< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Mi 10 t pro 👍👍👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeş o dediğin bir güncellemeye bakar, ios dediğin Android çakmasına dönüştü farkında değilsin herhalde, Andronun karşısında tekrar öne geçmesi imkansız iosun, yapısı uygun değil çünki, boşa fanlık yapma anlayacağın.... ikiside babamın malı değil ama görünen köyde klavuz istemez, huvey konusu başka, google neden baskı uyguladı sanıyorsun huveye, apple darda kaldığı başedemediği için olmasın sakın.... yahu son modeli bile geride bu ayfonun hala daha bu inat ne... |
Bahsettiğiniz güncellemede kamera sürüm numarasını hatırlıyor musunuz? |
Olmadı Çinde yaptım başka ülkelerde... Sonra bir defa daha Hard reset attım yine olmadı. Huawei aradım durumu anlattım neler yaptığımı söyledim 3 defa falan geri aradılar ekran görüntüsü video istediler hepsini gönderdim en son onlarda çözemedi arayıp sormayı bıraktılar. Şimdi güncelleme gelmiş inşallah düzeltme gelmiştir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefonu güncelledikten sonra Magazin kilit açma güncellemeye bastım yeni resimler indirdi galeriye attı ama bu ekrana eklemedi dolayısıyla kilit ekranı döngüsünde çıkmıyor yeni resimler yine bir sıkıntı mı var yoksa sadece bende mi anlamadım.. 🤦♂️ ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben kurdum hocam batarya sanki daha iyi gibi xda da kurulumu bir arkadaş paylaşmış
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canddymann29 -- 7 Kasım 2020; 16:55:20 > |