Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.101
Cevap
103
Favori
679.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tilgaz

    Sne-lx1 lx2 lx3 modeli var dunyada satisa cikan lx3 vardi iade ettim nfc yoktu, lx1 aldim nfc var..
    lx1 modeli hangisi oluyor karışık mı telefonlar, huawei türkiye garantili olan mı ithalat garanti vs hangisi sizin ki?
  • 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    Tr garantili satılanlar LX1 (4.5G şebekesi turkiye operatorleri ile uyumlu + nfc olan model),benim telefon ithalatcı LX1 yine tr ile uyumlu ve NFC var.İade ettigim LX3 idi H+vardı LTE/4.5G yoktu NFC de yoktu iade ettim LX1 olanıondan aldım..
  • cihazda mirror link var mı acaba? arabada smeg ekrana yansıtabiliyor muyuz?
  • Telefonu bugun aldik klavye otomatik duzeltme kapali ancak hala daha acikmis gibi duzeltme yapiyor.Boyle bie sorunla karsilasan var mi acaba?Cozumu nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 139 ile biten güncelleme geldi. 150 mb civarı. Google ocak ayı güvenlik güncellemesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thisisus kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bu cihazı kullanıyormusunuz? İmzanızda iPhone 7/7+ kullanıcısı diyor ondan bunamı geçtiniz memmunmusunuz acaba? Kamera performansından vs
  • Ustam neden sattınız kamera performansı vs kötümü? Meizu 16 bakabilirsiniz baya bi güzel özelliğe sahip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cayadüsensinek

    Ustam neden sattınız kamera performansı vs kötümü? Meizu 16 bakabilirsiniz baya bi güzel özelliğe sahip.
    Ustam cihaz tasarım ve görsel anlamda gayet iyi fakat hard reset atmama rağmen hala arayüzde bile ciddi takılmalar oluyordu. Face insta WhatsApp durum veya strory ler ekrandan taşıyor sığmıyordu kamera ciddi anlamda mi A2 den kötü durumda manuel mod da bile sesi arama esnasında veya müzik dinlersem az ama YouTube üzerinden açarsan normal ön çok çok iyi yanı şarjı muhteşem gidiyordu. Xiaomi mi 8 se mavi 6 64 model aldım çok araştırdım haftaya elimde olur mate 10 pro çok istedim ama bütceyi aştı o yüzden alamadık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar amazondan alip iade ettiğim telefonda sadece turkey yaziyordu garantide. Hepsiburada aldığımda Geçerli kapsam:Turkey,Latvia,Norway,Belgium,United Kingdom,Portugal,Bulgaria,Spain,Sweden,Croatia,Iceland,Luxembourg,Netherlands,Austria,Germany,Estonia,Hungary,Ireland,Slovenia,Switzerland,Cyprus,Denmark,Greece,Czech Republic,France,Lithuania,Malta,Poland,Romania,Finland,Italy bu ülkeler yaziyor. Sizde durum nasıl bu nedir böyle . Birde dedim huawei arayip sorayım onlarda fixsmart yani teknik servisin numarasini veriyor onlara sorun diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 29 Ocak 2019; 10:13:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mk6616

    Selamlar 20.12.2018 tarihinde HepsiBurada üzerinden mavi mate 20 lite aldım. Cuma günü elime ulaştı ve haftasonu hayalet ekran (ghost screen) sorunu ile karşılaştım. Pazartesi hepsiburadaya (satıcıya) kargoladım. Fakat servis raporu olmadığından iade talebim reddedildi. Cuma günü tekrar elime ulaşan telefonu aynı gün akşam kızılayda bulunan huawei servisine verdim onarım istemediğimi değişim istediğimi talep ettim. Cumartesi günü değişim onaylandı ve stokta olmadığı için istanbuldan yeni cihaz talep ettiler. Bugun sabah (pazartesi) yeni cihazın geldiğini almam gerektiğini söylediler ve gidip aldım. Yeni cihazın imei kaydının 36 saat içerisinde yapılacağını belirttiler. Emsal ya da forumdaki diğer arkadaşlara örnek olması için yaşadıklarımı paylaşmak istedim.
    Selamlar. Forumda attığım mesaj bu şekildeydi ama gece 3 4 saat wp da vakit gecirdikten sonra yeni telefonda da ghost screen problemi olduğunu farkettim. Cidden bu sefer sinir yaptı. Bununla ilgili ne yapabilirim ayni sorun var iade falan olursa nasıl olur yardımcı olabilecek arkadaşlar var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    kullanmıyorum hocam henüz almadım, almayı düşünüyorum. apple ile birkaç sorun yaşadım ve tüketici hakem heyetine başvurdum. o yüzden yeni cihaz arayışına girdim.
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Kontrol edebildiniz mi kamerayı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mk6616

    Selamlar. Forumda attığım mesaj bu şekildeydi ama gece 3 4 saat wp da vakit gecirdikten sonra yeni telefonda da ghost screen problemi olduğunu farkettim. Cidden bu sefer sinir yaptı. Bununla ilgili ne yapabilirim ayni sorun var iade falan olursa nasıl olur yardımcı olabilecek arkadaşlar var mi?

    Alıntıları Göster
    Mesajımı cevaplayabilecek arkadaşlarımı konuya davet ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu nfc yi nerede kullanıyorsunuz. Benim bugüne kadar hiç kullanmadığım bir özellik?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayalet16 kullanıcısına yanıt
    Alışverişlerinde kartla ödemek yerine telefonla 1 saniyede ödeme yapıyorsun ve avantajları oluyor bankaların. Ben bu şekilde kullanıyorum.
  • Arkadaşlar linkteki kılıfı alıp kullanan varmı acaba almayı düşünüyorum önerirmisiniz

    Esasen ilerde kararma ihtimali var fakat bayan kullanacağı için birde cihaz gold renk olduğu için daha gösterir diye düşündüm bu kılıf
    https://www.hepsiburada.com/spigen-huawei-mate-20-lite-kilif-liquid-crystal-clear-l35cs25066-p-HBV00000H7WVU
  • orkan_pp.1 kullanıcısına yanıt
    Marka icin 2katini vermeyin bence, zaman kaybweden mavisini aldim tam Oturup koruyor, zamaniniz varsa aliexpresden 1,5-2usd.ye bile alabilirsiniz.. 2mm.incelikde olmadigindan kolay kolay rengide degismez karar sizin..

    https://www.kilifve.com/huawei-mate-20-lite-kilif-ultra-ince-seffaf-dort-kose-lazer-silikon-gold-30521

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 20 de yüz tanıma özelliği var fakat yüz algılayarak ekranı açık tutma özelliği yok galiba herhangi bir sitede gezerken, makale VS okurken ekrana dokunulmadığı yada kaydırılmadığı zaman ekran kapanıyor yeniden açmak zorunda kalıyorum. Böyle bir özellik varmı yoksa ben mi bulamadım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loader06

    Mate 20 de yüz tanıma özelliği var fakat yüz algılayarak ekranı açık tutma özelliği yok galiba herhangi bir sitede gezerken, makale VS okurken ekrana dokunulmadığı yada kaydırılmadığı zaman ekran kapanıyor yeniden açmak zorunda kalıyorum. Böyle bir özellik varmı yoksa ben mi bulamadım?
    Öyle özellik gözüme çarpmadı yok sanırsam. Ona çözüm olarak ekran kapanma süresini uzun tutabilirsin. 5 dk 10 dk 30 dk ya da sınırsız açık kalma gibi seçenekleri seçebilirsin.
  • Telefona gelen 137 nolu güncelleme ile ARCore yazılımı yüklenmiştir. Ne işe yarar bu derseniz bulunduğunuz gerçek ortamda sanal oyunlar ya da eğlenceli işler yapabilirsiniz. Boş bir eve hangi ürünleri alsam yakışır diye düşünürseniz bu yazılım sizi bu dertten kurtarır. Çünkü sanal gerçeklikle istediğiniz ürünü oraya yerleştirebiliyorsunuz. Ben de ne işe yaradığını az önce öğrendim sizle paylaşmak istedim
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.