Şimdi Ara

HUAWEI MATEBOOK 13 - MİSTİK GÜMÜŞ - 8+512GB 5699TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
9.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • huawei de yetkili bir abimiz bu cihaz için yok satıyoruz stoklarımıza girdiği an bitiyor demişti demek ki işler öyle değilmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vsnw

    Alacaktım ama 6299 olmuş. Bu tarz bir ultrabook arayışındayım. Var mı başka öneriniz?
    Pazar ve Perşembe 21.00 bu fiyattan satılıyor
    Mayıs için
    Perşembeyi bekleyin alacaksanız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NETHRON N kullanıcısına yanıt
    Almayı düşündüğüm ürünü, firmanın ülke sitesinden bakmaktan daha mantıklı ne olabilir acaba? Kaldı ki firmaya soru sorulmuş, firma yok o özellik diye cevap vermiş.
    Bu konuda bu kadar hassassanız yazın siteye yorumlara, hatalı bilgi veriyorsunuz diye. Ya da huawei globale yazın sattıkları ürünün özelliklerini düzgün tanımlasınlar siteye. Zira onlar sizin kadar alınmıyor bu duruma.

    Bir arkadaş da thunderbolt desteği olduğunu yazmış yukarıda, o da yok. Type c var sitedeki bilgilere göre sadece, bu da mı hatalı bilgi? Ona da fırça mı atalım belki yurtdışından bir siteden bu özelliğin olduğu yönünde bilgi aldı diye?

    Her ülkede model kodu benzer olsa da özellikler farklı olabiliyor.

    Lenovo aynı cihazı yurtdışında 500 nit ekranla satıyor, Tr'de 300 nit.

    Hp spectre 360 bakıyorum, adamlar aynı modeli yurtdışıda intel optene ile satıyor, Türkiye'de yok. Hp ile kavga mı edeyim neden yok diye?

    Acer swift 3 ü yurtdışında thunderbolt ile ya da usb c şarj desteği ile satıyor Tr'de yok.

    Liste böyle uzar gider. Farklı ülkeler farklı konfigürasyonlar.

    Pardon demeyi bilmek lazım, hatada ısrar hoş değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 6 binlik çöp!

    13 inç
    Yeni 8. Nesil (Whiskey Lake) Intel® core™ i7 8565U işlemcisiyle
    Ultra ince gövdesiyle 2GB GDDR5 özellikli NVIDIA® GeForce® MX150'ye sahiptir.
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için. Çöp diyenler alternatif sunabilir mi acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar gerçekten konu altında baya garip ve komik yorumlar yapılmış. Cihazı araştırmadığım site vs. kalmadı ve bende aldım. Normalde Zenbook düşünüyordum fakat 6-7 bin arası satılan Zenbooklar şuan 10 bin civarına çıkmış durumda. Özelliklerine baktığınızda ise bu bilgisayar ile aynı. Şuan Asus’un bu bilgisayara en yakın özellikte olan bilgisayarı vivobook gördüm (Asus’un 256gb SSD si var) HB üzerinde 7 bin tl stok kodu HBV00000NMQIA bakabilirsiniz. Bu özellikte diğer markalara baktığınızda fiyatın daha yüksek olduğunu görebilirsiniz. Kaldıki bu bilgisayarın donanımı daha düşük versiyonu macbook air ve zenbook gibi diğer markaların premium modelleri ile karşılaştırılıyor çünkü bu bilgisayarda bir premium pc olarak satılıyor ve testlerde gayet başarılı performansı var. Burada araştırmadan yorum yaparak alanında alacak olanında kafasını karışmanın bir anlamı yok yani. Almış arkadaşlar yada alacak olanlar içinse şunu söyleyebilirim pcnin özelliklerinin bulunduğu sayfa eksik ben müşteri hizmetleri ile görüştüm güncelleyeceğiz dediler. Müşteri hizmetlerindeki bazı kişiler özelliklede chat kısmında olanlar cihaz hakkında bilgi sahibi değil ve yanlış bilgi veriyorlar. Forumda alan bir kişiden resim istemiştim (resmi ekliyorum) ve cihaz wrt-w19g konfigürasyon kodlu cihaz. Biraz araştırırsanız bulursunuz tüm özelliklerini. Almayı düşünenler kendi sayfasında 31 Mayıs’a kadar her perşembe ve pazar bu fiyata ineceği yazıyor o günleri bekleyebilirsiniz.
    HUAWEI MATEBOOK 13 - MİSTİK GÜMÜŞ - 8+512GB 5699TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sanmıyorum ama sorayım. Ram artırılabiliyor mu? Çift kanal mı? 2x8gb mesela.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: misterthugg

    Arkadaşlar gerçekten konu altında baya garip ve komik yorumlar yapılmış. Cihazı araştırmadığım site vs. kalmadı ve bende aldım. Normalde Zenbook düşünüyordum fakat 6-7 bin arası satılan Zenbooklar şuan 10 bin civarına çıkmış durumda. Özelliklerine baktığınızda ise bu bilgisayar ile aynı. Şuan Asus’un bu bilgisayara en yakın özellikte olan bilgisayarı vivobook gördüm (Asus’un 256gb SSD si var) HB üzerinde 7 bin tl stok kodu HBV00000NMQIA bakabilirsiniz. Bu özellikte diğer markalara baktığınızda fiyatın daha yüksek olduğunu görebilirsiniz. Kaldıki bu bilgisayarın donanımı daha düşük versiyonu macbook air ve zenbook gibi diğer markaların premium modelleri ile karşılaştırılıyor çünkü bu bilgisayarda bir premium pc olarak satılıyor ve testlerde gayet başarılı performansı var. Burada araştırmadan yorum yaparak alanında alacak olanında kafasını karışmanın bir anlamı yok yani. Almış arkadaşlar yada alacak olanlar içinse şunu söyleyebilirim pcnin özelliklerinin bulunduğu sayfa eksik ben müşteri hizmetleri ile görüştüm güncelleyeceğiz dediler. Müşteri hizmetlerindeki bazı kişiler özelliklede chat kısmında olanlar cihaz hakkında bilgi sahibi değil ve yanlış bilgi veriyorlar. Forumda alan bir kişiden resim istemiştim (resmi ekliyorum) ve cihaz wrt-w19g konfigürasyon kodlu cihaz. Biraz araştırırsanız bulursunuz tüm özelliklerini. Almayı düşünenler kendi sayfasında 31 Mayıs’a kadar her perşembe ve pazar bu fiyata ineceği yazıyor o günleri bekleyebilirsiniz.
    Bende almayı düşünüyorum
    Sizce age of emprise ,counter, CS go,gibi oyunları oynatır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Sanmıyorum ama sorayım. Ram artırılabiliyor mu? Çift kanal mı? 2x8gb mesela.
    Ram arttırılamıyormuş. İncelemelerde de Matebook serisinin en büyük eksisini bu olarak göstermişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freeheart44

    Bende almayı düşünüyorum
    Sizce age of emprise ,counter, CS go,gibi oyunları oynatır mı?

    Alıntıları Göster
    Çok rahat oynatır. Bir oyun pc si değil tabiki ama sistemin oyun testlerini izleyebilirsiniz hocam. Söylediğin oyunları çok rahat oynatır
  • Almayı düşünen arkadaşlar bilgisayarın özelliklerini bu sitede bulabilir.https://consumer.huawei.com/en/laptops/matebook-13/specs/
  • Ryzen 4000 gibi intelin i7lerini darma duman eden 7 nm bir nesil geliyorken 8265u gibi islemcili bilgisayara bu paralari verirken 10 kere dusunun derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Herkesin süper güçlü işlemcilere ihtiyacı yok. Şu an evde 4 laptop var. 2'si iş, 2'si şahsi. i5 5200u işlemcili toshiba laptop'um canavar gibi çalışıyor. Matebook'daki işlemci de benim gibi birçok kişiyi memnun edecektir.

    Ryzen 4000 serisi gelse fiyatı bu fiyatlara olmaz. Asus zephrus g14 geldi hb'ye, ryzen 4900hs işlemci, 15bin fiyatı vardı.

    Taşınabilir, kaliteli kasaya sahip bu performanslarda cihaz varsa önerin, yoksa herkes biliyor daha iyi bir şey almak. 15bin verip canavar gibi Asus zephrus g14 almayı herkes biliyor.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum dostum. Ben bunu anlamıyorum. Bu fiyata aynı özelliklere hatta daha uyguna varsa paylaşım olsa hemen iptal edip alırım. Benim için çok avantajlı oldu aldım. İstediğim bütün özellikleri karşılıyor. Küçük olması ayrı avantaj. Ben yararlandım başkaların da haberin olsun istedim pişman ediyorlar. 15 bin verebilecek olsam bende bunu almam.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman 2 senelik islemciye 6000 tl verebilirsiniz.7000 tl ye yeni nesil air satiliyor belirteyim onuda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moonster Huma H4 V3.1 14,0" İş Bilgisayarı'na bakıyordum. İşlemci olarak daha iyi, LAN, USB ve HDMI girişleri olmasıda bence daha iyi. Sürekli aparatla dolaşmak gerekecek eğer bu cihaza yönelirsek.

    https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h4-v3-1/


    6.299,00 TL ye alınacak cihaz değil bence. 5.699,00 TL ye belki düşünülebilir yanında gelen şeylerle..
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Kaç senelik olursa olsun ne önemi var? Air dediğin pc 128gb. Bende yeni macbook pro da var. 2016 da aldığım i5 toshiba laptop daha performanslı çalışıyor. Satsam 1000tl etmez.

    Özetle eskisi, yenisi diye bir şey yok. Kendimize ihtiyaç yaratmaya gerek yok. Bu pc birçok kişinin işini görecek düzeyde. Herkes ne beklediğini, ne alması gerektiğini bilir. Başkalarının yerine ahkam kesmeye, karar vermeye gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsatlarda gezerken denk geldi :D Bugün elime ulaşan H4 güzel cihaz kompakt baya
  • Melburg kullanıcısına yanıt
    Kredi borcum olmasa bende alacaktim 5900 den 6400 e cikti fiyat. Tam anlamiyla bir ultrabook bence. O hafiflikte bu donanimla uygun fiyatli bir urun. Gule gule kullanin, konusu var mi bilmiyorum ama inceleme yapabilirseniz bir konuda okumak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melburg kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.