Şimdi Ara

Huawei mobil teknolojilerin geleceğini rakipleri önünde anlatacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • < 
     
    Güncel satış rakamlarına göre dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olan Huawei, gelecek vizyonu ve rekabet iddiasını tüm rakiplerinin gözü önünde anlatacak. 9-12 Ocak tarihlerinde Las Vegas'da düzenlenecek olan CES yani Tüketici Elektroniği Fuarı'nın açılışı konuşmasını Huawei'in başarılı yöneticisi Richard Yu yapacak. Şirket çatısı altında 2003 yılında kurulan Tüketici İş Grubu'nun tepe yöneticisi olan Yu, Huawei'in yükselişinde anahtar öneme sahip.
     
    CES Fuarı'nın yapımcısı olan CTA'in başkanı Gary Shapiro, Richard Yu için "mobil dünyanın geleceğini şekillendiren endüstri vizyoneri" diyor. Kirin 970 ile birlikte mobil işlemcilerinde yapak zeka motoru kullanmaya başlayan ve bu konudaki yatırımları devam eden Huawei, CES kapsamında 2018'in en popüler temaları olan yapay zeka, akıllı cihazlar ve nesnelerin internetini anlatacak.
     
    Merak edilen konulardan biri de, açılış konuşmasına bağlı olarak Huawei'in yeni bir akıllı telefon lanse edip etmeyeceği. Geçtiğimiz yıl CES kapsamında Honor 6X modelini duyuran Huawei'in en azından amiral gemisi sınıfı bir cihaz tanıtması beklenmiyor. Evet bir sonraki P ve Mate serisini şekillendiren vizyonu izleyeceğiz ancak bitmiş ürünleri daha sonra göreceğiz. Richard Yu'nun konuşması, fuarın başlangıç günü olan 9 Ocak'ta Venetian Palazzo otelinde olacak.
     



  • iPhone ve Samsung bunun altında kalmaz 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huwai aştı kendini çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu son dönemde iyi teller yapıyorda. Türkiye'ye getirmiyorlar bu 8 serisi gibi cihazları ama light kodlu dandik modelleri getirmeyi biliyorlar yoksa iyi marka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zukov

    Huwai aştı kendini çok iyi
    Şöyle bir küresel markamız olsaydı ülkece kalkınırdık. Huawei'in Çin'e yaptığı yatırım, açtığı fabrikalar, teknoloji harcamaları, istihdam oranları inanılmaz boyutlarda.
  • Şu başlık apple ve tim cook olsaydı burada farklı şeyler konuşuluyor olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinliler kotun davranır bu konularda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung bunu beğenmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.