Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.062
Cevap
189
Favori
428.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler benim sorular arada kaynadı herhalde, tekrar yazayim

    "Benim tabletle ilgili iki sorum olacak. Kalemle mesela çizgi çekerken hafif bir şekilde dokundurdugum zaman da çizgi kalınlığı aynı, bastirdigim zaman da aynı. Bende mi bir problem var? Öteki sorum ise kılıfla ilgili. Sanki ilk aldığımda kılıf kapağını kapttigimda mıknatısı daha güçlüydü, mesela kılıf kapalı dururken tableti dik konuma getirdiğimda klavyeli kısmı düşüyor, ilk aldığımda tutuyordu diye hatırlıyorum, sizde de böyle mi?"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    Klavye kapalıyken mıknatıs tutmuyor. Size öyle gelmiş olabilir ama kapalı tutmuyor.

    Basınç hassasiyeti her çizim yada not uygulamasında yok. Sketchbook uygulamasında mesela basınç hassasiyeti var hafif dokununca ince, biraz sert bastırınca kalın çiziyor.

    Hatta açı algılama dahi var kalemi yatay tutup çizince daha kalın çiziyor. Dediğim gibi hangi uygulamayı kullandığınızla alakalı. Noteshelf deneyen varsa yorumlayabilir mi? Almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inalmert996 -- 24 Eylül 2021; 13:2:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EmuRu kullanıcısına yanıt

    Hocam ilk soru hakkında bilgim yok ama ikincisi bende de aynı durum. Ben ilk elime aldığımdan itibaren böyle. Zaten klavye ile ekran arasında bir çekim hissetmiyorsun kılıf ile tablet arasında olduğu gibi. Keşke kapansa ama normal durumu böyle sanırım zaten. (Umarim cihazlarda bir sorun yoktur yani bizim?)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inalmert996 kullanıcısına yanıt

    Hepsiburada üzerinden kayıt oluşturdum eksik ürün diye kargoya çıkarmışlar. Bilginiz olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noteshelf aldım onda da olmadı hocam, ama başka bir kullanan arkadaş da yanıtlarsa daha sağlıklı olur. Klavye olan kısmı ekran üzerini örttüğünde hafif sağa sola oynayarak ekranı ortalıyor, onun dışında demek ki normalmiş. Kalem konusunda ise nadiren bende temas etmeme rağmen algılamadığı oluyor, ekranda aşağı kaydırma yaparken ilk 3-4 dokunup kaydırmayı olması gerektiği gibi algılarken mesela 5. kaydırmanın yarısında algılamıyor son teması algılıyor falan o yüzden kalemde bir sorun mu var kısmı kafamı kurcalamıştı. Cevaplar için teşekkürler @Bandobrass




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 24 Eylül 2021; 13:36:52 >
  • 1 ay oldu sanırım tableti kullanmaya başladığım. Burada belki de tableti en yoğun kullanan kişi olabilirim. Kalemini günde 3-4 saat kullanıyorum, youtube ve netflix'i de en az 4-5 saat kullanıyorumdur. Aldığımda pili çok az gittiği için düzenli düşük güç modunda kullanmaya başlamıştım. Hem yavaşlama hemen hemen hiç olmuyor hem de pili 2 kat gidiyordu. Pil oturduktan sonra çok daha fazla arttı ve bu yoğun kullanımıma rağmen 1.5 güne yaklaştı düşük güç modunda kullanımım. Aliexpress'ten aldığım paperlike mat ekran koruyucu da fark etmiştir pil kullanımında. Önceden dışarıda kullanırken ekran çok yansıma yaptığı için parlaklığı en yüksek halde kullanırken mat koruyucu ile yarı parlaklıkla kullanıyorum. Herkese ve özellikle kalemini aktif kullananlara mat ekran koruyucu tavsiye ederim... Yazma hissi çok daha iyi ve ekran kalitesini de çok fazla düşürmüyor. linki bırakıyorum
    https://tr.aliexpress.com/item/1005002988265764.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=20334313481&aff_fcid=93bf687fb5c64d558844dd0f35ba8f5a-1632482971162-08295-_mMhH8uX&tt=MG&aff_fsk=_mMhH8uX&aff_platform=default&sk=_mMhH8uX&aff_trace_key=93bf687fb5c64d558844dd0f35ba8f5a-1632482971162-08295-_mMhH8uX&shareId=20334313481&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=e3dc81864d7b4380b4b083175b877125

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tolilow kullanıcısına yanıt
    Ürün kaç günde geldi acaba.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tango4280 T kullanıcısına yanıt

    11 günde geldi. Aras Kargo ile geliyor gümrük işlemleri ile vakit kaybetmiyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    Sanırım kendi not uygulamasında basınç olayı vardı. Öyle hatırlıyorum. Dolmakalem seçip yazarken fark etmiştim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Gittigidiyordan Huawei Türkiye mağazasından tableti dün sipariş verdim, ayni anda farklı mağazadan da ekran koruyucu sipariş vermiştim. Ekran koruyucu az önce geldi ama tablet halen kargoya verilecek olarak gözüküyor

    İlginç bir deneyim oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 24 Eylül 2021; 17:1:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak-82 kullanıcısına yanıt

    Apple sitesinden alınca 1 ay içinde falan geliyor hocam. Resmi siteler nedense böyle.. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inalmert996 kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam, bakalım kaç güne gönderecekleri..

  • Huaweinin kendi sitesinden aldım 2 günde geldi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burak-82 kullanıcısına yanıt

    Hocam klavyeli modelde stok kalmadı bence. Huawei sitesinde 27 sinde gelecek gözüküyor. Yüksek ihtimal o zamana sarkabilir. Kurda koptu gidiyor zaten bir daha 4k lara alınır mı bu şekilde set soru işareti.

  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam stoktan dolayı sanırım, 28 inde kargoya verilecek yazıyor.

    Valla son 3 adet yazıyordu ben alırken, aldıktan yarım saat sonra stok bitti 4300 yapılar fiyatı.

    Ipad 9 stoklara gelsin bir süre daha satışa devam etmek için fiyatları dipte tutarlar ama sonra fiyatları bayağı bi artırırlar diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay vay vay. Huawei forumdan daha eğlenceli burası. Yazılan bilgilere bak. Maşallah. Orada herkeste ben dahil sentetik bir Huawei övme girişimi var. Ben de bu arada 10 gündür tableti kullanıyor ders anlatıyor kalemi aktif olarak kullanıyorum. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

  • EmuRu kullanıcısına yanıt

    Kalem konusunda gelişmesi lazım. haklısınız söylediklerinize. Ayrıca not uygulaması konusunda Apple gibi yazılımı iyi olan uygulamaya da ihtiyaç var.

  • Bandobrass kullanıcısına yanıt

    1. sorununu ben de yaşadım. Alır almaz hatta teknoloji marketlerde test ettiğim kadarıyla sallanıyor. Gıcık ve ucuz hissettiriyor. Ayrıca Ö ve İ tuşları da sanki sonradan monte edilmiş gibi.


    Bu arada ben de bir soru sormak isterim. TARAYICI olarak ne kullanıyorsunuz? Ben pc de Chrome kullanıcısı olarak Bi türlü verimli kullanamadım henüz. Şuan Opera yı deniyorum reklam engelleyen akıcı bir tarayıcı istiyorum. En Önemlisi REKLAM olamayacak. Yapan eden var mı?


    Ayrıca Diğer sorum da Office programı olarak WPS Office i lisanslı kullanan veya illegal kurabilen var mı? Benim 3 aylık hediyem var ve beğendim. ama ücreti yıllık o yüzden süresiz key almak isterdim. Acaba APK ile halleden kullanan var mı?

  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt

    Aslında bence denk cihazlar karşısında pek bir övülecek tarafı yok hepsi bir yere kadar aynı... Ama Matepad 11 muadilleri arasında açık ara en erişilebilir ve fiyat performans oranı en yüksek olan "tek" cihaz.

    Rakipleri Air 4, Tab S7 olunca 4k fiyata kesinlikle tercih edilesi bir ürün.


    Tarayıcı olarak Operadan şaşmayın derim S6 Lite üzerinde 1 yıldır Opera kullanıyorum 10 tane sekme açınca bile bana mısın demiyor, bir sekmeden diğerine geçince kaldığı yerden devam ediyor. Matepad ise performans çok daha iyi olacaktır. Ayrıca masaüstü modu nazlanmıyor, yani Chrome vb tarayıcılarda herhangi bir siteyi masaüstü modda görüntülemeye tıklayınca sayfa yenileniyor ama bir açılıyor yine mobil versiyon. Ama Opera öyle değil tıkır tıkır her siteyi masaüstü modda açıyor. Reklam engelleyicisi ise kusursuz çalışıyor fazlasıyla memnunum. Matepad gelince de yine Opera kullanırım kolay kolay değiştirmem muhtemelen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 24 Eylül 2021; 22:29:42 >




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.