Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (821. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.720
Cevap
156
Favori
925.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Utuncel U kullanıcısına yanıt
    Normalde bu telefon 9.5 saate varan ortalama 7 saat, oyun ile bile 6 saat ekran süresi alabilen bir telefondu. Demekki pil kalitesini düşürmüşler. P50 pro da pil leşşş. 5 yılda nasıl geri gidilirin resmi gibi. Her marka eski cihazlara top yekün desteği her koldan kesiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 4 yıllık telefondaki orijinal pilde de 4 ile 4,5 saat arası ekran süresi alıyorum. 1 günü rahat çıkartıyorum, uzun süre dışarıda olacaksam da yanıma harici şarj cihazı alıyorum. Pil değiştirmenin mantığı yok o zaman bu süreler alınıyorsa, gittiği yere kadar gider.
    Bu arada bana hala emui 12 gelmedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 30 Temmuz 2022; 22:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 sene oldu, son 2 senede ölmeye başladı, son 1 senesi ölüm oldu, elimden geldiğince idare etmeye çalışıcam, telefon fiyatları uçtu resmen. huawei telefon almam sanırım artık.

  • Sanalice kullanıcısına yanıt
    Yeni telefonlarda snapdragon var. Pili emiyor. Pil süresi yarı yarıya. 4 5 saat ekran süresi var. Bir iki sene de yarıya iner. Google play hizmetler filan yok. O da berbat bir durum. Olmuyor. Birçok sorunla cebelleşiyorsun. Android oturmuş bir sistem, her ne kadar güncelleme problemi olsa da. P50 pro kullanıyorum. Mate 10 pro sıfır alın kat kat iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • firefoxx F kullanıcısına yanıt

    Telefonu ilk aldığımda 4 yıl önce şarjı %25 olsa bile evden güvenle çıkardım hızlı düşmezdi şarj. 4. yılda artık o güveni vermemeye başlamıştı pil ama aşırıda kötü değildi. 2 ay önce kampanyadan yararlanıp değişim yaptırdım. Ekran süresi ortalama beşbuçuk saat alınıyor. Misal bu görüntüyü 1 saat önce aldım. İlk zamanlardaki gibi şarj yavaş düşüyor. Ben memnunum şuan.


    ★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar...


    4,5 yıl önce yakın arkadaşım Samsung S8 aldı (Exynos işlemcili.. Ben alma dedim dinlemedi) Ben de MAte 10 pro aldım.. O 4.500tl verdi ben 7.000tl verdim..


    Şimdi..


    Arkadaşım 3 kez pil değiştirdi.. Hepsini de servisde değişti.. Daha 2. sinde telefon aşırı ısınmaya açılıp kapanmaya başladı.. Kurban bayramının 3. günü memleketine gitti.. Gitmeden de pilini 3. kez değişti.. Ordan aradı beni "abi telefon düzeldi sizin memlekette bi sorun var" dedi.. ★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ 


    Sonra iki gün evvel ortak arkadaşlarımızdan telefon aldığını öğrendim.. Xiaomi note 10S almış.. 5.000tl nin altında olduğu için taksit de yapmış..


    Sordum hani telefon düzelmişti.?


    Abi düzelmişti ama şarja koydum doldu şarjı. SOnra yine kapandı.. Şarja taktım açıldı çektim yine kapandı. Eskiden açılıp kapanırdı şimdi kapandı mı açılmıyor. Net de biraz araştırma yaptım S8 lerin kronik sorunuymuş belli bir yıl sonra bu sorunu yapıyor.


    geldiğinde bi baklava bi demlik çay ısmarlarsın nazarını alırız dedim..


    Ben ise Aralık da N11 den "TalipGSM" isimli satıcıdan KVK onaylı Batarya aldım. 199tl ye Bi de çıkma arka kapak.. Benim kamera camı düşmüştü.. Kapağı mecbur aldım.. Sonradan öğrendim ki Kapak söküldüğünde arka yapıştırmalar sökülüyor ve kapağın boyası yanlardan dökülüyor.. Sonradan yapıştırıldığında çok çirkin bir görünüm oluyor.


    Sonrasında Android 12 beta ve tam sürüm de geldi ama telefonu çok yavaşlattığı ve Huawei nin uygulamalarında da aşırı yavaşlama ve çok reklam çıktığı için önce Android 10 a sonra 9.1.0.300 sürümüne döndüm.. Şu an 9.1.0.345 güncellemesi geliyor kapatıyorum yine geliyor Huawei uygulamalarını da güncellemiyorum reklam çıkmıyor.. Bu versiyonda Huawei kimliği ni aktif etme mecburiyeti olmadığı için Huawei nin uygulamalarını güncelleme sadece Wi-Fi ye bağlandığımda uygulamaya girerken soruyor bende geç diyorum..


    Sonuç.. Telefon hala 10 numara çalışıyor. Defalarca yüzünün üstüne düşürdüm. Bende koruyucu yok. Zaten hiç bir telefonu koruyuculu kullanmadım.. Benim muhabbet kuşum fıstık fabrika ekran ve arka kapak koruyucularını gagasıyla söktüğü için taksam da yine sökecek.. Bir kaç yerinde köşede ezilmeler mevcut. Ekranı çok sağlam kaç kez mermere betona yüz üstü düştü camı "Aha şimdi kırıldı" dediğim de bile kırılmadı..


    Bence Bu telefon hem sağlam hem de özellik olarak bugünün şartlarını bile hala karşılıyor.

    Ben ki yılda 4 ya da 5 telefon değiştiririm 4,5 yıldır bu telefonu keyifle kullanıyorum siz hesap edin..


    Yine çok oldu okuduğunuz için teşekkür ederim..


    Kalın sağlıcakla..





  • br251 kullanıcısına yanıt

    yeni telefon alırsam huawei serisi almayacağım artık

  • Arslan1121 A kullanıcısına yanıt
    Bu mağaza kapanmış sanırım. N11 mevcut mağazalarında yok şuan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lansker kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam bende kontrol ettim şimdi hepsiburada da buldum ancak orda da bizim telefonun bataryası yok. Stoğunu bitirdi muhtemelen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arslan1121 A kullanıcısına yanıt

    Pil arıyorsanız burda var bakın isterseniz. Ama Huawei 200 TL ye değiştiriyor işin birde o kısmı var.

    https://www.huaweimobil.com/319-huawei-mate-10-pro-hb436486ecw-orijinal-batarya-pi.html


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • br251 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam ben değiştim yakın zamanda şuan için memnunum. Formdan bi arkadaş sordu ona bilgi amaçlı baktım paylaştım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cumartesi günü İstinye Park içindeki Huawei servisine gittim ama mate 10 pro için pil kalmamıştı. O yüzden ben de takamadım ve şimdilik pil değişim işi rafa kalktı. Tekrardan oraya kadar gitmek zor geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei'yi gerçekten tebrik etmek istiyorum. 4.5 yıllık telefona güncelleme verdi. Hem yazılım hem de güvenlik güncellemeleri ile. Yeni sürüm stabil sorunsuz çalışıyor. Üstelik aldığımdan beridir telefona hiç hard reset atmadım. Ona rağmen çok stabil sorunsuz.

    Pil olayında ise pili henüz değiştirmedim ve 6 saat 13 dakika ekran süresi aldım. Oldukça iyi. Bir sonraki telefonum yine huawei olacak.


    ★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • firefoxx F kullanıcısına yanıt

    Pil değişimini serviste yaptıralı 35 gün oldu. Çok memnunum. İlk hafta pil değerleri kötü oluyor. Sonra yavaş yavaş kapasite yükseliyor. Hem orijinal pil hem de indirim avantajı var. Tavsiye ederim ama kesinlikle elden götürüp verin. +Ekran koruyucu da ücretsiz değiştirildi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper şarj animasyonu resimdeki gibi değişti. Pil ayarları da bir önceki sürümle aynı. Bende ekran süresi 5 ile 6 saat arası sürüyor genelde %90 mobil veri açık kullanıyorum. Günü rahatlıkla çıkarıyorum. Çevremde daha yeni telefonlarda da benzer süreler alınıyor. Şuan orta seviye bir telefon dersek mate 10 pro ya kendi seviyesi için gayet tatmin edici pil süresi veriyor. Ayrıca emui 12 ile stabilliği, hızı, performansı da güzel.

    ★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ ★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Pil değişimi yaptıran arkadaşlar telefonu sıfırladınız mı? ben üşendim ve batarya süresinden pek memnun değilim. Acaba onunla ilişkili olabilir mi diye düşünüyorum.

  • sirius_75 S kullanıcısına yanıt

    Ben servise gönderirken telefonu boşalttım sıfırlayabilirsiniz dedim onlarda sıfırlamışlar öyle geri gönderdiler. Zaten bende genelde ort. 1.5 yılda bir sıfırlarım telefonu faydası oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arslan1121 A kullanıcısına yanıt
    Emui 12 görseli böyle. P50 prodaki ile herşey neredeyse aynı. Şunu söyleyebilirim. Mate 10 Bitik pili p50 den daha iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Orodruin kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki telefonun Androidsiz Huawei olmasın. Pili iyi değil. Yazılım Androidsiz dert. Hem de ne dert. WhatsAppı gerçek bir Android li telefona aktarmak imkansız. P50 pro dan mate 10 pro ya geri geçmek için dünden beri denemediğin yöntem kalmadı. WhatsApp I aktaramadım daha. Yazışmaların gider. Sıkıntılı bir durum öneme göre.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lansker kullanıcısına yanıt

    P40 Pro alırım o zaman farketmez. 1 nesil eski olması sıkıntı değil. Huawenin kendi işletim sistemi olmasın da gerisi çok önemli değil benim için.

  • 
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.