Şimdi Ara

Huawei'nin patronu kendisinin de kullandığı en iyi 5G akıllı telefonu açıkladı: iPhone 12 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
7.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    quote:

    According to a report by Forbes, Huawei founder and CEO Ren Zhengfei said that the 5G İPhone 12 series is the "world's best" 5G phone currently available.

    Yani "Forbes'ten bir rapor/habere göre, Huawei'in CEO ve kurucusu Ren Zhengfei iPhone 12 serisinin dünyadaki en iyi 5G telefon olduğunu söylemiş."
    Haberde farklı bir şey ki yazıyor acaba? Ben göremedim de. Alttaki cümleyi alıp algı yapmaya çalışıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 15 Şubat 2021; 19:54:14 >
  • Dostunu yakın tut düşmanını daha da yakın

  • Huawei bir Türk atasözü der ki “Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.”
  • En iyi 5g telefonu demiş.Çinde 5g yaygın olduğu için doğru, 12 pro kullanıcısı olarak ben şahsen nefret ediyorum.Ekosistem olayı olmasa Android'e geçerim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BraveHeart

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Ne kadar cahilce bir yorum. Bunun sebebi 5 ay iPhone kullanmam ve yaşadığım tonla sorunu kullanıcılarla paylaşmam olabilir mi acaba? Birçok mesaj bu şekilde. Siz benim ne kullandığımı nereden biliyorsunuz da gelip burada kötülediğimi iddia ediyorsunuz? Son yorumlarım da rezil bir cihaz olduğundan dolayı ben yandım siz yanmayın uyarılarıydı. Zaten çöpü elden çıkardıktan sonra bir daha mesaj bile yazmadım oraya. Ben buradaki sayısız troll üyeler gibi değilim. Asıl buradaki troller hayatlarında iPhone görmemişler ya da en eski en baz model iPhone kullanmışlar. Sonrada algı oluşturmayı hedefleyen haberlerin altına ''iPhone en iyisidir, Samsung çöptür, Huawei çöptür, Apple kraldır, Android iPhone 7'ye bile yetişemezmiş'' gibi boş yorumlar yazıyorlar. Troller Apple'a çok güvense bu kadar zırlamazlar. Çok iyi bir ürün veya markanın reklama asla ihtiyacı olmaz.


    Bundan 8-9 yıl önce iOS'in Android'den başarılı olduğu tamamen doğru. Bugün böyle bir şey yok artık. Tam tersi Android daha başarılı. Burası cahillerle dolu. İnternetten öğrendikleri 2-3 terimle burada koca yazılımları çöp edebiliyorlar. Baksan yazılımın y harfini bilmiyor. Gelmiş burada boş yapıyor. iOS ya. Geçmişini bilmesem ben de yiyeceğim bu yalanları. Daha 4-5 yıl öncesine kadar birçok internet sitesine browser üzerinden dosya yükleme imkanı olmayan sistem. iPhone forumunda herkes birbirine temiz kurulum yapın diyor. Daha bugün bir kullanıcı bildirimler geç geliyor diye şikayet ediyordu. Android'de saniyesinde düşüyor. Her güncellemeyle cihazın davranışı değişiyor. Apple bile kabul etmişti iOS 14.2 ile. Cihazı sıfırlayın demişti. Böyle stabil sistem mi olur?Sıfırlama benim bildiği en son Android 4.3 sürümündeydi. iOS çok RAM kullanmıyormuş. O yüzden 12 Pro'larda 6 GB RAM var. Bunu eşek gibi de yükseltecekler yeni özellikler gelince. Bir RAW çekim modu geldi diye RAM fırladı. iOS birçok alanda Android'den fikir aldı. Tam 2013 yılından beri Samsung birçok modelinde olan çoklu pencere,açılır pencere gibi özellikler iPad'lere birkaç yıldır geldi. Kocaman 12 Pro Max'te yok hala. Resim içinde resim daha bu yıl geldi. Android daha çok kullanışlı özellik barındırdığı için kaynak tüketimi fazla. Bütün bu özellikleri iOS sunsa değil çorba lağım olur. Altından kalkamazlar. Bir sistemin fazla kaynak tüketmesi kötü bir şey değil. Gayet yetenekli olabilir o sistem. iOS Android'in sunduklarını yıllar sonra ısıtıp getirdiğinde devrim oluyor. Senelerdir aynı sürüm güncelleme diye yutturuluyor. Bunu yiyen de hiç az değil.



    Hiçbir şey bilmeden beni suçladığınız için mesajınızı silin lütfen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinPowerTurbo -- 15 Şubat 2021; 21:58:0 >




  • antonio_06 kullanıcısına yanıt

    bi bitmediniz.yani android 11 şuan ios 4 seviysinde öyle mi?


    Huawei'nin patronu kendisinin de kullandığı en iyi 5G akıllı telefonu açıkladı: iPhone 12
  • ulan herkes in kullandığı en iyi işte ama... bitmez bu tantana 😂
  • TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    iphone 3gs ile başladım araya pek çok android telefonda sığdırdım şuan 11 kullanıyorum nasıl bir sorun yaşadığınız açıklarmısınız tonla olan ?
    Yıllardır android bir çok telefona geçip tekrar ios döndüm.Benim bunu tercih etmiş olmam tabi ki ios daha iyidir dedirtmez göreceli bir kavramdır bu, kim ne isterse kullanabilir.
    Ancak güncellemelerini 1 s geç gelmesi bir problem değildir bana göre. Cihazın daha fazla ram yemesi daha yeteneklidir dedirtmez yine bana göre.
    Ben hiç telefonu kapatmak zorunda kaldığım bir sorun yaşamadım yıllardır.5 ay içinde nasıl oldu bu ? Veya neden yaşadığınız tek problemle genelleme yapma fikri ortaya koydunuz ki ?
  • Atakan Erdur HACPJ A kullanıcısına yanıt
    O kişi 7 yıllık tasarımla gelen iPhone Se kullanmış, iPhone kullandığını zannediyor.iPhone Se kullanıpta , telefonun bataryası kötü , kamera performansı ortalama diyip Apple telefonlar hakkında genelleme yapılamaz.iPhone’un amiral gemisi modellerini kullanıp ancak o şekilde bir deneyimler aktarılabilir.Bu düşünce tarzı iPhone’u sadece statü olarak görüldüğünü zannediyor.İnsanlar parayı sokakta bulmuyor.Belirli bir seviyeye , kaliteye gelmiş olduğu için iPhone tercih ediyor.Tüm dünyada böyle bu.Satış rekorları kırıyorlar.Yurtdışında bu cihazlar öyle çok pahalı bir şey olmadığı için böyle saçmasapan argümanlar üretilmiyor.Samsung bugün Apple’ı taklit etmekten başka hiçbir şey yapmıyor.Örnek şarj adaptörünün ve kulaklığın kutudan çıkarılması.Büyük firma olmak bu olsa gerek.Samsung eskisi gibi yenilikçi bir firma olmaktan çok uzak artık.Fakat burda cahilce konuşmaya devam edenler de çok ne yazık ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Hoparlör -- 16 Şubat 2021; 11:18:42 >




  • Maalesef salak bir adammış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WB

    Android’e darbe vurmaya calisiyor. Boylelikle parasi olan apple, olmayan huawei os’lu cihaz alsin..

    Çok güzel yönden yakalamışsınız hocam...

  • Bizim milletin alamayacağı halde övdüğü Mate 40 serisini Huawei'in patronu gömmüş

  • iphone iyidir ya.

  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt

    hayır oneplus Huawei'nin patronu kendisinin de kullandığı en iyi 5G akıllı telefonu açıkladı: iPhone 12 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    Sen niye bu kadar takıldın Apple a ben hem p30 hem xr kullanıyorum Apple gayette daha iyi He bu arada Mercedes de BMW de iyi ;)
  • Böyle adammi olur Huawei patronu Huawei yeni modelleri iPhone 12 den fazlasiyla iyi

  • Adam akıllı rakibi kimse elbette onun telefonunu kullanacak çözümleme yapabilmesi için cinliler akıllı adamlar nüfus u bir buçuk milyar biz 80 milyonluk ülkeyi yönetemiyor. Bu nüfusla dünyaya meydan okuyor.

  • Android kullanmaktayım. Seneler önce apple bilgisayarlar ile başlayan kariyerime apple telefonları da eklemiştim. Ama sonra baktım ki apple telefonların sistemi bir tuhaf, android'e geçtim. Öyle de kaldım. Telefonda android daha iyi. Huawei kendi sistemini geliştirsin geçeriz bir gün ona da ama bir daha apple iphone almam.

  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    İki (adet) beyin hücresiyle bunu yazabilmen de bir başarıdır tabii

  • Dharky D kullanıcısına yanıt
    yazdiklarim huawei fanboyslarin lafi yalniz, benim degil. :DDDD

    kendilerine hakaret etmeni pek hos karsilamayabilirler ona gore
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.