Arkadaşın telefon perte çıktı. Anakartı yanmış sanıyorum.Umarım siz çözebilirsiniz. |
HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (125. sayfa)

-
-
huawei p20 lite telefonumu garantiye ekran değişimi ve pil değişimi için gönderdim tamir edip göndermişler sözde ekran geldiğinden beri yırtılmalar google video vs izlerken ekran yeşeriyor yem yeşil oluyor uygulamar da gezerken fps drop gibi yırtılmalar oluyor hakem heyetine verdim fatura abimin adına olduğu için düştü kafayı yicem garanti bittiği için hiçbir yasal hakkımda kalmadı ne yapabilirim bilen var mı ?
-
4 yıl boyunca severek kullandım bu telefonu,beni hiç üzmedi.Batarya performası olsun ve günlük kullanım rahatlığı olsun ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladı.Geçen ay bir fırsat doğdu ve ve telefonumu değiştirdim ancak p20 lite telefonu ise elden çıkarmadım,yedek telefon olarak bir köşeye koydum.
Aslında niyetim Huawei nin yeni nesil telefonlarından almaktı ancak gogle kısıtlamaları ve diğer etkenler yüzünden ne yazıkki tercihimi başka bir telefondan kullandım ancak 4 yıl boyunca beni üzmeyen Huawei yide tebrik ve teşekkür etmek isterim.Bİr kullanıcı olarak 4 yıl önce 1250 tl verip aldığım telefonun parasını sonuna kadar hak etti.
-
Arkadaşlar yurt dışından hediye gelen huawei p20 telefon bir yıl sonra kapandı. Nerede imei attırabilirim?
Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Teşekkürler şimdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
2018'de telefonu aldığımdan beri hiç format atmadım. Epey yavaşladı o nedenle format atmak istiyorum. Yardımcı olursanız birkaç sorum var.
1 - Farklı bir yöntemle daha güncel bir android sürümü kurabilir miyiz? Tabi güvenlik açısından sağlam olmalı.
2 - Google Authenticator'ı nasıl yedekleyip formattan sonra tekrar geri getirebilirim? Başka telefona aktarma var ama aynı telefonda tekrar aktif etmeyi bulamadım.
-
Telefonu bırakmadan önce yine fena değildi, hatta huawei bayisinden yeni pil taktırmıştım ama birkaç ay sonra yeni telefona geçtim. Arada bir açtığımda çok yavaşladığını ve kastığını görüyorum. Bıraktığım için küstü mü acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X