Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.288
Cevap
85
Favori
602.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dün gpu turbo bana geldi arkadaşlar 800mb gibi bir güncelleme ile
  • Gpu turbo nun bana göre tek artısı oyun oynarken bildirimleri felan arkaya atıyor. Arama geldiğinde küçük bir bildirim ikonu gözüküyor sadece. Performans olarak etki ediyor mu bu durum açıkcası emin olamadım. Ama yinede güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoCat kullanıcısına yanıt
    Sürümünüz nedir acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zopheal kullanıcısına yanıt
    https://i.hizliresim.com/r51lbB.jpg
    ★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★

    https://store.donanimhaber.com/0c/20/1c/0c201cd2de644a5db1c2f65c24a743bb.jpg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben daha denemedim. Kurdum factory reset attım ilk defa 1.5 senede. Telefon hızlandı. Pil ömrü de düzelir inş

    gpu turbo çok az sayılı oyun için optimise edildi.

    Arka plana atmak gibi işlevler konsol gibi olabilir. Çünkü bildirim gelince kaynakların sıkışmamadı ve drop olaması için yapıldı Android işletim sistemi. Ancak game modu burda özel ayarlar ile belki kernel değişimi bile olabilir incelemedim sürüm notlarını ama 800 mb az değil gerçekten, ciddi yol almaya işe yarıyor olabilir.

    Ram hafıza cpu kullanımı için özel alokasyonlar yapılmış olabilir bilmiyorum ama mümkün Huawei kendi işlemcisini ürettiği için iPhone gibi low level optimization yapabilecek bir firma.

    Ancak sadece gpu ya özel değişim olması biraz mümkün değil çünkü gpu mali ama yanılıyor olabilirim. Özel bir driver güncellemesi bios vs gibi low level şeyler yapılmış olabilir.

    Huawei bunları yapacak bilgiye ve ekibe sahip bir firma.

    Konsolda kullanılan yöntemler(sisteme ayrı ram vs gibi) gibi yöntemler artık telefonlara da mutlaka gelecektir ve gta5 hatta witcher 3 gibi oyunlar bile yakında açılacak emin olun buna.

    Ufak bir port işlemi ile mümkün olacak. Nintendo switch gibi

    Bu yönde gelişmeler oluşu çok güzel gerçekten. Pilsiz direk şarj kablodan pili bypass yapıp ısıtmadan oyun oynama gibi donanımsal özellikler de gelirse zaten harika olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cihazı aldım. 30 mayısa kadar TR garantisi var. Köşedeki çıtaların bazıları çıkmış, genel anlamıyla temiz bir cihazdı. İlk izlenimim ise oldukça olumlu yönde. Bataryası da dediğiniz gibi Maşallahlık :) Redmi Note 4'den geçmeme rağmen pek bir eksiklik hissetmedim.
  • yahuu mate 9 ve 8 kullanıyorum mate 8 e oreo gelicekti ne oldu bu güncelleme haberi olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende bugün en yeni güncellemeyi indir dedim 8.0.0.379 u buldu 2.92 gb önceki sürüm 8.0.0.376 ikisi arasındaki farklar neler güncelleyen birisi yazabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla ilgili birkac şey söylemek istiyorum telefonu 2. El aldım 1000 tl ye 6 ayda garantisi vardi ama su cefele markası diye (bu sitede ilk sayfada önerilen) magzadan kırılmaz cam aldım yanında gönderilen sıvı telefonun ekranına sızdı ekran mahfoldu iki gün sonra da kırıldı zaten :)
    ★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ daha önceki ekrani orijinal ekranıydi ve eklem hareketleri çalışmıyordu. AliExpress ten allparts mağazasından ekran getirttim indirimle felan 100 tl ye geldi şuan yükselttiler fiyatını ama , ekran genel olarak cok iyi orjinal mj bilemem ama eklem hareketleri sorunsuz çalışıyor. Dokunmatikte herhangi bir sorun yok sadecce eski ekrana göre parlaklığı biraz zayıf bide benimkinin kasasında hafif egrilik varmış cıtali almıştım cok hafif boşluk kaldı onun dışında sorunsuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATDOGAN71 -- 4 Şubat 2019; 2:49:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu fotoğraf ta 1.sayfada önerilen cefele marak kırılmaz camın yanında gelen sıvının verdiği hasardan siz siz olun almayın bence.
    ★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATDOGAN71 -- 4 Şubat 2019; 2:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MURATDOGAN71

    Telefonla ilgili birkac şey söylemek istiyorum telefonu 2. El aldım 1000 tl ye 6 ayda garantisi vardi ama su cefele markası diye (bu sitede ilk sayfada önerilen) magzadan kırılmaz cam aldım yanında gönderilen sıvı telefonun ekranına sızdı ekran mahfoldu iki gün sonra da kırıldı zaten :)
    daha önceki ekrani orijinal ekranıydi ve eklem hareketleri çalışmıyordu. AliExpress ten allparts mağazasından ekran getirttim indirimle felan 100 tl ye geldi şuan yükselttiler fiyatını ama , ekran genel olarak cok iyi orjinal mj bilemem ama eklem hareketleri sorunsuz çalışıyor. Dokunmatikte herhangi bir sorun yok sadecce eski ekrana göre parlaklığı biraz zayıf bide benimkinin kasasında hafif egrilik varmış cıtali almıştım cok hafif boşluk kaldı onun dışında sorunsuz.
    Telefonu gerçekten iyi fiyata almışsınız bu arada hocam. Talihsizlik için geçmiş olsun öncelikle. Bu çıta kalkması olayı benim aldığım cihazda da var galiba biraz kronik. Servisi ile görüştüm darbe falan yoksa garanti kapsamında değişebilir dediler şansımı denemek istiyorum açıkçası.




  • teknoCat kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • MURATDOGAN71 M kullanıcısına yanıt
    Dün güncellemeyi yaptım, turbo gpu hikayesi gelmiş game suite uygulaması altında. Video uygulaması Huawei video olarak güncellenmiş, Aralık 2018 güvenlik yamaları yüklenmiş, temalar uygulaması toparlanmış daha kullanışlı olmuş. Görebildiklerim bunlar.
  • zopheal kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam farkettim bende cok ahım şahım bi güncelleme olmamıs 2.92 gb lik ne olduysa artık :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zopheal kullanıcısına yanıt
    Telefonun kronik sorunu yok ki , ben aldığımda tertemizdi herkes cok beğendi nazara inanmam ama göz değdi sanırım talihsizlikler arka arkaya geldi , neyse ki yeni aldığım ekran 100 liraya gelmiş olmasına rağmen sorunsuz. Cıtasindaki boşluk kasada milim eğrilik olmasından ve ekranın yan sanayi olmasından dolayı tırnak uyumsuzluğundan kaynaklaniyor sanırım ama böyle de cok göze batmiyor kılıfla kullanıyorm ablam için de arıyorum suan bi tane mate 9 :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın mayısa kadar garantisi vardı faturaya göre. Ankara'daki servise verdim ekranın köşesindeki çıtalar bölüm bölüm çıkmış durumdaydı. 2 gün içerisinde LCD panelin olduğu kısım komple değişti garanti kapsamında :)
  • Merhabalar. Son zamanlar da cihaz da bir şey farkettim. Telefon yan konumdayken wifi çekim gücü dört dişten tek dişe düşüyor, hatta pubg tarzı oyunlarda bağlantı kopmasına dahi sebep oluyor. Sizde de aynı şekilde bir durum var mı arkadaşlar. Ona göre cihazı servise götüreceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsiL. kullanıcısına yanıt
    1.5 senedir hiç sorunsuz kullanıyorum, nazar değmesin :) Dediğiniz gibi bir problemle karşılaşmadım hiç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uzun zamandır kullanıyorum öyle değil de bende telefonu masaya koyduğumda algılama sorunu yaşıyorum zaman zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefon 9 pie güncellemesi alacak mı? bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.