Şimdi Ara

Huawei'nin Honor 7 ve Honor 7 Plus Modelleri Ortaya Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 3 gün önce tanıtımını yaptığı P8 ve P8max modelleriyle (ilgili haber) gündeme gelen Çinli firma Huawei, şimdi de Honor 7 ve Honor 7 Plus modellerini tanıymaya hazırlanıyor.

    Son dönemlerin artan büyük ekran merakına P8max modeliyle ciddi bir biçimde dahil olan Huawei, bununla kalmayarak Honor 7 Plus modeliyle bir diğer büyük erkanlı modelini bizlere sunacak.



    Gizmochina tarafından yayınlanan ve Weibo'da çıkan görseller ile ortaya çıkan bu yeni iki modelin şu anda sadece kasa tipleri ortaya çıktı.



    Bu resimden baktığımızda biraz biraz HTC One serisini andırıyor gibi gözüken Honor 7 Plus'ın kamerasının altında bir parmak izi okuyucusu olacak gibi görünüyor.



    Buradan baktığımızda daha net anlaşılan bölümün daha içi boş olmasına rağmen parmak izi okuyucusu için olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.



    Yukarıdaki görsel ise Honor 7 modeline ait olduğu iddia ediliyor. Tasarım bakımından iPhone ve Ascend Mate 7 arasında kalmış Honor 7'de çift kamera ile geleceği görülmekte.



    Huawei Honor 7 modelinin beklenen teknik özellikleri ise 5.5 inç ve Full HD çözünürlüklü ekran, Kirin 930 ya da 935 çipseti, 3GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi olacağı yönünde tahmin ediliyor.

    Şu anda başka bir detayı bulunmayan bu iki cihazın ne zaman gün yüzüne çıkacağı ve dolayısıyla ülkemize gelip gelmeyeceği belli değil.
     Huawei'nin Honor 7 ve Honor 7 Plus Modelleri Ortaya Çıktı Huawei'nin Honor 7 ve Honor 7 Plus Modelleri Ortaya Çıktı Huawei'nin Honor 7 ve Honor 7 Plus Modelleri Ortaya Çıktı Huawei'nin Honor 7 ve Honor 7 Plus Modelleri Ortaya Çıktı







  • Huawei Türkiye ye afrika ülkesi muamelesi yapıp Honor serilerini getirmemekte kararlı galiba.
    +
    P8'de de kırın 930 kullanmış Honor 7 de beklentiler kırın 940 veya daha üstü olmalıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.