< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bursadayım hocam keşke İstanbulda olsam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Suya düşürdüğünüzde servise falan götürmediniz mi? Ya da servis dışı bir yerde açıp işlem yaptırmadınız mı? Yani siz iade ediyorsunuz ve suya düştüğü belli olmadan iade edebildiniz mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar mevcut android sürümüm 10.0.0.258 3.5 4 saat ekran süresi alıyorum arka kapağa vesayre baktığımda şişik gibi görünen yada kapağı kaldıracak derecede herhangi birşey söz konusu değil. Telefonun uygulamalarını da sildim sadece whatsapp yükledim yine aynı ekran süresi.Pil kullanımında herşey kapalı arka planda ekran 720p'ye aldım güç tasarrufuna aldım 4 saat zor bela attı sizin ekran süreniz nedir ? telefonu alalı 1sene 3 4 ay oluyor temmuz 2021 de garantisi bitiyor yardımcı olursanız sizin ekran sürenize nazaran olmadı yollayayım garantiye teşekkürler |
İşlemci: AMD FX-8350 4.0 GHz Anakart: MSI 970 GAMİNG Ekran Kartı: ASUS RX580 ROG STRIX TOP 8GB GDDR5 256Bit Ram: Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 Ram Dual Kit (4x2) PSU: Thermaltake TR2 S 650W 80 PLUS Kasa: Everest Rampage-77 Soğutucu: Cooler Master TPC 612 SSD: Corsair Force LE200 SSD 120 GB HDD: WD Black 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM OS: Windows 10 Home 1909 (18363.1082) Kulaklık: RAMPAGE SN-R5
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
1.5 yıllık telefonda ghost screen oluştu daha önce açtığım yerler silinik şekilde görünüyor . Sıfırlayıp denemek lazimmi direk garantiye mi yollayayim dersiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 6 Kasım 2020; 9:40:23 > |
|
Via yükleyin. |
|
Arkadaslar; 4 ay daha ithalatci garantisi olan telefonumu satmak istiyorum.. Ne kadardir yaklasik ikinci el piyasasi.. tesekkurler |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperBlack -- 25 Kasım 2020; 7:35:57 > |
|
Arkadaşlar eşimin TLF nu mate 20 lite hayalet ekran sorunu başladı garantiye yollayacağım yakında sormak istediğim bu cihaz IPS .hayalet ekran sorunu amoled ekranlarda oluyor diye duymuştum IPS dede oluyormu bu sorun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |