey grafik gerektiren oyunlar oynamıyorum. Telefonun testlerde aşırı derecede ısındığını gördüm. Kullanan arkadaşlar, telefondan memnun mu?

    - Aşırı ısınma durumu var mı? Normal kullanımda (Video, resim görüntüleme, sosyal medya, müzik dinleme v.s.) ısı durumu nasıl?
    - Batarya ömrü nasıl? Normal kullanımda 1,5 gün çıkartıyor mu?
    - Yazılım desteği nasıl? Kronik sorun veya bug var mı?

    Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Bir de internetten gördüğüm kadarıyla ekran döndürme ve sensör sorunu varmış. Güncellemeden olduğu söyleniyor, yaşayan var mı halen bu sorunu yoksa en son güncellemeyle düzeldi mi?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.