Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.706
Cevap
158
Favori
924.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • caglar_kilic kullanıcısına yanıt
    sorun cihazında senin, ne yazılımda ne emuide nede androidde, servise yolla ne duruyorsun...
  • bende şuan ram 3.78 gb boşta, sorun olmuyor anlayacağın, son güncelleme yüklü emiui 9 ve pie, cihazda tonla uygulama var aktif olarak sürekli kurcalıyorum, sıfır sorun.
  • telefonu restlerseniz buyuk uhtimalle duzelir.ben gayet memnunum bu sorunlari hic yasamadim.bi sifirlamayi deneyin..telefonda gereksiz artiklar olup telefona yukleme yapiyor olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tokhan23 T kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına döndürdüm, Wipe cache resetlemesini de yaptım. İşe yaramadı. Muhtemelen sonraki güncellemelerle düzelecektir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sistem gezintisi kısmının farklı bir tonda kalması durumu için garantiye versem kabul edilir mi? Daha önce forumda okumuştum, test edince fark ettim, mavi renkte dikkatli bakınca belli oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimelle A kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin 3,78 boşta kalması da biraz fazla geldi bana yeni açtığınızda eyw ama bir iki gün sonra ortalama 2.7 ile 3.2 arası gözüküyor boşta özellikle android Pie ile ram kullanımı artmış benimkinde normalde 3.2,3.0 arası kalırdı. Tüm uygulamalar otomatik ayarda. Bu arada tavsiyem kimseye manuel yönetme önermiyorum arkadaşlar birkaç defa deneyimlemek için testler yaptım, Huawei yazılımının içinde agresif kapatma mevcut siz ne kadar manuel yönetsenizde yapay zekanının kullandığı bu yazılımsal yetki dengesizleşiyor bildirim sorunları doğuyor ve telefonu yedeklemeden sıfırlamakla ancak çözülüyor. Yedeklediğimde dahi uygulama bilgileri kadığı için bildirim alamıyordum. En son mesela yedekten clash royale oyununun verilerini silmeyi unutmuşum bildirimler full açık olduğu halde almıyor almasınıda istemem zaten o yüzden önemsemiyorum savaşa hazır ol kutu açıldı vesaire filan, tek istemediğim bildirim olduğu için memnunum ama ayarlardan istediğiniz kadar müdahale edin gelmiyor iyiki tek uygulama. Bazı arkadaşlarada verilerini silmesini veya uygulama önbelleği silip denemesini öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakama -- 15 Ocak 2019; 11:59:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arbores kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük ihtimalle ekran yanığı var sendede. Playstoreden screen testi yükle parlaklığı sonuna kadar açıp mavi renkte dikkkatlice bak sanal tuşların gölgesinide göreceksin. Bu özellikle sanal ruşların olduğu bölgede oluyor. Bizde 2 adet mate 10 pro var ikisindede aynı şekil.Bende ekranda hafif sararmada var ama bunların hiçbiri rahatsız edecek boyutta değil. Seninde öyleyse garantinin bitmesine bikaç ay kala servise yolla. Çünkü servis işleri biraz karışık. Eskisinden daha beter edebiliyolar. Tabi benim ithalatçı garantili senin Tr garantiliyse onu pek bilmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • must@fa M kullanıcısına yanıt
    Test yapınca fark ettim zaten, mavi renkte dikkatli bakınca anlaşılıyor. Benim cihazım Türkiye garantili, İstanbuldaki Huawei yetkili servisine götürürüm büyük ihtimalle ama daha beter sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Aslında bugüne kadar garanti servisleri ile 1-2 kere işim oldu (eski Sony cihazımda) ve sorunsuz hallettim ama ne olacağı belli olmuyor tabii. En iyisi biraz daha fark edilene kadar bekleyeyim, şimdilik çok sıkıntı yaratmıyor bana.
  • Emui 9 Pie güncellemesi ile ilgili şu ana kadar birbirinden farklı çok fazla yorum yapıldı. Aynı bölge koduna sahip telefonlar arasında bu kadar farklı sonuçlar yaşanıyor olması son derece ilginç. Şu ana kadar tam anlamıyla test etmeden yorum yazmadım. Ancak şimdi deneyimlerimi yazabilecek kadar test ettiğimiz düşünüyorum:

    1-Öncelikle pil konusunda kesinlikle eminim ki daha önceki kullanma alışkanlıklarımı değiştirmediğimi belirterek en az %10-20 daha uzun pil ömrüne sahip. ( Bundan çok emin olarak yazıyorum)

    2-Burada arkadaşların karşılaştığı sorunlarla ben karşılaşmadım. Volte konusu tam bir muamma Turkcell'den mi Huawei den mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama o bir sorun. (Ben önemsemesem de)

    3- Yeni versiyonda konuşma kayıt programları karşı tarafın sesini kayıt konusunda sağlıklı çalışmıyor ancak bu da Android 9 için Google tarafından engelleniyormuş.

    4- Henüz güncelleme gelmeyen arkadaşlar için hiç bir fikrim yok ama can sıkıcı olduğu kesin.. Biraz daha sabır demekten başka bir şey kalmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutinbey kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocam ya 5.5 saat ekran süresi alırken şu an 4 saat 1dk 4saat 4 dakika civarini geçemedim. Factory reset yapmıştım ama wipe cache yapmadim guncellerken. Nasıl pil sizde daha uzunn anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende pie kullanıyorum ve pilde hiçbir sıkıntı yok aynı tarz ne olumlu ne olumsuz etkisi oldu pie nin. hata gibi birşeyde yok herşey stabil çalışıyor. hard reset wipe cache gibi birşeyde yapmadım
  • iyi günler arkadaşlar benim bir sorunum var yardım edebilecek biri var mı acaba benim cihaz harbrick oldu usbser olarak görüyor onarımı mevcut mudur
  • emui 9 ile ortalama 7 9 saat arasi ekran suresi aliyorum.oyunda dahil.telefon yoneticisinde optimizasyonu 100 de tutuyorum belki bunun etkisi vardir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abzrtnrvrdi A kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu aldıktan sonra yaklaşık bir hafta sonra güncelleme geldi.. Tam ölçemedim ama önceki pil performansıda iyiydi.. Güncellemeden sonra ölçtüğümde ise yoğun kullanımda 7.5-8 saat ekran süresi (tabi buna 2-3 saat oyun oynama dahil).. Normal kullanımda ise 9.5-10 saatlik ekran süresi alıyorum.. Belki telefon yeni olduğu için böyledir tam emin değilim.. Genel olarak pil performansından çok memnunum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tokhan23 T kullanıcısına yanıt
    Birde kısayollardan eklenen optimizasyon var, ordan yapınca %52 de telefon yöneticisinden girince ordan yapınca %100 oluyor.. Arasındaki fark nedir acaba??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • must@fa M kullanıcısına yanıt
    Hocam aklıma gelmişken bu konu hakkında bir şey daha sormak istiyorum. Sizce sanal tuş gölgesi olayı daha da ilerler mi? Bu konu için alınabilecek bir önlem var mı?
  • Arbores kullanıcısına yanıt
    İlerlermi bilmiyorum yaşayarak görücez (: önşem olarak android pie güncellemesini bekliyorum. Onda alt tuşlar iptal edilip iphone gibi kullanım olabiliyormuş sanırım. Bunun haricinde elinizden geldiğince sanal tuşlar gizli şekilde kullanın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 9 güncellemesinden sonra radyo dinlerken ekran kapandıktıktan sonra radyo programıda anında kapanıyor, önceki sürümde böyle bir sorun yaşamıyordum. Farklı bir kaç radyo programı denedim sorun hepsinde aynı, yardımcı olabilecek varsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • must@fa M kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. En iyisi gezinti çubuğu yerine gezinti düğmesine alışmaya çalışayım Pie gelene kadar. Bir ara Huawei yetkili servisine gidip sormak istiyorum, belki uğraştırmadan çözerler. Tekrardan teşekkür ederim tavsiyeler için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arbores kullanıcısına yanıt
    Rica ederim..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.