Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Huawei Matepad Pro 12.6 Yeni-Ekstra hediyeli Satın Al 8 Ekim 2022 11:19 1 1 Huawei Matepad Pro 12.6 Yeni-Ekstra hediyeli Merhaba,Cihazı erken sipariş olarak verdim ve bugün elime ulaştı. Ancak eş zamanlı İpad Pro geldiğinden bu müthiş seti hakkını veren birine satmak istiyorum.Matepad Pro 12.6 2022 son model SiyahSwift harika korumalı Huawei sırt çantasıMatepad 2. nesil 2022 KalemMatepad Pro 12.6 Klavyeli kılıfHuawei Sound Joy Ladin YeşilTableti merakımdan açıp baktım olağanüstü bir deneyimi var. Açılmayan tek şey Sound Joy sıfır kutusunda durmaktadır.Geriye kalan tüm ürünler de kutu koruma bantları üzerindedir.Faturası ile beraber teslim edilecektir.Fiyat: 16.000.-TLİrtibat PMSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 15 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Oled G8 34" Gaming Ultrawide Samsung Galaxy S24 Plus 256 Gb 12 Gb Ram Mor [SATILDI] Apple İphone 14 Pro Max 1 TB [SATILDI] MSI Mag 274UPF Gaming 4K 144HZ