Şimdi Ara

*** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları *** (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.647
Cevap
75
Favori
393.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pacey57 P kullanıcısına yanıt
    Yine de bir alternatif olarak, rehberinizin kişiler - içe/dışa aktar yaparak ister sd karta ister telefon hafızasına tek dosyalık (.vcf uzantılı) bir yedeğini alabilirsiniz. Bu tür durumlarda tek tıkla tüm rehberi geri yüklemiş olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 9 Mayıs 2018; 16:2:28 >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt
    Bence daha iyi ekran kenarları da iyice yapıştı kalkma riski yok şimdilik. Hiç baloncuk kalmadı uygulama videosunda gösterdiği gibi yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tiestoly

    ben de aldım da daha takmadım hocam. neden beğenmediniz sıkıntısı nedir?

    Alıntıları Göster
    Daha ilk günden kılcal çizik oluştu, sitesinde anlatılan sekilde uyguladım ancak tek bir toz bile ekrana yapışan yere gelse yüzeyde sıvı olmasına rağmen o tozu ordan çıkaramıyorsun. Ayrıca toz topluyor ekran ve tam olarak ekranın kullanim alani ile fit degil kenarlarda ufakta olsa bosluk var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 132 güncellemesini yapan var mı acaba şarj da bir sorun oldu mu veya başka bırak olumsuz durum?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • *** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları *** *** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları ***

    Bugün aldığımdan beri ekran çözünürlüğünü ilk kez 2k ya alıp sabahtan akşama kadar bu şekilde kullandım. Ekran deneyimi olarak pek bir şey farketmediği gibi şarj anlamında da pek bir şeyin değişmediğini tecrübe etmiş oldum.

    132 sürümündeyim ve şarj anlamında değişen bir şey yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Krizalit_ -- 9 Mayıs 2018; 23:58:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • *** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları ***

    Otomatik mod

    *** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları ***

    Pro mod (Raw format)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar cihazı yeni aldım. Root atmaya çalışıyorum ama anlaşılan huaweide işler başka yürüyor. Unlock bootloader işlemini yapamadım. Yönlendirilen sayfa hata veriyor sürekli. Nasıl yapabilirim bu işlemi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocalar GREENFİFY için bazı sorularım var uzman arkadaşlardan yardım almak istedim.
    1-) Telefonlarımız zaten akıllı yönetiyor diye düşünüyorum şayet şarjı o yüzden fena gitmiyor ama yine de daha da yararlı bir uygulama mı?
    2-) Normal ücretsiz versiyonu bir indirip kurdum. Temel uygulamaları gösterdi izin istedi verdim falan. Uyut ve ekranı kapat seçeneğine basınca ekranımı da kilitledi güzel. Fakat parmak izi okuyucuma (Mate 10 kullanıyorum) dokunduğumda telefonun ana ekranını açmaktansa desen kilidi getiriyor önüme. Bunun sebebi nedir? Yan tuştan kitleyince direk parmak izimle açıyor iken, uyu + ekran kapat kısayolu ile yapınca bunu yapıyor bu hep böyle midir?
    3-) Bir de telefonum rootsuz. Daha kapsamlı sistem programları falan görünmüyor menüsünde acaba parasız diye mi? Ücreti birşey değil 2.5 tl alsam daha kapsamlı iş gören bir uygulama olur mu?
    4-) Son soru :D telefonumda uygulamaları açtım arkada birikti 3 5 tane. Sonra hepsini arka plandan temizleyip ram boşalttım diyelim. Sonrasında illa ki greenify'e basıp uyut mu demem lazım uygulamaları, yoksa kendisi algılayıp "işini bitirdi kapattı arka plandan, ben de hemen uyutayım.Ya da ekranı kilitledi ben de uygulamaları uyutayım." diyip bizi zahmetten kurtarır mı?

    Arkadaşlar sorularım atomu parçalar gibi oldu ama eminim birçok insan buna cevap arayacaktır. Sonuçta hocalarımız hep önerdi programı.
    TEŞEKKÜR EDERİM.




  • tiestoly kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yanlış anlama ama bu telefon ve son çıkan telefonlar için greenify tarzı uygulamalar boş iş. Eski telefonumda kullanmıştım bi etkisini göremedim. Keza bu telefonda söylediğin gibi uygulamaları kendi yönetiyor ve arka planda çalışınca hemen uyarı çıkıyor. Ekran süren de 7 saatmiş zaten gayet iyi takılma telefonun keyfini çıkar :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada ben de ekranı 2k kullanıyorum dikkat etmesen pek bi fark yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AY Force A kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam. ekran süremi söylediğimi hatırlamıyorum ama 6 saati görüyor. fakat oyun oynamıyorum. instagram whtsap youtube chrome falan. oyun oynasam göremem 5i heralde :D
    instagram manule aldım. arka planı kapattım. kendi durduruyor artık. diğerleri otomatikte. whatsap sürekli açık zaten de, chrome kendini durdurmuyor. sürekli açık kalıyor ram'de. zorla durdur yapman gerekiyor.
    Bir de hocam arkada çalışıyorsa bildirim geliyor dediniz ya o nasıl oluyor tam olarak.
  • tiestoly kullanıcısına yanıt
    Mesela müzik arkada çalarken müzik uygulaması arka planda çalışıyor diye bildirim geliyor. Ya da WhatsApp ben açmadığım zaman mesajları kontrol etmek için herhalde bi an çalışıyor bildirim geliyor bana da yine aynı şekilde sonra mesaj geliyor WhatsApp a. Bu şekilde. Bir de hocam ben chrome kullanmıyorum gözlemlediğim kadarı ile pili oyundan sonra en çok yoran şey chrome.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mate 10 ve mate 10 pro arasında arayüz farklılığı var mı? sanki pro da daha fazla özeelik varmış gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AY Force A kullanıcısına yanıt
    peki chrome yerine ne kullanıyorsun hocam? Samsung internet browser'ını meth ediyorlar ama...
  • Fiziksel özellikler farklılaşınca arayüze de ufak tefek farklar oluyor. Ama bu konuda mate 10 daha avantajlı çünkü parmak izi okuyucusu navigasyon olarak kullanabiliyorsun ve ben bunu çok seviyorum. Aynı anda hem ekrandaki tuşları sevmiyorum hem de kapasitif tuşları sevmiyorum. Parmak izi okuyucusunu kullanmak çok keyifli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen güzel bir özellik ben sadece ekranına alışamadım çok değişik geliyor bana

    samsungun amoledine alıştım ondan heralde

    Mate 10 pronun Kamerası dxomarkta 6. Sırada
    Mate 10la kamerası aynı ise mobilde en iyi kameralardan birine sahip
    2500 liraya alabileceğim en iyi kameralı telefon yani
    *** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları ***

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt
    Ben de Samsung browser kullanıyorum. Sebebi ise **** desteklemesi ve basit olması. Video oynamada da bir sorunu yok. Bir de sayfa çeviri olsa tadından yenmez de onun için sadece İngilizce sayfalarda chrome açıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://youtu.be/Vj1tywgl1zo
    Ara yüz özelliklerini burdan öğrendim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar telefon ile ilgili kullanıcı deneyimlerimi paylaşmak istedim telefon 2 aydır kullanıyorum 15 Martta satın aldım.
    +ları
    1.Kamerası gerçekten çok iyi özellikle arka kamerası mükemmel hayatımda gördüğüm en iyi telefon kamerası fotoğrafta çok iyi videoda fotoğraftaki başarısını aratıyor kamera çok çok iyi video performansı ise normal bir amiral gemisi sınıfında diyebilirim.
    2.Batarya performansı iyi ben telefonu modem olarak kullanıyorum günde 3 saat kadar ona rağmen 5 saatleri görüyor ekran süresi telefonu çok yoğun kullanıyorum(spotify,whatsapp ve tarayıcıyı çok sık kullanıyorum). Şarj olma hızı gayet iyi telefon ekran kapalıyken neredeyse hiç şarj tüketmiyor(gece yatarken 100de koymuştum uyandığımda 96ya düşmüştü)
    3.Kendi arayüzü çok iyi çok işlevsel her şeyi size sunuyor başka arayüz(nova launcher cart curt) kullanmanıza gerek yok eklem hareketleri ile uyguluma açma(4 uyguluma ile sınırlı) eklem hareketi ile ekranı bölme ekran görüntüsü alma çok işinize yarıyor.Telefon çalarken elinize aldığınızda zil sesini kısıyor(alarm için de geçerli) rehberden birisinin profilini açıp telefonu kulağınıza götürürseniz o kişiyi arıyor(çok düzgün çalıştığını söyleyemem yatarken yapamadım ben) telefon çalarken direk kulağınıza götürürseniz telefonu açıyor.
    4.İşlemcisi iyi hangi oyunu açtıysam bana mısın demedi hepsini en yüksek çözünürlükte oynattı.

    Şimdi burada yazacaklarıma telefonun eksileri diyemeyiz(bir kısmı için) ama bunlar benim hoşuma gitmeyen yanları diyebilirim.
    1- Ses performansı benim için çok iyi değildi piyasadaki tabii ki çoğu telefondan iyi ama stereo hoparlörden beklentim yüksekti bunu karşılayamadı amiral gemisi için iyi
    2- Ekranı güneş altında görmekte hiç bir zaman zorlanmadım ama gece yatarken tüm ışıkları kapattığımda ve göz konforu açıksa ekranın ışığı fazla kısık yavv diye içimden geçirdiğim oldu güneş altında da sorun parlaklık değil de başka bir şey gibi hissettim ama ne olduğunu çözemedim(önceki telefonum motorola moto zydi onda güneş altında daha rahat ekranı görüyordum)bu arada hep 2k çözünürlükte kullandım
    3- Ön kamerası çok parlak çekiyor el alem beni iskandinav sanıyor telefonda sanal flash var ama otomatik size bırakmıyor bunu kendisi ayarlıyor(instagramdan çekiyor kendim sanal flash istediğimde)
    4- Fabrikasyon gelen ekran koruyucuyu çıkardım yanlarda boşluk vardı sanki 1000 liralık bir telefonmuş gibi duruyordu yerine aliexpressden cafele marka kırılmaz ekran koruyucu aldım(o zamanki dolar kuruyla 18 liraya geliyordu) kenarları orijinal daha iyi kapattı uygulaması biraz farklı ve zordu telefonu yere düşürünce kırdım(galiba pek dayanaklı değildi ama biraz thor gibi kullanıyorum telefonu) çok beklemek istemediğim için spigen neoflex aldım tanesi 20 liraya geliyor 2 tanesi 41 liraydı aldım ürün tam bir leş çıktı açıklamasında çizildiğinde 1 saat içinde o çizikleri giderdiğini yazmışlar anahtarı elime aldım bam güm çizdim adımı bile yazdım sonuç: telefonumun ekranında adım yazıyordu çıkardım daha uygulamadım şu an kırılmaz ekransız kullanıyorum.
    5- Aksesuar desteği Türkiyede telefonu bilen yok yahu internette bile mate 10 için kılıf bulmak zor kutudan geleni kullanıyorum
    6- Telefon paranoyak xiaominin mi band uygulamasını bir türlü kullanamadım güç yönetiminden manuele aldım bazen yine kapanıyor çözemeyince telefonu bilekliğe bağlamaz oldum kendi sağlık uygulaması ile xiaomi mi band2 eşleştirilmiyor. Spotifydan müzik dinliyorum bildirim çubuğunda spotify arka planda güç tüketiyor cart curt yazıyor sinir bozucu
    7- Telefon GENİŞ tek elde tutamıyorum(ellerim normal boyutta) ahtapotlu tripodum var(evet 10 liralık) telefon oraya bile zar zor sığıyor(sığmıyor ben zorluyorum :D)
    8- Ekrandan yiyen sanal tuşları kullanmıyorum parmak izi okuyucusu ile hallediyorum her şeyi hal böyleyken tek el moduna geçmiyor telefon(tek el modu için sanal tuşların üzerinde sağdan sola veya soldan sağa kaydırmak gerekiyor). Sanal gezinti düğmesi var o biraz paçayı kurtarıyor ama yeterli değil.


    Telefonu genel anlamda çok beğendim almak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim telefonla ilgili sormak istediğiniz olursa sorabilirsiniz okuduğunuz için teşekkürler iyi günler.*** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları ***




  • vayanamvaybabam kullanıcısına yanıt
    Güzel yazıyıdı elinize sağlık telefonu ne kadara almıştınız ve hangi renk?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.