Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.101
Cevap
103
Favori
679.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.5 senelik telefon çekmecede yatıyor sıfır alındı satsak ne kadar para eder arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom faturasıza volte geldi bu arada. Güncelleştirmeyen varsa bu operatörde güncelleştirebilir.
  • NewLiFe61 kullanıcısına yanıt
    Mate 20 lite ın devri geçti uzak dur , zaten iyi bir telefonda değil artık
  • kryptox kullanıcısına yanıt
    Genel yorumları takip ederek vazgeçtim zaten hocam 2. 6s iPhone daha mantıklı geliyor şuan İçin 1500-1800 arası durumuna göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NewLiFe61 kullanıcısına yanıt
    Hocam 300-400 koyup 7 700-800 koyup 8 alabilirsiniz 7 3-4 , 8 4-5 yıl daha idare eder sizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😂 Mate 20 Lite'ın devri geçti diye iPhone 6S bakanlar falan var. Ne değişik bir memleket ya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5burak5 kullanıcısına yanıt
    Saygi duymaya calisiyorum ama hic epey'e falan da mi bakmiyorlar acaba? ozellikleri gectim, puanda bile ikiye katlamis zaten..
  • Arkadaşlar kasma sorunu yaşıyormusunuz. Daha 1 senelik telefon kasmaya başladı. İçi dolu falanda değil. Özellikle bu sitede İnanılmaz kasıyor. Donma problemi yaşıyorum. 6s den geçtim en ufak bir sorun yoktu onda. Çocuklar kırmasa iPhone bırakmazdım. Bunun var mı bir çözümü.?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezerede S kullanıcısına yanıt
    fix smart servisine gönderdim ekran icin 1 günde yapıp geri gönderdiler. kargoyu bekliyorum su anda siz hangi servise gönderdiniz.
  • mertgnk kullanıcısına yanıt
    Bunun için açıp epeye bile bakmam abi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş puanla olmuyor ki o işler kullanıcı yorumları ile oluyor ben mate İçin etrafımda kullanan yok ama nere baktıysam sorun yaşayan insanlar görüyorum benim elimde şuan 5s var belki 3 belki 4 yıl oldu yedek telefon idi diğer telefonu satınca asıl telefon olarak kullanılmaya devam edildi yıllardır elimde ben dondugunu bilmiyorum işlemcisine göre yavaş hani üst telefonlarla kıyaslarsan hızı yavaş gelebilir şak diye herseyi açmıyor 2 sn civarı bekletiyor Web e girişte ama gayet iyi etrafımda 6 kullanan da var 6s de var onlar da yıllardır kullanıyor sorun yasamadılar pil sorunları hariç günü çıkartmıyor sürekli kullanımda yılların telefonu olmasına rağmen 5s daha bir kaç gün önce güncelleme aldı 16gb lik telefon yarısı zaten kullanılmıyor 10 gb veri işlemesi ile ben gayet performans alıyorum bunla resim çekip sana atsam inanmazsın 5s mi diye 😀 daha sayayım mı mate i f/p yeni ürün olarak araştırmaya başladım YouTube de görüp ama kullanıcılara bakınca soğudum o kadar oy veren kitle yanı atmıyorum ama benim şahsi düşüncem genç arkadaşlar lise civarı olabilir neti çok kullanan ve düşük bütçe ile bu tarz yüksek ilk telefonu olan kişilerin ilk aldığı gibi katıldığı anketler attığı yorumlar sonrası olmustur diye düşünüyorum aksi de olabilir bu benim düşüncem bu arada iPhone fanı değilim ama el alışkanlığı olduğu İçin iş imi gördüğü İçin başka telefon almamıştım siz bu seri ile devam edin ben de bildiğim yolda gideyim 😇



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewLiFe61 -- 21 Mayıs 2020; 4:5:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • coskun1905 C kullanıcısına yanıt
    Fixsmart . Ekrandaki fizikten dolayı ücretli değişim istediler.ben de tabiii olarak kabul etmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NewLiFe61 kullanıcısına yanıt
    Butun iPhone modellerini kullanmış biri olarak yorum yaptım zaten. Pil konusunda yaşadığım sıkıntılar yüzünden huawei'e geçiş yapıp çok çok memnun kaldığım için anlam veremiyorum. Ben de ios arayüzü ve klavyesine çok alışık olduğum için huawei telefona themes manager yükleyip gboard klavye kullanarak, emojilerini bile ios ile aynı yapabiliyorsun. Hayatımın hiçbir döneminde son çıkan 8000+ fiyatlı ios cihazlar hariç 8 saat ekran süresi 30 saate yakın kullanım alamadım ben. Performans olarak da çok iyi, kesinlikle 6s tense mate 20 lite'i tavsiye ederim. Ben iPhone 7'den geciş yapmıştım. Huawei>iPhone
  • Arkadaşlar gmail bildirimleri gelmemekte. Bütün bildirimler açık hatta senkronizasyonlar dahi açık ama genede gelmiyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Çok kasıyor çok. Hatta foruma yazı yazacaksınız orada bir kasıyor devamlı 2-3 dk bekliyosun öyle kendine geliyo. Yazıya devam edebiliyosun ama yazdığın görünmüyor saçma bir olay. Telefon soğutuyor kendinden acilen bir güncelleme gelse de biraz iyileşse.
  • Bazı uygulamalardan bildirim almama sorunu yaşıyorum var mı bunu yaşayan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terraneo kullanıcısına yanıt
    Ayarlar -uygulamalar- ilgili uygulamaların depolama kısmından önbellek ve verileri silip telefonu kapatıp açarak tekrar denediniz mi?
  • yigit_dark kullanıcısına yanıt
    Önbellekteki yoğun dosya artıkları yüzündendir muhtemelen tarayıcınız ya da klavyenizden de kaynaklanma ihtimali olabilir. Firefox tarayıcı ve gboard klavye kullanıyorum hiçbir kasma yaşamıyorum hiçbir sitede veya video'da. Optimizer ile gereksiz kalıntıları temizleyip firefox kurup dener misiniz?
  • olgacxx O kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - uygulamalar- gmail, depolama, önbellek ve tüm verileri silip tekrar oturum açarsanız düzelir diye umut ediyorum :) Bende özellikle format attıktan sonra, yedekten geri yüklediğim bazı uygulamalarda bildirim gelmeyenleri silip tekrar yüklemek işe yarıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.