Şimdi Ara

huawei medipad s7 süperonline 100 gb akk 50 mbps 79 tl sizce nasıl ? Acil cevaplarsanız sevinirim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar huawei mediapad s7 veriyorlar 50 mbps 100gb hız alanı ama 79 tl nedersiniz ? yoksa 64 tl ye t11 telefon var 25 mbps 100 gb hız alanlı alacağım.Bu tableti yeni önerdiler bana sizce nasıldır ? birde 54 tl ye 50 gb hız alanlı 25 mbps var ama yetmez netten dizi vs yetmez gibi geldi bana

• hocam teklifler güzel ama karar vermen zor olmamalı aslında tablete ihtiyacın varsa tabletli paket telefona ihtiyacın varsa telefonlu paketi tercih ikisininde akk ve hızı yeterli bence fiyatlarıda uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedoo7

hocam teklifler güzel ama karar vermen zor olmamalı aslında tablete ihtiyacın varsa tabletli paket telefona ihtiyacın varsa telefonlu paketi tercih ikisininde akk ve hızı yeterli bence fiyatlarıda uygun.

ikisine de ihtiyacım yok aslında alır satarım belki sırf hız alanı vs açısından sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bane_fb

quote:

Orijinalden alıntı: abidig

arkadaşlar huawei mediapad s7 veriyorlar 50 mbps 100gb hız alanı ama 79 tl nedersiniz ? yoksa 64 tl ye t11 telefon var 25 mbps 100 gb hız alanlı alacağım.Bu tableti yeni önerdiler bana sizce nasıldır ? birde 54 tl ye 50 gb hız alanlı 25 mbps var ama yetmez netten dizi vs yetmez gibi geldi bana

huawei medipad s7 superonline elinde yok viewsonic 10e var ve suan kampanyası var ilk 12 ay 64 sonraki 12 ay 74 tl 50mbps 100gb

2.aramalarında öyle dediler ama bir öncekinde müşteri temsilcisi öyle demişti böyle birşey olmaz üzerine basa basa sormuştum viewpad yaramaz almayacağım
  • hocam bu t11 turkcell'in telefonumuydu ? eğer öyleyse telefonu almayın tabletin ne zaman geleceğini falan sorun tableti hiç değilse hızlı bi internetle güzelce kullanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: vedoo7

hocam bu t11 turkcell'in telefonumuydu ? eğer öyleyse telefonu almayın tabletin ne zaman geleceğini falan sorun tableti hiç değilse hızlı bi internetle güzelce kullanırsınız.

valla aldım gitti hocam kaç gündür araştırmaktan canım sıkıldı 64 lira ya 100 gb hız alanı 50 gb uploud 20 mbps hız aşınca da 3 mbps download 1mbps uploud , zaten gece kuşu hikaye hem 79 lira çok pahalı hem 100 gb dolarsa gece de olsa hızın düşüyor vs ayrıca o kadar da kullanmıyorum ortalamam 50 - 60 gb tablet baya baya kötü piyasada 200 tl her yerde bulunuyor aylık ortalama 71,5 tl geliyor telefona göre toplamda 180 tl fazla vermiş oluyorum ki o paraya zaten alırım ( hemde android market li olanı , malum viewpad te yok ) huawai gibi güzel bir şey gelse de telefona göre ayda 15 tl fazla vereceğim ( 79 lira idi o zaman kampanya 24 ay sözleşme ile )oda 360 tl yapar onuda bu paraya piyasada alıyorum bu şekilde üstüne telefonda almış oluyorum en mantıklısı bence telefon he tabletli olan 50 mbps hız ama 100 gb hız alanı emin olun o hızla yetmez hd video yu açar açmaz doluyor , anında indiriyor o hıza 100 gb az gelir gibi me geliyor ?? Bir anlamı yok yani , bence ki 20 mbps de baya yeterli bir hız hiç video izlerken takıldığını görmedim.

• peki hocam hayırlı olsun

• Ayrıca telefon güzel mi tartışılır ama fiyata göre kıyaslama yaparsanız süper çünkü 150-200 liraya bırakın akıllı telefon , sıfır kıytırık radyolu bile zor alınır ( anneme almıştım) bu telefon bana bedava ya geldi ( aynı paketin hediyesiz olanı da 64 tl ) hadi eski fiyatıma göre kıyaslayalım 330 tl almış oldum ama şuan 50 tl ye olmaz bence ( uydunet belki oda burada yok çokta şikayet var hakkında ) piyasada gerçekten bu hızda ve kalitede bir internet yok maşallah diyim :) hiç bir sıkıntı yaşamadım sorunlarımı anında çözdüler telefonu onayı verdim bir kaç saat içinde gönderdiler diğer firmalara göre iyi bence ayrıca digitürk kampanyasını sordum satış aşamasında olduğu için birdaha olmayabilir dediler ki ayrıcada alsam aynı hesaba geliyor süperonline şu kampanya işini beceremiyor bence bir tek :) bunlarıda benim gibi araştıranlar için biraz da yardımcı olur diye yazıyorum herkes soru soruyor genelde pek cevap yok (ben pek alamadım en azından)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.