Şimdi Ara

Huawei P20 [ANA KONU] HarmonyOS Güncellemesi Alacağı Duyuruldu !!! (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
35
Favori
222.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hallac58 H kullanıcısına yanıt

    uygulamalardan yazılım güncelleme depolama kısmına tıklayıp, tüm verileri silip, telefonu yeniden başlatıp bir de öyle deneyin.

    eğer ki olmazsa PC'ye hisuite programını kurup telefonu pc'ye bağlayın ve deneyin.


    tüm bunlara rağmen olmazsa müşteri hizmetleri ile görüşün.


    emin olun son güncellemeyi yaparsanız yeni bir telefon almış gibi olursunuz.

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    cevabınız için çok teşekkür ederim. dediklerinizin hepsini yaptım yine de güncelleme bulamadım. benim telefon huawei p 20 dual sim modeli. Almanyadan alınmıştı. Acaba bu modele güncelleme gelmedi mi? tam modeli eml-l29. şuan 8.1.0 da. güncelleme gelip gelmediğini nasıl öğrenebilirim?

  • hallac58 H kullanıcısına yanıt

    hocam almanyadan satın alınan p20 modeline güncelleme verilmemesi gibi bir durum olamaz. size tavsiyem müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz.

  • arkadaşlar telefonu satıyorum. 2000 TL'ye bırakacağım. hiç bir problemi yok.

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    müşteri hizmetlerine telefon üzerinden yazdım. canlı destek hattı ile görüştüm. bana sizin telefon için en son yayınlanan güncelleme emuı 8.1.0 dediler yani güncelsiniz dediler. Bende acaba bendeki bu telefon p20 dual sim modeli olduğundan mı diye düşündüm. p 20 tek sim model için güncelleme yayınlandı da dual sim modeli için mi güncelleme yayınlanmadı? huaweinin modeller için yayınladığı romları görebileceğim bir sitesi var mı? kontrol yapmak için

  • hallac58 H kullanıcısına yanıt

    valla hocam bunca zaman kullanıyorum ilk defa böyle bir şeye rastladım. reddit forumunda bir araştırma yapın. diğer arkadaşların cevaplarını bekleyin. ilginç bir durum. canlı destek elemanları da bazen yanlış bilgilendirme yapabiliyor.

  • hallac58 H kullanıcısına yanıt
    Telefonun p20 lite olma ihtimali var mı?
  • Beyler kulaklığım bozuldu. Telefonun orjinal kulaklığı cm33 kullanıyordum. Orijinalini bulabileceğim Bi site biliyor musunuz? Genel olarak baktım ama hiç orjinal yok. Kendi sitesinde var o da stokta kalmamış. Ya da yine hi-res özellikli, kulak içi olan ama silikon değil bu model gibi, önerebileceğiniz Bi model var mı?
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    Hocam yerine ne almayı düşünüyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RİDEN7 R kullanıcısına yanıt

    hocam baştan xiaomi mi10T pro heveslendim ama stoklarda kalmaması ve garantisiz cihazların 5000 tl'ye satılması gözümden düşürdü telefonu. maalesef android cihazların 2. el piyasası malum. benim cihazı telefoncular çok öldürüyor. lite modeli ile karıştıran çok. bir de ambargo olayını koz olarak kullanıyorlar. inanır mısınız bilmem ama 4 yıllık iphone 7 modeli bile benim telefondan daha pahalı ve kolay satılıyor. o yüzden uzun ömürlü ve değerini koruyan cihazlar olan iphone modellerine bakıyorum. iphone 11 modelini alacağım gibi ama kampanya kovalıyorum. belki yılbaşında sağlam bir indirim ile alırım. cihaz 11 kasımda 6600 tl civarına satıldı...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 18 Aralık 2020; 12:7:34 >
  • herkese merhaba aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Cihazı alalı 1 hafta kadar oluyor. Çok uzak değilim teknolojiye hatta oldukça yakın bile sayılırım. Bundan önce ki telefonum motorola moto z idi. Projeksiyonu için bir süre kullandım şimdi satışta. p20'yi dediğim gibi bir haftadır deneyimleme şansım oldu bir kaç bir şey sormak istiyorum sizlere. Ekran hassasiyeti bana çok düşük geldi bazen geri sanal tuşuna basıyorum tekte algılamıyor ya da tam basmam gerekiyor gibi çok rahatsız etmiyor beni ama yinede durum böyle midir? çünkü amaled ekrandan geçmiş bulunuyorum belki onun farkı olabilir cihazın üstünde buff ekran koruyucu var ve spigen rugged armor kılıf ile kullanıyorum. Diğer bir sorum batarya ile olacak. Cihazı 2. el aldım sabah 8 de şarjdan alıyorum rutin bir kullanım ile oyun falan oynamam sosyal medya ekşi instagram forumlar derken 7 de bitiyor. günü çıkarmasını isterdim batarya değiştirmeyi düşünüyorum değişirsem büyük bir fark olur mu sizce? şu an mevcut sürüm 10.0.0.182 bu son sürüm galiba ama bir arkadaş 10.1 den bahsetmiş hangisi son sürüm? kamerasından çok memnunun bu arada zaten kamera ve batarya için almıştım bataryada çok randıman alamasamda moto z cihazıma göre çok çok iyi. Orijinal şarj aletim yok bir de onu temin edeceğim diğer türlü çok ağır doluyor. Cihaz ile bilmem gereken başka bir şey varmı paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden..





  • covidondokuz C kullanıcısına yanıt

    Aramıza hoşgeldin, kisa kisa yardımcı olayım sana, eksik kalan yerleri de arkadaşlar tamamlar diye ümit ediyorum. Moto z den buna geçmeniz gayet iyi olmuş. Telefonun fotoğraf kalitesi gerçekten iyi, video performansı bi tık düşük. Bilginiz olsun. Gerekli ayarlamaları yapın derim.


    Telin orjinal kablosundan ziyade baseus, ugreen gibi kabloları alıp deneyebilirsiniz, kaliteli kablolardir. Şarj adaptörü için de önerebilirim aynısını.


    Pil tasarrufu için yapmanız gereken şey, gereksiz uygulamaları devredışı birakmak. Ayarlar / uygulamalar bölümünden gerekli görmediğiniz uygulamaları devredışı bırakın (hangout, Google fotoğraflar, Google müzik, street wiew...gibi)

    İkinci yapmanız gereken ise ayarlar/pil/uygulama başlatma bölümünden "bildirimi önemli olmayan" şeyleri durdurmaniz. Yanlışlıkla birseyi kapatmayın, programa girinceye kadar bildirim alamazsınız. Çünkü Arka planda çalışmaz. Bende WhatsApp instagram gibi programların bildirimi açıkken hepsiburada, letgo, Google filmler gibi uygulamaların çentiği kapalı.


    Wifi kullandığınız yerde şebeke sinyalini 2g ye alirsaniz pil bi tık daha iyi olacaktır.


    Kullanmadiginiz konum, nfc, Bluetooth gibi şeyleri de kapalı tutarsaniz iyi olur.


    Appgallery deki uygulamalarım hepsini güncellemeyin. İşinize yarayan şeyleri güncelleyin (destek, muzik, huawei sağlık..gibi)


    İyi gunlerde kullanın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mikailc78 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim memnun oldum. Kamera için gerçekten söylenecek pek bir şey yok ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyor gerçekten harika. Sanırım bataryayı değiştireceğim ama telefonsuz kalmak istemiyorum o süreçte gidebilirsem fixsmart'a 1 saat içinde hallediliyormuş sanırım. Klavyeye çok alışamadım onuda başka klavye ile çözmeye çalışacağım. Şimdilik her şey muazzam diyebilirim. Ekran hassasiyeti ve batarya dışında desem daha doğru olur ama batarya halledilir diğerini bilemedim :) teşekkür ederim geri dönüşünüz için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • covidondokuz C kullanıcısına yanıt

    Telefonun alınma tarihi ne zaman bilmiyorum ama huawei garantiyi 4 yada 6 ay uzattı sanırım (detaylı bilgiyi telefondaki destek uygulamasından öğrenebilirsin)


    Pil için dediğim şeyleri uygula, eğer sıkıntı olursa yine değiştirirsin. Bu arada huawei de bayaa indirimli zamanlar oluyor. Orada da yaptırabilirsiniz. Ücretsiz kargo falan var ama telefonsuz kalmak istemiyorum demiştin. Pil konusunda karar senin. Eğer dokunma sorunu varsa camdan/jelatinden olabilir.


    Klavye için telefonla gelen standart SwiftKey (eski adı) ile kullanabilirsin. Ayarları kurcalaman gerekiyor. Türkçe karakterleri kaldirirsan daha rahat kullanırsın, boyunu falan ayarlayabiliyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 21 Aralık 2020; 2:14:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce .182 güncellemesi geldi. pek bir yenilik görülmüyor.

    Huawei P20 [ANA KONU] HarmonyOS Güncellemesi Alacağı Duyuruldu !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iphone 11 almam dolayısıyla elimde 1 adet Spigen Huawei P20 Kılıf Liquid Crystal Clear kılıf mevcuttur. isteyene kargo ücretini ödemek koşuluyla ücretsiz verebilirim. kılıf en fazla toplamda 10 gün falan kullanılmıştır.

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Sararma yoksa ben talibim 😁 Bende aynı kılıfı kullanıyorum, uzun zamandır kullandığım için sararma yaptı. Yeni cihazınız da hayırlı olsun. 😊
  • Mell88 kullanıcısına yanıt

    valla hocam 15 kasım tarihinde aldım. en fazla 10 gün kullanmışımdır. isterseniz pm'den iletişime geçin.

  • Mell88 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam kılıf temiz ve sararma yok Pazartesi günü kargoya veririm ben siz bana ad soyad ve iletişim bilgilerinizi ve adresinizi gönderin hangi kargo ile gönderim yapayım
    Özel mesaj atamıyorum sanırım sizin ayar kapalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 2 Ocak 2021; 13:5:19 >
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Tamamdır yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.