|
tamam hatırladım. Bende ilk öyle yapmıştım sonrasında yeni paketler çıkınca normal sürüme çevirmiştim. Valla yine hiproxy yöntemi le yapmak gerek |
|
valla bir dene istersen hard reseti. servis hiproxyle yükledin diye yokuş yapar vs belli olmaz. yada uzaktan bağlanıp beraber yaparız |
Huawei P10 Lite smartphone users getting September patch 2020 update in Europe
|
herkese merhaba mate 10 pro sıfır şekilde almak hala mantıklı mı? xiaomi redmi note 9 pro 3200 civarında bu tarz telefonlar yerine mate 10 pro kafamı kurcalıyor ama malum çokta güncel bir cihaz değil o yüzden şuan sıfır alırsam beni yarı yolda bırakır mı acaba? kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? |
3 seneden daha fazla oldu çıkalı işinizi görebilir ama daha güncel bir cihaz almanız daha mantıklı bence. p40 lite almak daha mantıklı bence. normalde huawei lite serileri önermek çok mantıklı değildir ama p40 lite olmuş. google sizin için sorun olmayacaksa göz atmanızı tavsiye ederim |
fotoğraf video çekimi içinse yeni tel alın. diğer şeyler içinse bu telefon 2-3 sene daha gider.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
S7 den mate 10 pro ya geçtim S7 nin şarjı bıktırmıştı. Bakalım mate 10 pro nasıl. İlk izlenimi S7 ye göre daha hızlı bir telefon kamerasında iyi. Bataryada beni üzmezse kullanırım. Bu akşam kullanımı bakalım Gündüz nasıl olacak. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 18 Ocak 2021; 22:11:58 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 19 Ocak 2021; 3:52:29 > |
Güçlü ışıkta denemedim ama evdeki lamba yanarken sorun yoktu. Güçlü ışıktada denerim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 22 Ocak 2021; 8:23:23 > |