Şimdi Ara

Huawei P20 [ANA KONU] HarmonyOS Güncellemesi Alacağı Duyuruldu !!! (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
35
Favori
222.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha önce mate 10 pro kullanmış ve memnun kalmıştım.
    Şimdi samsung a 51 kullanıyorum ama çok hoşuma gitmedi
    P20 ile takas teklifi geldi garantisi ağustos ayında bitmiş temiz telefon
    Sizce bu takas mantıklı olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huawei kullanmak istiyorsanız alabilirsiniz ama büyük güncelleme almayacaktır muhtemelen. huawei modelleri samsung modellerine göre daha akıcı bir deneyim sunuyor.
  • uzun bir aradan sonra herkese selam. bundan 2 yıl önce babam kendisi için p20 almıştı o zamanlar ekranda ufak bi leke görmüştük ama kullanıma bir zararı olmadığı için pek takmamıştık. geçen hafta cihazın garantisini son haftasıydı. ve adaptör arıza verdi şarj etmiyordu. bunun için garantiye gönderecektim yanına ekrandakı o lekeyi de söyleyeyim dedim. cihaz gitti ekran değişti şarj kabşosu değişti ama adaptör değişmemiş. elime ulaştı eve gittim ve şarja taktım yine şarj almadı. adaptör hala sıkıntılı. servisten geri geldiğinde garantisi de bitmişti. huawei müşteri hizmetleri ve fixsmart servis çalışanları ile uzun görüşmelerim sonucunda sadece adaptörü servise gönderdim. bugün onun değişimi de yapıldı. servise ilk girdiğinde garanti harici olarak kayıt almışlardı. huaweiden aradılar ve servise geçen hafta serviste geçen süreyi fixsmart mail adresine göndermemi belirttiler. bu işlemi de yaptıktan sonra 24 saat içinde cihaz tekrar garanti dahilinde incelemeye alındı ve parçanın değişimi onaylandı. bu 2 haftalık süreçte de cihaz garantiden geldikten sonra ben kullanmaya başladım. ilerleyen zamanlarda cihaz hakkında yorumlarımı ve sorularımı da belirtirim. şimdilik gerek servis gerek cihaz konusunda gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar emui 10.1 ne durumda ya, gelecek mi? Belli mi?
  • P20 ile konuşma yaparken telefon hafif titreyince arama kapanıyor kendiliğinden. Bunun bir çözümü var mı? Güncellemeden sonra böyle oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halogonga

    P20 ile konuşma yaparken telefon hafif titreyince arama kapanıyor kendiliğinden. Bunun bir çözümü var mı? Güncellemeden sonra böyle oldu.
    titreyince derken? ben genelde titreşimde kullanıyorum, telefon görüşmeleri de yapıyorum, telefonla konuşurken bildirim gelince de titrer.. herhangi bir kapanma olmadı. acaba eliniz kapanma tuşuna değiyor olabilir mi? cam kullanıyorsanız sensörler de kapatabilir telefonu.(ters çevirdiğinde reddet özelliği)

    kameranın olduğu yeri pamukla hohlayarak silin, activex ıslak mendil varsa onla telefonu sık sık siliyorum ben. varsa kaliteli ıslak mendil, onla da silebilirsiniz.

    hard format atmanızı önereceğim ama verilerinizi, rehberinizi fotoğraf mp3lerinizi yedeklemelisiniz. yoksa herşey silinir.

    bende bir sorun yok, diğer arkadaşlarda böyle bir sorun yaşayan var mı bilemiyorum.




  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Titremeden kastım 1-2 milimetre elimle sarsmam. Az bi sarsılsa telefon, arama kapanıyor. Hard reset atmıştım güncellemeden sonra. Reddet özelliğini bi kurcalıyım.
  • cihazın garantide ekranı değiştiği için ekran koruyucu da çöpe gitti. şimdi aynısını almak için bi bakayım dedim ama yok. spigenden kılıfla beraber almıştım ekrana çok güzel oturmuştu ve 2 yıl boyunca çok da iyi korumuştu. şimdi yenşsş alacağım tavsiyeniz varsa söyleyin onlara yöneleyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır akıllı bilekliğime bağlanamıyorum, şu andada taşınabilir hoperlörede bağlanamıyorum BT yi komple nasıl sıfırlarım yada bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
  • rasit019 kullanıcısına yanıt
    ayarlar - sistem ve güncellemeler - sıfırlama - ağ ayarlarını sıfırla yaptınız mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakabus_

    ayarlar - sistem ve güncellemeler - sıfırlama - ağ ayarlarını sıfırla yaptınız mı ?
    Çok Teşekkür ederim dediklerini yaptım telefonuda kapatıp açtım hem bileklik hemde hoparlöre bağlanabildim.
  • Arkdaşlar bir şey sormak istiyorum:
    Ön kameranın hemen yanındaki delikli yer nedir, donanım olarak ismi nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahlakçı

    Arkdaşlar bir şey sormak istiyorum:
    Ön kameranın hemen yanındaki delikli yer nedir, donanım olarak ismi nedir?
    Konuşurken karşı tarafın sesini duyduğun yer :) Hoparlör
  • bahtiyar64 kullanıcısına yanıt
    Hem altta hem üste hoparlör mü bulunuyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahlakçı

    Hem altta hem üste hoparlör mü bulunuyor?
    Kulağına tuttuğunda karşı tarafın sesi nerden geliyo
  • Ayarı açık olduğu halde adım sayarı kilit ekranında göremiyorum, aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? Bir kaç bişey denedim ama sonuç yine değişmedi. Ne yapabilirim bilgisi olan var mı? Huawei P20 [ANA KONU] HarmonyOS Güncellemesi Alacağı Duyuruldu !!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devre dışı bıraktığım kullanmadığım Google uygulamaları kendi kendine aktif hale bıraktı 😂 Bilginiz olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mell88 kullanıcısına yanıt

    hocam muhtemelen her google güncellemesinden sonra aktif hale geliyor. bir şey dikkatimi çekti ne zaman bir google servis güncellemesi gelse hemen ertesi günü veya 2 gün sonra huawei mobil servis güncellemesi illa ki geliyor.


    bu arada yeni iphone modelleri tanıtıldı. benim en çok dikkatimi çeken ve aklımı çelen model iphone 12 mini modeli oldu. pil performansı nasıldır bilemedim. iphone 11 modeline yakınsa iyi iş çıkarır.

  • Merhaba arkadaşlar ikinci el p20 alacağım da pil durumu nasıl kaç saat ekran süresi alıyorsunuz. Telefon da oyun oynamam kullanım Biraz yoğun ama ofiste olduğum için şarja takma şansım olur. Kendi orjinal şarjı ile ne kadar sürede şarj oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetulutas M kullanıcısına yanıt

    hocam pil performansı 2. el alacağınız telefona göre değişir. telefon oyun haricinde 1 günü rahatlıkla çıkartır. ofiste olacağınıza göre pil sıkıntısı çekmezsiniz. yarım saatte %50 pil doluyor kendi şarj aleti ve kablosuyla. tam dolum 1,5 saati geçiyor tahmini.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 19 Ekim 2020; 9:41:4 >
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.