Şimdi Ara

*** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları *** (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.647
Cevap
75
Favori
393.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır mate 10 pro türkiye modelini kullanıyorum telefon genel manada çok iyi iş çıkartıyor merak edenler için söylüyorum batarya performansı çok çok iyi ekranda gayet başarılı uzman değilim ama gerek hoparlör gerekse kulaklık ses kalitesi bana göre çok başarılı

    always on display benzeri ekranı yetersiz iyileştirme gerekiyor
    telefon görüşmesi esnasında ekranı kapatıyor (telefon kulakta olmadığı halde)
    kamera performansı gece çekimi vs çok güzel görünüyor npu birimi bazen çekilen nesneyi algılayamıyor yada geç algılıyor
    fakat benim takıntı yaptığım nokta çekilen fotoğrafı yakınlaştırdığınızda detaylar baya kötü durumda ve renkler de aynı şekilde soluk görünüyor (fotoğrafları pc ye atıp denemedim) s7 edge de bile detaylar daha iyiydi ekrandanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama benim düşüncem bu
    hdr çekimi konusuna gelirsek hdr çekiminde ne yaptığını anlamadım bir türlü normal çektiği foto ile hdr arasında neredeyse fark yok gibi eski telefonlarımda hdr çekimleri çok çok iyi olurdu

    bu arada yapay zeka çevirisinde sesli olarak türkçe seçeneği yok
    aynı şekilde google asistan da türkiye de çalışmıyor

    stabilite anlamında fena değil bazen takılmalar oluyor bundan önce xiaomi mi6 vardı bundan daha stabil ve hızlı idi bu telefonu sadece kamerası için aldım
    fakat beklentimin altında kaldı
    zaten dxomark sitesinde belirtilmiş fakat ben burasını okumamışım almadan evvel umarım yazılım ile düzeltilebilir birşeydir

    Dezavantaj olarak hemen hemen her aydınlatma koşulunda doku detayları düşük kalıyor. Yüksek kontraslı sahnelerde dinamik aralığı düşük kalıyor. Sarı ve turuncu ışık altında renk doğruluğu sorunları yaşanabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altiparmak1982 -- 14 Aralık 2017; 13:25:46 >
  • Vodafone'da hala satışı başlamadımı bilgisi olan varmı arkadaşlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENDE BU CİHAZI ÇOK TAKİP ETTİM ÜÇÜNCÜ BİR CİHAZ OLARAK 10 ARALIKTA TEKNOSA.COM DAN ALDIM MAVİ RENGİNİ BU ARADA İPHONE 8 PLUS VE X KULLANICISIYIM 2 GÜN ANCA DAYANDIM VE KOŞULSUZ İADE ETTİM PARAMI 2 İŞ GÜNÜNDE KARTA GERİ YATIRDILAR CİHAZ GÜZEL ASLINDA STABİL ÇALIŞIYOR PERFORMANS GENEL ANLAMDA İYİ SESİ BENİM İPHONLARDAN DÜŞÜK YAPAY ZEKA DAHA ÇOK GELİŞTİRİLMESİ LAZIM KAMERA GÜZRL AMA BENİM EN ÇOK TAKTIĞIM OLAY ŞU İĞRENÇ CİHAZDA GÖMÜLÜ GELEN SWİFKEY KLAVYE DURUMU GEÇ ALGILAMASI VE TAHMİNİ KAPATMAMASI GİBİ ŞEYLER AYRICA HUAWEİ KESİNLİKLE AMOLED EKRANA GEÇMEKLE HATA YAPTI IPS NEO LCD EKRANA DEVAM EDİCEKTİ YADA SÜPER AMOLED YAPACAKTI CİHAZIN PARLAKLIK KONTRAST NİT DEĞERİ ÇOK DÜŞÜK BU CİHAZA HİÇ YAKIŞMIYOR İPHONE 8 PLUS LA YANYANA KOYUN VE SONUNA KADAR PARLAKLIĞI AÇIN NEDEMEK İSTEDİĞİMNİ ANLARSINIZ AYRICA YOUTUBE VE YABANCI FORUM SİTELERİNDE BU EKRAN YORUMLARI VAR ALACAK OLAN VE KULLANMAKTA OLAN ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN HAYIRLI OLSUN HEPSİNE..
  • fener1979 F kullanıcısına yanıt
    Hocam güneş ışığı altında ekran gayet net görünüyor. İPhone 8 Plus ta, X te kullandım. Ama mate 10 u alınca hiçte ekranı rahatsız etmedi. Ses konusunda da size katılmıyorum evet piyasada en yüksek ses veren cihazlardan biridir iPhone serisi. Ama mate 10 un hoparlör sesi gayet yüksek ve güzel. YouTube yada herhangi bir film izlemek keyifli. Cihazı son parlaklıkta mı kullanıyorsunuz. Ben ancak dış ortamda bakabiliyorum son parlaklıkta ev, işyeri gibi ortamlarda %50 parlaklık bile rahatsız ediyor bir müddet sonra.

    Bu da ses karşılaştırması

    https://youtu.be/x-JHyAm1AGc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 14 Aralık 2017; 18:18:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aldığım cihazda kalan onarım "1" yazıyor. Normal mi arkadaşlar?

    *** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları ***
  • Selam arkadaşlar huawei mate 10 ve p9 lite 2017 var ikisinde de instagram ve facebook kameralarını açıp yüze filtre uyguladığımda(köpek dili,gözlük vs..) kafamı hareket ettirince kafam önce gidiyo filtre sonra gelip yüzüme oturuyo lafig var bi türlü. İphone ve note 8’de bu problemi yaşamadım. Sebebini ve çözümünü bilen varsa çok memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı 5 gün önce aldım eleştirilerin çoğu yersiz. Operatör ile alacaklara tavsiye ederim. Taksitli fiyatı ile en mantıklı amiral gemisi telefon. İphone 6s in 24 taksitle 3500 lere satıldığı sistemde mate 10 pro rahatlıkla tercih edilir. Şarjı çok iyi 7 saat ekran süresi üzerinde. Eksikleri varmı mesela gece çekimi beklentimin altında ama gündüz çekimi güzel. Cihaz 4.000 tl üstü satılınca beklenti çok fazla oluyor ama dediğim gibi şu an piyasadaki en iyi 3 cihazdan biri. Bu arada swiftkey de tahmin kapatılabilir. Ekran da bence yeterli bende kısık kullanıyorum.

    Marka algısı yüzünden fiyatı duyan buna bu kadar para verilirmi demekle birlikte telefonu inceledikten sonra fikri değişiyor. Ses kalitesi iyi ama kulaklıkta alçak gibi kaliteli bir kulaklıkla problem olmaktan çıkabilir. Dışa verdiği ses kaliteli. Parmak izi okuma başarılı. Donma, takılma, uygulamadan atma gibi problem ben yaşamadım.Çekim gücü zaten diğer telefonlara göre çok iyi (türk telekom hat kullanıyorum). Diğer kullandıklarımda çok sorun yaşadım.

    Dediğim gibi operatör ile taksitle alacaklara tavsiye ederim taksitli fiyatı ile avantajlı olabiliyor. Ayda 50 tl fark vererek note 8 alınırmı tartışılır, zevk meselesi ama ben almazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fener1979

    BENDE BU CİHAZI ÇOK TAKİP ETTİM ÜÇÜNCÜ BİR CİHAZ OLARAK 10 ARALIKTA TEKNOSA.COM DAN ALDIM MAVİ RENGİNİ BU ARADA İPHONE 8 PLUS VE X KULLANICISIYIM 2 GÜN ANCA DAYANDIM VE KOŞULSUZ İADE ETTİM PARAMI 2 İŞ GÜNÜNDE KARTA GERİ YATIRDILAR CİHAZ GÜZEL ASLINDA STABİL ÇALIŞIYOR PERFORMANS GENEL ANLAMDA İYİ SESİ BENİM İPHONLARDAN DÜŞÜK YAPAY ZEKA DAHA ÇOK GELİŞTİRİLMESİ LAZIM KAMERA GÜZRL AMA BENİM EN ÇOK TAKTIĞIM OLAY ŞU İĞRENÇ CİHAZDA GÖMÜLÜ GELEN SWİFKEY KLAVYE DURUMU GEÇ ALGILAMASI VE TAHMİNİ KAPATMAMASI GİBİ ŞEYLER AYRICA HUAWEİ KESİNLİKLE AMOLED EKRANA GEÇMEKLE HATA YAPTI IPS NEO LCD EKRANA DEVAM EDİCEKTİ YADA SÜPER AMOLED YAPACAKTI CİHAZIN PARLAKLIK KONTRAST NİT DEĞERİ ÇOK DÜŞÜK BU CİHAZA HİÇ YAKIŞMIYOR İPHONE 8 PLUS LA YANYANA KOYUN VE SONUNA KADAR PARLAKLIĞI AÇIN NEDEMEK İSTEDİĞİMNİ ANLARSINIZ AYRICA YOUTUBE VE YABANCI FORUM SİTELERİNDE BU EKRAN YORUMLARI VAR ALACAK OLAN VE KULLANMAKTA OLAN ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN HAYIRLI OLSUN HEPSİNE..

    Bence siz Android ekosistemine yabancı olduğunuz için bazı ayarları yapamamışsınız gibi.

    Bu arada büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına gelir. Ayrıca 28 satır yazıda bir tane nokta ve virgül kullanmamışsın. Biraz özenelim yazdıklarımıza lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 14 Aralık 2017; 23:29:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drgray kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.
  • altiparmak1982 A kullanıcısına yanıt
    telefon görüşmesi esnasında ekranı kapatma olayını bir tek siz yaşadınız sanırım. sıfırlamanızı öneririm. veya güncelleme gelince düzelicektir.
    Çekilen fotoğrafı yaklaştırdığınızda detaylar hemen hemen her telefonda kötü olur zaten. Çekmeden önce kamerayı bi silmenizi öneririm çünkü bayağı fark ettiriyor. yumuşak bez yada tişörtünüzle.
    HDR çekimle normali arasındaki farkı manzara fotoğrafında anlarsınız.
    yapay zeka çevirisinde lansmanda da zaten bitek internete ihtiyaç duymadan çektiğiniz fotoğraftaki yazıları çevirme özelliğini gösterdiler. diğerleri şuan için desteklenmiyor.
    dxomark sitesinde neyi belirtmişler bilmiyorum ama dxormark ta kamera puanı en yüksek olan 2. cihaz. 1. google pixel.
    ekran konusunda nit değeri parlaklık değeri bayağı yüksek bi cihaz ki amoled ekranlar zaten parlak olur. Renk doğruluğu sorununu da ekrandan dolayı yaşıyo olmanız yüksek ihtimal. Amoled ekranlar doğru rengi göstermez genelde.
  • fener1979 F kullanıcısına yanıt
    şunu çok net bir şekilde söyleyebilirim ses konusunda bu cihazın herhangi bir apple cihazından geride kalma ihtimali %0. ki çoğu android telefonlarda dahil buna.
    Yapay zeka daha çok geliştirilmesi lazım derken mesela o yazılım mühendisi aklınızla ne önerebilirsiniz veya bu işlemciyi üretenlerden daha çok bildiğiniz ne var?
    Siz belliki tarafsız normal bi kullanıcı olmadığınız için ben size açıklıyım. Swiftkey klavyeyi beğenmediyseniz kullandığınız cihaz android en önemli özelliği özgür olmanız. İstediğiniz beğendiğiniz size göre en kral klavyeyi indirebilirsiniz çok basit. Yani bu yazdığınızı eleştiri değil anca b-k atmak için yazmışsınız.
    Sizin gibi amoled ekranın hata olduğunu düşünenler için düz mate 10 üretmiş adamlar. Mesela neden onu almadınız?
    Nit değeri gayet yüksek.
    Samsung yada apple fanımısınız? yada çalışanımısınız?
    Bu yazdığınız tamamen b-k atma üzerine olan yorumunuzu neden büyük harflerle yazdınız? Amaç?
  • Yeni güncellemeyi nasıl yapacağınızı anlatayım; BLA-L09 8.0.0.127 (c432) numaralı güncelleme.

    1. Firmware Finder for Huawei uygulamasını kurun
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder&hl=tr

    2. Uygulamayı açın. add model'e tıklayın.
    3. enter your model kısmına BLA yazın. OK'e tıklayın.
    4. Ardından Add model yazısının altında BLA diye bir yazı çıkacak, ona tıklayın. Sonra reklam çıkıyor, bi kız dans ediyor, korkmayın :) 5. Şu yazıyı bulun BLA-L09 8.0.0.127 (c432). Yazının altında FullOTA-MF ve 2017.12.13 yazması gerekiyor. Üzerine tıklayın.
    6. IN-APP Proxy'e tıklayın. Proxy ayarı yapacak.
    7. Ardından telefonun ana menüsü-ayarlar-kablosuz özelliği ve ağlar-wi-fi'ye tıklayın.
    8.bağlı olduğunuz wifi ağının üzerine basılı tutun. ağı değiştire tıklayın. açılan kısımda gelişmiş seçenekleri göster deyin.
    9. proxy'e tıklayın. el ile'yi seçin.
    10. proxy ana bilgisayar adına localhost yazın. proxy bağlantı noktasına 8080 yazın. sonra kaydet deyin.
    11. sonra ayarlar-sistem-sistem güncellemesi'ne gelin. sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayıp en yeni tam paketi indir deyin.
    12. güncelleme indirilecek. indirilince kurun, bu kadar.
  • Andakan A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam fotoğrafın en iyi göründüğü ekranında oled ekran olduğunu da anlatamazsın bu fanlara...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 10 pro'nun yetkili servis parça fiyatları;

    *** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları ***
  • Arkadaşlar konu mate 10 konusu ama nerdeyse sadece pro konuşulur olmuş. Aslında ikisi baya farklı cihazlar pro için ayrı konu olsa daha iyi olmaz mı? Benim pro hiç ilgimi çekmiyor ama düz mate 10 için yorum olmuyor. Kullanıcısı az ama yinede ayrı konu olması lazım diye düşünüyorum. Bazen pro ile ilgili yaptığınız yorumları karıştıran olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

    Arkadaşlar konu mate 10 konusu ama nerdeyse sadece pro konuşulur olmuş. Aslında ikisi baya farklı cihazlar pro için ayrı konu olsa daha iyi olmaz mı? Benim pro hiç ilgimi çekmiyor ama düz mate 10 için yorum olmuyor. Kullanıcısı az ama yinede ayrı konu olması lazım diye düşünüyorum. Bazen pro ile ilgili yaptığınız yorumları karıştıran olabilir.

    Katılıyorum. ben de aynısı yazacaktım. aslında pro daha çok tutulan model. ayrı bir konusu açılmalı.
  • Arkadaşlar mate 10 için koruyucu kılıf kullanıyor musunuz?
  • cihazı alalım dedik maşallah 4400 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu cihaz 3000 seviyeelrinde olacaktı yok satardı.. huawei de fiyatları uçurdu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.