Şimdi Ara

HUAWEI MATE 30 / MATE 30 PRO ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
6
Favori
47.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gmail facebook da yüklenmiş.
  • ovrclds kullanıcısına yanıt
    YouTube bir programdır ve istediğiniz yere yüklerseniz. Asistan çalışmaz kimseninde kullandığını sanmıyorum. Güvenlik güncellemeleri Google a ait değil Android bir açık kaynaktır tıpkı Linux gibi güvenlik güncellemeleri de olur. İnstagram face insta program Google servisleriyle ne alakası var. Artı hiç birinin totoşu milyonlarca müşteyi kaybetmek istemez. Bizim medyamız Bi bok bilmeden insanları korkutuyor ama işin aslı öyle değil. Iphone da Google servisleriyle gelmiyor ama yükleyebiliyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabi ki yüklenecek ya. Google bu kadar müşteriyi kaybetmeyi göze alabilir mi? Her satılan programdan %30 alıyor. 1.8 milyar android telefon var 900 milyon Huawei Honor cihaz var. Bu rakamı Çin yükseltiyor. Huawei bir güncellemeyle kendi marketine geçerse ne olacak?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HUAWEI MATE 30 / MATE 30 PRO ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssregitoss -- 19 Eylül 2019; 23:55:18 >
  • Görünen o ki Aptoide store yükleyip, onun üzerinden programları yüklemişler, hadi hayırlısı.
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğin gibi olur ve yüklenebilir. İzleyip görelim. Güzelim telefon çöp olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu telefonu bu kadar özene bözene çıkardılar Bi Google engeli yüzünden pes ederlerse zaten kullanıcıların gözünden düşer otomatik olarak ki direnmesi lazım, yoksa Trump daha çok borusunu öttürür nasılsa sindiriyorum istediğim gibi diyerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu eleman herşeyi kurmuş, çalıştırmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çözülsün bir şekilde gelsinde alalım cihazı, elimde dandik bir telefon var bekliyorum ne zamandır mate 30 pro çıksında alayım diye yoksa yıkılırım
  • Bu APK yı kurduktan sonra, 5 dk da bütün Google paketlerini kurabilirsiniz diyor.

    https://www.proandroid.com/como-instalar-servicios-google-huawei-mate-30/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşi bilene, uğraşmak isteyene her şey mümkün de, güncelleme çıkınca ya da başka bir hata oluşup da o program çalışmayı durdurursa ne olacak. Adam birkaç yerden google play services yüklemiş, ancak sanırım Çin versiyonu olan bir tanesi çalışmış.

    Avrupa'daki ortalama kullanıcı 1000-1100€ verip de bunlarla uğraşmak istemez.
  • Mhirsax M kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru aynı fiyata alternatif sorunsuz cihazlar varken Huawei tercih neden etsin kullanıcılar. Fiyatı uygun tutup ordan yakalar müşterileri dedik hauwei ama onu da yapmadı. Bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz gelişmeleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama kullanıcının alamayacağı telefon. Bu iş Apple'a değil Samsung'a yarar.
  • bu telefon 8000-9000 aralığında gelecek ve ben uygulamaları farklı marketten güncellemelerle teker teker uğraşıp birde banka uygulamalarında güvenlik sorunu yaşayacağım ? Kusura bakma Huawei maalesef ölü doğmuş bir cihaz 3000 tl bile olsa almak için düşünürüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 21 Eylül 2019; 9:56:11 >
  • Bu belirsizlik ortamında bu cihazı ancak Çin de satarlar. Çok iyi cihaz çıkarmışlar bence çok yazık olacak. ABD ile böyle bir sorun olmasa surklase ederdi bu cihaz amiral gemi sınıfını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklenmesinin bir anlamı olacağını sanmıyorum.Öyle olsa huawei cihazlara yükleyip satışa çıkar kullanıcılara bırakmaz bu işi.Böyle bir şey oluyorsa da zaten yapılan yaptırımın bir anlamı kalmaz.Sonuçta sorun çözülene kadar çin dışında satışa çıkacağına pek ihtimal vermiyorum.Arka tarafta neler döndüğünü bilmediğimiz için bu süre belki de çok uzun sürer ve telefon çıkmayabilir...
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Android güncellemeleri gelecek mi bu telefona. Yani Android 11 çıktı. Resmi olarak Google destek verecek mi Huaweiye. Güvenlik guncellestirmeleri gelir demiş arkadaşlar da bunu kesin olarak söyleyebilir miyiz bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei verecek güncellemeyi hocam, Google sunacak Huawei de alıp entegre edecek cihazına

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __nikolaus__

    bu telefon 8000-9000 aralığında gelecek ve ben uygulamaları farklı marketten güncellemelerle teker teker uğraşıp birde banka uygulamalarında güvenlik sorunu yaşayacağım ? Kusura bakma Huawei maalesef ölü doğmuş bir cihaz 3000 tl bile olsa almak için düşünürüm.
    Size kesinlikle katılıyorum.

    Huawei çok sevdiğim bir markaydı ancak bu ambargo yüzünden gerçekten kullanışsız bir telefon markası haline geldi. Özelliklerine lafım yok. Ancak;

    10.000 TL+ para verip, whatsapp gibi, gmail gibi kritik uygulamaları yüklemek için 40 takla atıp, ardından bozulma ihtimaliyle yaşamak çok saçma. Yeri geliyor çok acil durumlarda gmail, whatsapp çok elzem oluyor. Bu tip acil durumlarda uygulamaların hata verip çalışmadığını düşünsenize... Ne yapayım öyle telefonu. Fotoğraf kalitesi için gider 3.000 TL'ye profesyonel SLR makine alırım... Kalan parayla'da S10+ alırım bu kadar basit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci07 -- 20 Eylül 2019; 11:33:33 >




  • hayalci07 H kullanıcısına yanıt
    Google play store yerine AppGalleryolacak herşey yine kuracaksınız. Telefonunuzda AppGallery var girin bulamadığınız birşey var mı? Hepsi var.
    Gerçi almamanız çok süper olur fiyatı çok düşük olur ve bizde u cihazı ucuza alırız. Evet evet Google olmayan telefon mu olurmuş. Onda Hiçbir şey çalışmaz ÇÖP bu ne olur almayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhanbayram -- 20 Eylül 2019; 11:39:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.