Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.720
Cevap
157
Favori
925.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oski_58 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Kilit konusunda haklısınız, güvenlik amaçlı bu politika diyorlar ne bağlamda detaylı bilgiye sahip değilim lakin günlük ota konusunda Samsung'u örnek vermenizi abesle karşıladım günlük kullanıcılar olarak ota gelimi Huawei daha başarılıdır. Dönemin cihazları olan Mate 10 pro sıra ile gelsede Ocak ilk haftası tamamlanır, note 8 mart ayı verildi dün. Note 9,S9 vesire Ocak sonu. İşlemci kısmına gelince eğer cihazınız Abd malı ise 845 vardır hak veririm. Tr cihazı ise Exynos işlemci bulunuyor arayüz konusunda nedense bir süre sonra işlemci ilk randımanı vermiyor kronik herhalde note 9 ile bu problemi yaşayanı duymadım Exynos'da çok başarılı işlere imza atıyor lakin Tr cihazlarda Exynos değil snap tercih ederim çünkü daha başarılılar ya hepsine kendi işlemcini kullan ya da Qualcomm kullan. Cihazın CPU kanadı emsallerine göre oldukça verimli sıkıntısı Gpu yazılımsal sorunsalları ki ben artık hiç bir oyunda ne donma ne kasılma nede görsel olarak fark yaşıyorum. Eğer 845 bir cihaz ise elinizde ki adreno 630 farkı bir tık hissediliyor onada hem fikirim. Ekran olarakda Samsung'un kendi oled teknolojisi daha parlak renkler sunuyor. Ben Huawei'nin kullandığı oled ekranları başarılı daha doyurucu buluyorum. En son çıkan Xs max apple telefonlarında da aynı panel teknolojisi mevcut başarılı buluyorum abartı bir ışık ve renklendirme yok. Ama göze daha hoş geliyor Samsung ekranlar ama doygun değil. Overlock yapmayan cihaz yok bu testlerde hatta daha çok ısınan Samsung cihazlar mevcut lakin kullanıcıya sunulmayan bir yapay zeka ile kısıtlama var bunuda android pie ile buton olarak sundular pil bölgesinde. Eleştirileriniz bir takımına hak veriyor bir takımına vermiyorum. İyi bir tercih yapmışsınız sonuçta hepsi amiral serisi lakin tercih meselesi size tavsiyemdi satın diye memnun oldum istediğinizi almışsınız :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Emui 9 a güncelledim fakat çoğu uygulama kendi kendine kapanıyor. Örnek verecek olursam IngMobil, Nabız(Haber), Bundle, Linkedin vb. Bu sorunları yaşayan var mı ?
  • Yapmayın yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin, arkadaşın çok ama çok haklı eleştirisi var...
    Şu telefon çıktığında, ön kamera güncellemesi, Arcore desteği, Emui 8.1, kamera ara yüzünün güncellemesi, sahne tanıma seçeneklerinin arttırılması vb bir sürü söz verildi ki tam 1 sene yahu tam 1 sene hiçbir halt yemediler.
    Tek yaptıkları bir gpu turbo (alt-orta seviye modellere bile verdiler), bir de pozlama süresi düşürülmüş gece çekimi verdiler.
    Türkiye'ye has, adamlar 1 senedir topu topu 3 operatörle anlaşma/test her ne haltsa beceremeyip Volte sağlayamadılar, operatörünüzle görüşün diye topu müşteriye attılar.
    Yani konu güncelleme ise, evet genel olarak firmalar 2 senede model öldürüyor olabilir ama bu telefon daha 1 senelik ve bu kadar beklentinin üzerine verilen Emui9/Pie güncellemesi de ortada.
    Emui'nin pil süresi kasmak adına saçma sapan, kafasına göre arka plan uygulamalarını kapatmasını, bildirim sorunu çekilen uygulamaları, bildirim almak için ordan burdan ayar yapmak, on takla atmak zorunda kalmayı falan saymıyorum bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 25 Aralık 2018; 12:52:23 >




  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerinizi bende yazdım birkaç gün önce zaten hemfikiriz ama karşılaştırmanın Samsungla olması saçma olmuş al birini vur ötekine.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizde haklısınız. Ama burada haber yanlışı var, bu özellikler sırası ile Çin romlarına verildi. Bu güncelleme hanerlerde Çim roomları içindi bize niye gelmedi zamanında bu haksızlık evet bunun aksini iddia eden yok. Tutup hepsini şimdi android Pie ile sunuyorlar bize geç geliyor ama gelmiyor değil Çin şu an amdroid pie üzerine 3 güncelleme daha aldı. Arkadaşın yazdıklarıda ortada herkes tefsir ve meal peşinde. Bunların hiçbirinin aksini iddia eden yok ki gördünüz mü veya bu konuda verdi siz bilmiyorsunuz diye yazan bir kaleme rastladınız mı ? Huawei çin endeksli firmalardan yazılımsal olarak en çok ambargo yiyen firma Huawei nedeni telekaminasyon devi ve patenti Avrupa olmayan üretimler yapması yukarıda da değindim Samsung Qualcomm kullanmasın veya Xaomi de kendi geliştirdiği Cpu büyük pazara sürsün o zaman seyredin durumu, bunların hiçbiri bizi ilgilendirmiyor ama el insaf buna rağmen Global sürümde başarılı ve yaygın, adamlar piyasayı ele geçiriyor daha iyisi nasıl mümkün olur neler yapmalıyız derken eleştiri değil gömme peşindeyiz. Bizim milletimizde bu tarz haveller tarzı her işde gömme tarzı baskın altyapısız konuşmalar etki-tepki taşta olsa fun oluşturuyor. Bu sefer biz hiç anlatamıyoruz veya bu funların gözü kapanıyor kullandığı en iyisi oluyor vesaire. Eleştirilerin hepsi doğru ama enteresan olan üslup ve yanında yalan yanlış bilgi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakama -- 25 Aralık 2018; 14:4:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bildirim sorununu bu forumda belli kişiler yaşıyor. Ben herşeyi otomatik olarak bıraktım bildirim sıkıntısı yaşamıyorum. Artı pil de iyi gidiyor. Ekran da yanık falan yok. Güncelleme konusunda da 9.0 güncellemesi konusunda bir nebze daha başarılı olduğunu söyleyebilirim dağıtım konusunda.
    He kilidi kaldırma kısmında keşke unlock olayı devam etseydi isteyen kullanırdı. Fakat burada bir sıkıntı var birkaç önceki mesajlardan birinde arkadaşın biri hard brick olan telefonu kurtardım dedi (sevindim kurtarabilmesine) böyle bir risk var ve kullanıcıları mağdur etmemek adına vermemeyi tercih ettiler. Kendilerince haklılar.

    Bu arada hala 9.0 gelecek diye bekliyorum en son alacaklardan olduğumu da biliyorum. Yine de sabredebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaltun

    evet bende bu problemi yaşıyorum. 9 pie ile inşallah düzelir.
    9 pie de sorun yok.
  • Polonyada Finlandiyada çıkmış gözüküyor Android 9 hicareden bölge seçimini Finlandiyada yapsam Polonyada yapsam naparsan yapıyım gelmiyor güncelleme deli olacam artık, bi kişi nası yükleniyor anlatsın lütfen ya.. C432 Türkiye resmi CİHAZLAR için..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkacağına dair bir umudum kalmadı benim, muhtemelen ilkbahara sarkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır geldi geliyor diye salak salak haberler yapıp insanları kandırmak nedir ya, alah belanı versin Huawei.. Mate 10 pro ya bile bu muamele yapılıyosa başka modelleri düşünemiyorum, yazıklar olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birkuşgibi

    Arkadaşlar 10 aylık hardbrick maceram sonunda bitti. Cihazım kurtarıldı.
    Dload yöntemi ile emui 9dan 8'e dönülebiliyor mu? Sürüm düşürme mümkün mü yani?
    Hocam benimde softbirck oldu nasl açtınız cihazı fb ve erecovery e girebiliyorum sadece bootingde kalıyor unlock kodu ile açık cihaz yardımcı olabilir misiniz ?
  • Güncelleme görünce bir an heyecan yaptım
    Biz pie bekliyoruz 158 geldi
    ★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bize buda gelmedi daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ING mobil ile bundle kullanıyorum kapanma yok. Kurulumdan sonra cihazı resetledin mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kymelria kullanıcısına yanıt
    bunu verdilerse pie 9 en az 3 hafta bekler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uAyılmAz59 kullanıcısına yanıt
    kurulumdan sonra uygulamaları yedekten kurdum, problem onda mı acaba. sinir etmeye başladı bu sorun beni artık.
  • E yani.. Yedekten uygulama kurmayın. Direkt playden indirin. Ben de hiç biri hata vermiyor. Çok stabil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    İnşallah 3 hafta bekleriz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyzafer B kullanıcısına yanıt
    Öyle de yaklaşık 200 tane uygulama var. hangi biriyle uğraşayım :)
  • Farketmiş olduğunuza eminim :) yazarken hiçbir firmayla kıyaslamadım ve mukayese etmedim.
    6 seneye yakındır Samsung Türkiye'nin hiçbir ürününü kullanmadığımdan, kullanmak istediğim modellerini yurtdışından temin edip kullanıyorum.
    Eleştirdiğim sadece şu an kullandığım marka ve modeliydi keza kullanmadığım bir ürün ya da markayı eleştirmeyi de doğru bulmuyorum.
    Sadece arkadaşın bazı eleştiri noktalarıyla hemfikir olduğumu belirtmek için yazdım.

    Bildirimle ilgili sorun, Emui4 ten beri var olan ama firmanın düzeltemediği/düzeltmediği bir sorun, hiç sorun yaşamayanlar olduğu gibi, ilk günden sorun yaşayan da, bir süre kullanımdan sonra sorun yaşamaya başlayan da var. Aynı uygulama aynı ayarlar da birinde sorun yokken, diğeri yaşayabiliyor.

    Bootloader konusu zaten tam bir fiyasko, bu kullanıcının bilgi ve becerisine bırakıldığı için Android, Android'dir. Risk varsa tüm telefonlar için var ama -ben bunu kapattım, demek bambaşka bir konu.

    Pie güncellemesi ile alakalı da, bakmayın çok hızlı verilmiş falan değil. (Samsung s9/s9+ / Xiaomi modelleri / Zenfone 5) gibi modeller de
    iki, üç gündür almaya başladılar ki şöyle bir bakarsanız bizde de takla atmadan, adam gibi ota'dan alabilen kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ancak beni ilgilendiren bunlar değil, global anlamda verilen sözlerin tutulmamış olup, bu kadar zaman tepe model bir telefonun sırf başka bir serinin tepe modeli çıktı diye unutulmuş olması ve bu kadar zaman yan gelip yatılıp yarım yamalak bir Emui9 sunulmuş olması.

    Son olarak sizi alıntıladım ancak sakın yanlış anlaşılmasın, amacım kesinlikle bireysel bir tartışma içine girmek değil, sadece düşündüğümü yazıyorum. İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 25 Aralık 2018; 22:35:35 >




  • 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.