P40 lite sadece cok az bir farkla islemcisi oyun olarak ve pil perfonmasi olarak iyi mate 10 prodan. Gerisinde mate 10 acik ara onde. P40 lite alip iade etmistim. Ekran kalitesi kotu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kesin orjinal oldugundan emin misiniz hocam? eminseniz nedeni nedir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meradz -- 22 Ocak 2021; 18:12:44 > |
Büyük ihtimal orjinal. Al dene begenirsen kullan begenmezsen iade et. Ama pakedi bozmaki iade edebilesin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
adam uzaklaştırma cezası almış :) ne işledi ki :D |
Arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var, Telefon düştü, kırıldı, servise verdim. Daha sonra ön panel arka panel değişildi, çağrıda ses aktarmıyormuş Slave Board değişikliği onayladım. Teslim aldım cihazımı. Normal çağrılarda problem yok, whatsapp ses kaydı atmakta sıkıntı yok fakat whatsapp, duo gibi uygulamalarda görüntülü konuşma yaparken karşı tarafa sesim gitmiyor. Uygulama izinleri açık. Servise tekrar götürdüm, anlayamadılar. Yazılım güncellemesi atmak istediler. Sizce var mı bunun bir çözümü ? |
Bu aralar bendede whatsupda sorunlar var ses vs konusulmuyor. Ama Facebook messenger da sikinti yok. Guncelleme yapmama ragmen durum bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 26 Ocak 2021; 18:21:18 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fixsmart a gönder direk cihazı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
telefon abimin.zaten paketlemis yarin gonderecekmis :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
HiCare'dan yaptım şimdi, dediğiniz gibi. "Alt mikrofon 2" bozuk, ses gitmiyor. Onarımda yeniden başlatın diyor ve fabrika ayarlarına sıfırlayın. Fabrika ayarına dönmeden bunun yapılması mümkün değil mi acaba ? Servis fabrika ayarına dönmeden yapabilir mi bunu? Bilgiler silinsin istemiyorum. |