Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO - TR GARANTİ - SIFIR GİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Merhaba

    Ürün Detayı : Elimde 10/10 temizlikte 29.11.2020 TR garantili ürün mevcuttur. Huawei tarafından hediye üründür. BOE ekranlı olup ilk gününden beri hiçbir şekilde yeşil ekran vs sorunu yoktur. Spigen kılıf ilk günden alınmıştır. Çizik kesinlikle yoktur. Kutu duruyor. Kulaklık hiç kullanılmamıştır.

    Ürün kullanımı : Ürün kasım ayından haziran başına kadar kullanılmamıştır. Askerlik sebebi ile kullanamadım . Hazirandan sonra kullanılmaya başlanmıştır.

    Neden Mate 20 pro almalıyım ? : Öncelikle huawei kalitesi. Google servisleri ile alakalı hiç sorunu olmayan amiral gemisi huawei telefonu. Güncelleme sorunu vs bu telefondan yok . Sürekli geliyor şuan. Arkadaşlar hızlı şarj olayı , pilin çok uzun süre gitmesi , kamera kalitesi , stereo hoparlör , çok çok hızlı yüz kilidi açma özelliği kesinlikle bir kullanıcıyı asla üzmez. Apple kullanan arkadaşlarım bile telefonu çok seviyor.

    Neden satıyorum ? : Yurtdışına gideceğim. Bundan dolayı biraz nakite ihtiyacım var. Çok çok üzülerek satıyorum. Beni idarelik olarak Sony xperia z2 kullanacağım.

    Fiyat nedir ? : Sıfır temizliğinde , 4 aydan beri kullanıldığına emin olabilirsiniz. Askerlik belgemi de gösteririm gerekirse . Fiyatı bu sebepten 5000 lira olarak düşünüyorum.

    Ciddi alıcıları bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 12 Ekim 2019; 11:53:53 >







  • İPhone X ile takas düşünürseniz görüşebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.