Şimdi Ara

Huawei, P10 serisi için Android 8.0 Oreo Beta programını başlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Huawei; Mate 9 için Android 8.0 Oreo sürümünü kullanıma sunduktan sonra, şimdi de geçtiğimiz yılın amiral gemisi modelleri olan P10 ve P10 Plus için Andorid Oreo çalışmalarına başladı. En güncel Android sürümünü cihazlarına kavuşturmak isteyen Huawei, P10 serisi için kolları sıvamış durumda. 
     
    Huawei'in şimdilik Romanya'da başlatmış olduğu Beta programı, Huawei P10 ve P10 Plus modelleri için VTR-L09C432B180, VTR-L29C432B180, VKY-L09C432B181 ve VKY-L29C432B181 sürüm kodlarını taşımakta. 
     
     
    Beta sürecinin başarıyla tamamlanmasının ardından, Huawei'in Android Oreo sürümünü Mart ayının başlarında aşamalı olarak yayınlaması bekleniyor. Ayrıca Huawei’nin kendi arayüzü olan EMUI‘ın en son sürümü 8.0'ında bu güncellemenin içerisinde yer alacağı tahmin ediliyor.
     







  • P10 lite p10 serisinden değil mi arkadaş ?

  • p10 lite vermezlerse ayıp ederler ..

  • Sony 8.0 vereli aylar yıllar geçti bunlar daha yeni beta programı başlatıyo. Mate 10 alıcaktım iyi ki almayıp XZ2 yi beklemişim. Sony kullananlar 8.0 ı eskitti hevesini aldı bunlar hala beta falan uğraşıyolar

  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Sony değil S7 Edge kullanıyorum. Anneme de 3 gün önce Mate 10 Lite aldım. Arayüz ne kadar sadeyse o kadar iyi benim için o yüzden bir sonraki telefonum Sony olucak. S7 Edge aldığıma pişmanım. Benim kullandığım telefon içim de hala ses seda yok 8.0 kısmında. Bazıları IOS u sırf hızlı güncelleme verdiği için seviyor. En büyük takip ise Huawei ve Samsung satış anlamında. Fakat yazılım güncelleme hızı olarak yarışabilecek tek firma Sony. Diğerleri beş para etmez. Geri kalan konularda ise Android her açıdan üstün. Adam akıllı güncelleme de verseler büyük satış yapan firmalar çoğu kişi IOS dan Androide geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.