Şimdi Ara

★★ ------ HUAWEI MATE S | ANA KONU | KULLANICI KÜLÜBÜ ------- ★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
12.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şu anda oreo (android 8) piyasada çoğalırken mate s hala 5.1 ile kullanılabiliyor. Kullanıcının (benim) para verdiği ürünün üreticisi tarafından gözden çıkarılmış ve destek verilmeyecek bir ürün olması canını sıkar. 6.0 dahi alamadı cihaz ülkemizde.

    telefonun batarya küçük görünse de çok çabuk bitmiyor ve gayet hızlı şarj oluyor. Kamera gayet iyi. ekran yine öyle. kendi arayüzü ise kullanışlı. güncelleme almaması takıntı edilmezse gayet kullanılabilir bir telefon. performans anlamında ise ram 3gb olmasına rağmen işlemci çok iyi değil. bazen yüksek çözünürlüklü filmlerde bile takılabiliyor.

    kutudan deri kılıf çıkıyor ancak ekran filmi çıkmıyor. Piyasada 10 ila 40 lira aralığında bulabilirsiniz. bulduklarınızın hiçbiri ekranın tamamını kapatmayacak kenarlardaki kavisden dolayı.

    ikinci eli ölü. ben telefonu 1000 liraya zor sattım. yeniden huawei kullanmayı da kısa vadede düşünmüyorum.




  • Telefonu ilk aldığımda hevesle android 6 yı kurayım diye bootloader kilidi açmayı falan denemiştim. Oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Şimdi cihazı garantiye yollayacağım. Bootloader kilidi kapatayım dedim beceremedim. Açık mı onu bile bilmiyorum. Stock rom kurayım dedim öncesinde bir ayarlardan sıfırlayım dedim huawei logosunda takıldı kaldı. tam 1 saat bekledim kapatma tuşu ile kapadım açılmadı falan pc ye bağladım birşekilde açtım cihazı hiç sıfırlanma falan olmamış normal kapat aç gibi olmuş. Bile birisi yardım edebilir mi stock rom nasıl kurarım ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.