Şimdi Ara

Huawei Mate 40 Pro ön siparişe başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • rwo kullanıcısına yanıt
    bunların derdi kendi topluluğuna laf söylenmesin,adamın umrunda değil kiöin ne yaşadığı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rwo kullanıcısına yanıt

    Etsin kardeşim etsin. Gitsin alsın. taksit taksit ödesin. Gerçi vergiler olmasa bile yine ucuz değil ama alsın. Geçim derdine düşsün. Sabah akşam yemesin kirasını ödeyemesin ama o telefonu alıp mutlu olsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: rwo

    Dostum şimdi sıcak evinden çıkıyorsun Ürgüpte çok güzel mağralar var onlardan birisine yerleşiyosun yiyeceğide etraftan bulduklarınla idare edip çalı çırpı yakarakda ısınıyorsun böylece hayatının hiçbir dakkasını hiçbir ürünü almak için yada hiçbir patrona hizmet etmek için harcamamış oluryorsun.

    kapitalizm den anladığın buysa hayalini ettiğin yaşamı yansıtmana gerek yok otobüs ücretini ben karşılarım...

  • sfgsfgsfg kullanıcısına yanıt
    7 yıl önce çıkmış telefon tasarımına mı vericez o parayı
  • kafayı yemiş huawei

    bence şu ortamda fiyatı 7 bin olmalı.zaten google yok ayrıca rakibin samsung 7500 s20 plus satıyor.p20 pro kullanıcısı olarak söylüyorum.malasef müşteri kaybeder.

  • P40 Pro telefon kullanıyorum. Sakın ola almayın. Google Play yok kabul ama galeriden inen uygulamalar çalışmıyor. Telefon şimdi çöp oldu 2. El ilanına koyacağım önce bunu yazıyorum. Örnek Akbank mobile uygulamasında NFC özelliği çalışmıyor. Sorun kartta dedim k. Kartımı iptal ettim yeni istedim sorun Huawei yazılımda. Sonra galeride olan Matriks Mobile uygulaması. Bildirim özelliği var fiyata göre alarm kur diyorsunuz kurmuyor push servis yok hizmet alamıyoruz. İnfo trade uygulaması var petal search ile bulup indiriyorsunuz veya telden tele aktarırken sonuç bildirim atmıyor. Sitelerdeki tüm incelemelerde her yerde apk kurun sorunsuz kullanırsınız deniliyor bu koca bir yalan sakın ola inanmayın. Apk iniyor kuruyorsunuz bu normal Android tabanlı ama uygulamalar stabil çalışmıyor.Tradingview mobile uygulaması bildirim atmıyor oda sorunlu. Bunlar kısa sürede benim yaşadığım sorunlar kim bilir daha hangi uygulamada ne sorunlar vardır. Sakın ola girişmeyin tel çöp resmen. Kimseye kanmayın sorunsuz diye tonla sorun var. Huaweide çıksın açıklasın sorunsuz diye hadi bakalım. Yazık günah resmen bu insanları kandırmaktır. Bunu okuyan herkese açık mesajımdır almayın kısa sürede bu sorunlar ise daha neler çıkar bilmiyorum.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.