|
|
|
Hocam aynı sorun son 2-3 haftadır bendede mevcut telefon beklemedeyken çok hızlı şarjı azalıyor bataryalarımızmı eksidi yoksa mobiö hatlamı ilgili sıkıntı var çözemedim bu arada tt mobil hat kullanıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 4 Ocak 2021; 6:46:6 > |
Hocam şimdi kontrol ettim bende o kadar fazla başlatılma yok bataryadamı sorun var acaba. Sorun olsa kulladıgın zaman daha hızlı gitmesi gerekmezmi anlamadım ben bu işi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRUSSOR -- 4 Ocak 2021; 8:35:47 > |
Hocam dediğiniz uygulamaların çoğu kapalı bendede 328 güncellemesini tam hatırlamıyorum ama 15 gün olmuştur yaklaşık ve sanırım o güncellemeden sonra böyle oldu. Telefonu kurcalarken sıkıntı yok ama beklemedeyken çok aşırı gidiyor. Dün gece 12 gibi şarjdan çektim sabah 7 de yüzde 90 kalmıştı eskiden ya 1-3 arası giderdi o zaman aralığında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşlar sizdeki HIAI Engine sürümü kaç acaba ? (ayarlar/uygulamalar) |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 19 Ocak 2021; 12:29:55 > |
Benimde şimdiye kadar kullandığım en iyi android telefondu. 2 senedir kullanıyorum ve ilk günkü kadar stabil ve pili uzun ömürlü. Sanırım en az 2 sene daha kullanırım gibi geliyor. Iphone kullanmadım daha önce. Kullanan arkadaşlarım ellerinde powerbanklerle gezdiğinden hiç ilgimi çekmedi. |
|
Ne bos yapmissin ya, mate 20 pro cok ama cok kaliteli bir telefon, iphone da cok kaliteli bir telefon. Ben ios sevmiyorum ama sevenleri anlıyorum, sen android sevmiyorsun diye android kötü olmuyor. Tecrubesizsin belli, telefonun tek olayi ikinci eli dusmemesi zaten. Almayı düşünen arkadaşlar, tereddütsüz alin, bu isin mutfaginda calisan bir muhendis abiniz olarak diyorum bunu size. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|