Şimdi Ara

Huawei MatePad 11.5 Türkiye fiyatı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei MatePad 11.5 Türkiye fiyatı belli oldu
    Huawei markasının geçtiğimiz aylarda global piyasaya sunduğu MatePad 11.5 tablet modeli, PaperMatte ekran teknolojisi opsiyonu ile ülkemizde de resmi olarak satışlara başladı. 

Huawei MatePad 11.5 özellikleri ve fiyatı

11.5 inçlik ekranında 2456x1600 piksel çözünürlük sunan Huawei MatePad 11.5 modeli nispeten ince çerçeveleri ile görüntü alanını genişletirken 120Hz tazeleme hızı ve 600 nit parlaklık seviyesi ile tecrübeyi üst seviyeye çıkarıyor. 

Ayrıca Bkz.Huawei Pura 80 Ultra ülkemizde satışa çıktı

Kirin T82B 8 çekirdekli işlemci yanında 8GB RAM ve 128GB/256GB depolama seçenekleri sunan tablet tamamen metalden oluşan yekpare bir gövdeye sahip. 6.1mm kalınlık ve 515gr ağırlığa rağmen oldukça sağlam. 

Batarya 14 saate kadar video oynatımı sunarken 40W hızlı şarj ile kısa sürede tam doluluğa ulaşıyor. 13MP arka kamera, 8MP ön kamera, Huawei Histen destekli 4 hoparlör gibi özellikleri olan Huawei MatePad 11.5 modeli sadece 128GB kapasite ile 11999TL olarak satışa sunuldu. 

Bu modelde gözleri daha az yoran ve yansımaları en aza indirerek doğal ışık tecrübesi yaratan PaperMatte ekran versiyonu ise 256GB depolama kapasitesi ile 15999TL fiyat etiketine sahip. 

• android yasaklı değil mi bunlarda? eğer hala öyleyse çöp.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Neden cop olsun, bende var ve tas gibi.

Ders icin kullaniyorum ve sonuna kadar memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

popüler iki işletim sistemi var ios ve android. ders için kullanırsın, tarayıcı, ediyor vs.. olarak. ama appstore muhtemelen bomboş. kimse huawei'ye özel app geliştirmez. o yüzden çöp.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    harmonyos next sürümü ile apk desteğini kaldırdı ama birçok yüklü uygulama ve 15 bin uygulamadan fazla olduğu bir marketi var. Yani kötü komşu ev sahibi yapıyor. Google ve apple servislerini bir kapatsa herkesin elindeki cihazlarda çöp olur. Darısı başımıza yerli işletim sistemimiz telefon, tablet, pc ve TV'lerde olsun.🤲

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bu zamandan sonra kimsenin şansı yok. windows mobile zayıf appstore yüzünden kapandı. yoksa gayet güzel bir işletim sistemiydi.

E tamam da hocam zaten tablette baska ne yapilir ki?

Yani bir yetiskin icin diyorum.

Ofis uygulamalati var hatta krali var. Wps office for 64 bit hardware, surumu ile bizzat wps in masausth surumunu kullanabiliyorsun.

Kendi not yluygulamasi ile istedigin pdf ten not alabilir, slaytlar uzerinde ders calisabilitsin.

Tarayiciyi zaten bahsetmeye getek yok.

Youtube da orjinal apk icin gspace veya easyabroad kullanman gerekir ama ben vanced kullaniyorum.

Harmonyos next 5 i bilmiyorum ama apk yukleyerek oyunlar da oynayabiliyorum,

Google hesabi isteyen app leri, gspace e ekleyerek hemen, hicbir sorun olmadan kullanabiliyorum.

Yani tabi bir samsung tablet kadar sadece "bu" isler birazcik daha ugrastieici, ama tablet kesinlikle bir "cop" degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 21 Ağustos 2025; 11:12:10 >
  • 6.1 mm incelik telefonlarda bile yok neredeyse. bu boyuttaki tablet kağıt gibi gözükür çok güzel valla

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Windows Mobile Store'un zayıf kalması Microsoft'un aptallığı, çok aşırı sınırladı ve kendi bildiği gibi olsun istedi ama piyasa öyle işlemiyor işte.
    Aynı aptallığına da hala devam ediyor: W 8/10/11 ve büyük ihtimalle 12'nin de bürüneceği hali ortada...

• fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

iş ve eğitim için kullanan illa ki faydalanabilir, zaten söylemiştim ofis ve tarayıcı var ama kullanıcıların çoğu güçlü bir store ister. eğer öyle olmayaydı windows mobile ölmezdi. microsoft neler neler yaptı ölmesin diye. bizim şirketi de aramışlardı, üstüne para veriyorlardı millet appstor için yazılım geliştirsin diye. o kadar önemli yani store.

sınırlamayla falan alakası yok. neyi sınırlamış?

microsoft mobile yüklenmedi. ilk eli yüzü düzgün mobi işletim sistemi windows mobile 8'di. ondan öncesi resmen çöp. ama işte geç kaldılar düzgün bir işletim sistemi çıkarmakta.

bunu microsoft da itiraf ediyor zaten. çok geç farkettik diye. bill amcam en büyük pişmanlığımdır mobil olayını geç idrak ettik diyor. sırf multi platform programcılarının aklını çelmek için xamarin'i satın aldılar, beleşe dağıttılar ama işte çok geç kaldılar, o bile işe yaramadı.

• lterlemez L kullanıcısına yanıt

e açıkladım ya sebebini? yumurta-tavuk meselesi. appstore zayıf olduğu için telefon satmıyor. telefon satmadığı için appstore zayıf. kıramadılar bu kısır döngüyü ne yaptılarsa. xbox'un durumu bambaşka. zaten tonla oyun var pc için yapılan. ha xbox nasıl sattı ben onu anlayamadım. pc almak varken insanlar neden xbox aldı bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.