Şimdi Ara

Huawei Honor Play Garanti (Bunu düşünerek alın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malesef Honor Play modelini herkese tavsiye ettim forumda. Şimdi bu tavsiyemi geri alıyorum.

    Telefonun ekranının bir bölümünde sıkıntı var diğer bölümlere göre 10 kat fazla kir tutuyor. Sürekli kirli görünüyor. Telefonu inanılmaz özenli kullandım düşme çarpma en ufak hor kullanma gibi bir durum yok. Zaten insan eliyle yapılilecek bir şey değil sanki en üstte bir katman eksik ekranın bir bölümünde. Kabak gibi göze batıyor. Ya ekran inanılmaz kalitesiz ya da üretim hatası var benim şansıma. Adamlar telefonu bu gün aynen geri gönderdi hiç bir işlem yapmamışlar. Hayır 2800 TL para verdim 2 ay önce düştü 2150 ye bunu da geçtim bu mudur servis kaliteniz HUAWEI?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 25 Aralık 2018; 12:16:30 >



  • Tam da telefonu alma kararı vermiştim hocam. iyi oldu gördüğüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi telefonu garantiye göndereceklere bir tavsiye vereyim telefonu direk Huawei ile iletişime geçip garantiye gönderin. Başta Hepsiburada ile iletişime geçmek gibi bir hata yaptım, verdikleri kodla telefon KVK servisine gitmiş. Bir işlem yapmadıkları gibi telefonu direk hiç birşeye sarmadan geri gönderdiler, telefonun içinde gönderdiğim koruyucu kılıfıda çöpe mi attılar ne yaptılar yok ortada barı onun içine koysaydınız en azından, ve bütün kağıtların telefon kutusuna tıkıp yurtiçikargonun poşetiyle direk yollamışlar. Kutu ezilmiş tabi. Üstünde ne kırılabilir yazıyor tabi içine ne olduğu belli değil kargocularda basit eşya gibi atıp tutuyor kutuyu kargo esnasında. Şansa telefona sağlam görünüyordu. Aldığım gibi kargoyu direk Huawei servisine yönlendirdim. Gerçi ordan ne sonuç çıkacak göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 28 Aralık 2018; 9:10:11 >
  • V2 kullanıcısına yanıt
    Hocam gelişmeleri yazar misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şimdi direk hepsiburada aracılığıyla servise gönderdim ne olacak peki .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metingon -- 6 Ocak 2019; 17:50:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V2

    Şimdi telefonu garantiye göndereceklere bir tavsiye vereyim telefonu direk Huawei ile iletişime geçip garantiye gönderin. Başta Hepsiburada ile iletişime geçmek gibi bir hata yaptım, verdikleri kodla telefon KVK servisine gitmiş. Bir işlem yapmadıkları gibi telefonu direk hiç birşeye sarmadan geri gönderdiler, telefonun içinde gönderdiğim koruyucu kılıfıda çöpe mi attılar ne yaptılar yok ortada barı onun içine koysaydınız en azından, ve bütün kağıtların telefon kutusuna tıkıp yurtiçikargonun poşetiyle direk yollamışlar. Kutu ezilmiş tabi. Üstünde ne kırılabilir yazıyor tabi içine ne olduğu belli değil kargocularda basit eşya gibi atıp tutuyor kutuyu kargo esnasında. Şansa telefona sağlam görünüyordu. Aldığım gibi kargoyu direk Huawei servisine yönlendirdim. Gerçi ordan ne sonuç çıkacak göreceğiz.
    Bende hepsiburada aracılığıyla ürünü servise gönderdim kodla hepsiburadaya yolladım .
  • Hocam ürün huawei servise de gitti aynı şekilde tamir edildi yazıp yine hiçbir işlem yapmadan geri yolladılar. Hatta telefonun ekranın ekstra kılcak çiziklerle geldi. Ümidi kesdim bunlardan. Biraz daha uğraşırsam elimdekinde olacağım sanırım. O nedenle bir tane ekran koruyucu aldım ekranı iyice temizleyip ekran koruyucuyla yola devam ediyorum mecburen. O sorunlu kısım bu şekilde hissedilmiyor. Anladığım anakart felan patlamadıkça garantide işlem yapılmıyor. Satış sonrası servisten kesinlikle memnun değilim baştan sağma bir hizmet. Sorsan garantisi var. Zaman olsa tüketici heyeti ile ihtar çektireceğim ama hayati bir problem olmadığı için öyle duruyor şu an.

    Sizin telefondaki sorun neydi bu arada?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 7 Ocak 2019; 10:47:6 >
  • Huawei Fixsmart mı idi servis. Fixsmart'tan ben çok memnundum. Sırf Fixsmart için gene Huawei alabilirim :)
    Valide'ye Honor bakıyordum hangi servis olduğunu bir öğrenelim bakalım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.