Şimdi Ara

★★★Huawei Mate 8 ANA KONU★★★ (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.812
Cevap
46
Favori
279.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Android 7 kullananlar bir sorum olacak. Yükledim sürümü sıkıntı yok fakat ekrana dokunduğumda dokunduğum yerde yuvarlak beyaz imge çıkıyor geri hemen gidiyor. Bu özellik mi artık neyse nereden kapanır bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • magicbass kullanıcısına yanıt
    Dostum eğer geliştirici modunu şimdiye kadar açmadıysan; "Ayarlar / Telefon hakkında" menüsünden "Derleme numarası" NKX-L.... olan satıra üst üste hızlı bir şekilde 9-10 defa dokun sonrasında geliştirici olacaksın. Daha sonra tekrar ayarlar menüsünde "Geliştirici seçeneklerine" gel. Listenin orta kısımlarında "GİRDİ" yasan menüde "Dokunmalarda görsel geri bildirim göster" butonu aktiftir. Onu kapat sorun düzelecektir.
  • nnemesiss12 N kullanıcısına yanıt
    önemli değil kardeşim sorunun düzeldiğine sevindim
  • cileri33 kullanıcısına yanıt
    Oldu hocam sağolasın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 211 yukselttim 10 dakka felan oldu.Hemen mi gelmesi lazimdi yoksa bi sure beklemem mi gerekli acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar acil yardima ihtiyacim var. Cevap veren olursa cok makbule gececek.



    Mate 8 cami catladi. Telefonu kullaniyorum problem yok dokunmatiginde. Teleservice istanbula gonderecegiz en az 350 400 msliyet olur dedi.



    İzmirdeyim. Cankayada bir teknik servis cercevesiz ekran cami degisimi yap desen de yapmam cunku ekran buyuk uc dort aya kalmaz problem cikarir dedi. Cerceveli ekrani izmirde bulamadim dedi.



    Baska bir servis sorun olmaz cercevesiz yan sanayi takalim dedi. 150 tl. Fiyati



    Sahibinden com.da birkac firma satiyor orjinal cerceveli ekran oldugunu iddia ediyorlar ve fiyat 170 gibi.



    Tecrube eden ya da konuya hakim olan var mi? Yan sanayi is gorur mu, internetten cerceveli olani mi alayim, yoksa teleservice mi gondereyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabahattin ali S kullanıcısına yanıt
    sıfır çerçevesiz ekran nasıl olucak ki . orjinalinde böyle bir şey yok . çerçevesiz ekran satan resimleri olan linki vs varsa verirmisin bir inceliyim. oluyorsa bende alabilirim
  • Hocam int.de tesaduf etmedim cercevesiz ekrana. Dedigim gibi servis calisani biri soyledi onu. O da problem cikaracagi icin takmam dedi takmadi da. Senden 40 lira kazanacagim sonra gelip eksiyeceksin bana dedi.



    On cam catladigi zaman ekranin tamamen degismesi mi gerekiyor? Ya da ekran ile on cam farkli parcalar degil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En öndeki cam ve arkasındaki LCD panel birbirinden ayrılamıyor. Samsunglarda ki gibi sırf öndeki camı değiştireyim olayını yapamıyorlar bu telefonda. Cam ile lcd yi ayırıken lcd de bozuluyor sanırım. Elin mahkum Cam + touchpanel + lcd 3 ünü tek parça halinde alman gerekiyor. Çerçeveli alırsan montajı daha basit. Sadece vidalar sök tak işi. Çerçevesiz alırsan öncelikle çatlak ekranı ısıtmaları ve çerçeveden ayırıp yeni ekrana yapıştırmaları gerekiyor. Biraz daha zahmetli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 30 Mart 2017; 18:38:5 >
  • Sevgili arkadaşlar uzun kullanım sonucu cihazda şöyle bir problem tespit ettim. Bazen sayfa kaydırma hareketi yapıyor olduğum halde bunu dokunma hareketi gibi algılayıp istenmeyen sonuçlar ortaya çıkarıyor cihaz. Özellikle uzunca sayfa aşağıya kaydırırken falan bunu yapıyor nadiren oluyor ama bir hata olduğuna da eminim acaba bu herkeste olan bir durum mu yoksa benim cihazda bir problem mi mevcut. Bir de Android nougat sonrası wifi sinyal gücünde zayıflama olduğunu düşünüyorum bağlantı problemleri yaşamaya başladım geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabahattin ali S kullanıcısına yanıt
    aslında 2 farklı parça ancak ön panel çok ucuz olduğu için hiç kimse ön panel değişimi yapmıyor. işlerine gelmiyor . ekranla birlikte değiştiriyorlar malesef. türkiye gibi bir şehirde yaşamaktan nefret eder hale geldim. herkes dolandırıcı herkes kimi kazıklasam kime zarar versem kimin malını çalsam , diye bakan bir ülkede yaşamaktan nefret ediyorum. kime faydalı bir iş yapabilirim kime yardım edebilirim kime iyilik yapabilirim diye düşünen bir Allah ın kulu yok. kültür seviyemiz yerlerde. kitap okuma araştırma sıfır. neyse çok doluyum . işin özeti millet tuttuğunu s.iyor malesef :)
  • buna en büyük örnek de samsung maşallah bu açığı çok iyi değerlendiriyor. geleni geçeni affetmiyor. hiç bir telefon 2000 tl ve üzerini hak etmez. neymiş göz tarıyormuş da neymiş daha güvenliymiş de sanki bütün herkes fbı başkanı usa başkanı herkesin telefonu da mubarek dünyayı ele geçirecek bilgilere sahip. milleti göz göre göre dolandırmak buna denir sanırım. şifre olmadı şekil olmadı parmak izi olmadı şimdi de göz şifresi. bunu şuna benzetiyorum. tek bıcaklı permatik vardı ikilisi çıktı üçlüsü çıktı 4 lüsü 5lisi vs. tek bıçak hepsini keserken ikili çıkınca ilk bıçak kılın yarısını alırken ikincisi diğer yarısını alıyormuş :) :) sonra üçlüsü çıkınca bir kılı üçe böldüler. 4 lüsü çıkınca bir kılı dörde böldüler . yaaaa millete anlatılmıyor milletin kafa basmıyor. resmen kazık yemek için millet kuyruğa girdi. 5000 tl ye bu telefonu alan bütün millet tam bir gerizekalı. şimdi parası var sana ne diyenler olur çok ta umrumdaydı kazık onlara girdiği için onlar düşünecekler.




  • Malesef bu sorun oluyor önceki mate 8 dede şimdi kullandığım mate 8 dede mevcut hatta oyun oynarken misal bazen gaza basarken bir anda parmağımı çekmişim gibi oluyor uzun dokunmalar kesintiye uğruyor aynı sorun p9 umdada mevcuttu onuda eklemiş olayım.



    Bu sıkıntı b321 sürümünde neredeyse hiç olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için çok teşekkür ederim. Peki Android 7.0 sonrası wifi sinyal gücünde zayıflama hissettiniz mi acaba olmazsa b321 sürümüne düşürebilirim. Bir süre sonra rahatsızlık seviyesine ulaşıyor bu tarz problemler genel kullanımda çok büyük bir etkisi yok evet ancak çok önemli bir yerde zamanda böyle bir sorun olunca hoş olmuyor maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukselg Y kullanıcısına yanıt
    Sevgili kardesim,

    Herhangi bir elektronik cihazın değerini belirlemek ihtiyaç ölçüsünde bir cihazı satın alıp para vermek konusunda elimizden geldiği kadar çevremizdeki insanları bilgilendirmemiz gerekiyor. Evet ben de senin gibi bir telefona 4500 lira vermenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Ancak şu bir gerçek ki her insan istediği şeyi istediği fiyat karşılığında satın almak konusunda özgür herhangi biri 4500 liraya telefon satın aldı diye bu bize onlarla kazık yedi yahut enayi deme hakkı vermez. Sözün özü hep beraber bilinçlenmek gerekir ve bunu tartışma ortamına sürüklemeden insanları hor görmeden yapmak gerekir. Umarım herkes saygı çerçevesinde görüşlerini forum sitelerinde belirtir amacım kesinlikle seni eleştirmek değil nacizane fikrimi belirtmek istedim saygı ve selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anten çizgisinde azalma gözlemledim ancak hiç kopma yaşamadım b211 e düşürüp tekrar b321 kurabilirsiniz ancak dikkatli olun bölge kodunuza uygun geri dönüş dosyası edinin ve mutlaka sdcard üzerinden downgrade/upgrade yapın.
  • Sağ olun hocam sinyal kalitesi düştüğü için arkadaşlarımın rahatlıkla wifiye bağlandığı yerde ben bağlanamıyorum. Bu yüzden sürüm düşüreceğim ve rollback dosyalarıyla sürüm düşürme işleminin nasıl yapılacağı hakkında da bilgi sahibiyim tekrar teşekkür ederim. İyi günler 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim kolay gelsin
  • Arkadaşlar son bi kaç gündür telefonda dikkatimi çeken bişey var , gelen bildirimler kilit ekranın da gözükmüyor hiçbir şekilde , normalde gözükmesi lazım , uygulamaların bildirimleri kilit ekranında görülecek şekilde de ayarlı üstelik , whatssuptan bildirim geliyor , ses var , bildirim ışığı var , ama kilit ekranında hiçbirşey yok , hatta kilit ekranını kaydırıyorum üst bildirim çubuğunda da gözükmiyor, neden olabilir sizce. B563 sürümüm , herhangi bir sıkıntı yoktu oysa.

    Son olarak fabrika ayarlarına döndürsem , ilk sürümüm B180'di ona mı döner yoksa , B563'te kalır mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 31 Mart 2017; 16:44:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Formel

    Arkadaşlar son bi kaç gündür telefonda dikkatimi çeken bişey var , gelen bildirimler kilit ekranın da gözükmüyor hiçbir şekilde , normalde gözükmesi lazım , uygulamaların bildirimleri kilit ekranında görülecek şekilde de ayarlı üstelik , whatssuptan bildirim geliyor , ses var , bildirim ışığı var , ama kilit ekranında hiçbirşey yok , hatta kilit ekranını kaydırıyorum üst bildirim çubuğunda da gözükmiyor, neden olabilir sizce. B563 sürümüm , herhangi bir sıkıntı yoktu oysa.

    Son olarak fabrika ayarlarına döndürsem , ilk sürümüm B180'di ona mı döner yoksa , B563'te kalır mı ?

    Fabrika ayarlarına dönderirseniz sorun çözülebilir hocam. 190 a dönmezsiniz o şekilde, tekrar 563 te kalırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.