|
Linke tıkladıgınızda inmesi lazım |
|

|
Linke tıkladıgınızda inmesi lazım |
|
|
İPhone 11 pro Max;
Clio 1.0 2022; Lenovo i5 ideapad 3; Tissot V8; Ariete you/me espresso; |
|
bu yöntem çalışmıyor mu acaba artık çünkü ppp anlaşması başarısız şeklinde hata vermeye başladı keneetic modem. sürekli bağlantı kopyor tekrar bağlanıyor yeni ip alarak. internete giriyor ama sürekli koparak haliyle 3 4 sn de bir kesilme oluyor. |
|
Yöntem yarıyor hocam onda sorun yok hatta tekrar aldım ben şifreyi acaba değişti mi dedim. Ama keneetic e girince sürekli kopup yeni ip alıyor hatta fazla zorladım heralde wan ışığı da söndü tamamen aşağıdan port kendini kapattı heralde şimdi hiç internete giremiyorum. Yeni bir olay var galiba ama bilemedim. Yarın servis gelecek mecbur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Huawei 253s model modem var bende de sevgili dostlar, modemle ipad arasında çıkan güven sorunları nedeniyle arabuluculuk yapma çabalarım sonucunda bu iş yürümeyecek anladım, yeni bir modemle daha güvenli yarınlara ulaşmak hayalimdir. Bunun için de wan şifresine ihtiyacım var, buradaki sanal makineli, programlı yöntemler gözümü korkutup tam vaz geçecektim ki "du bakim chrome şifreyi kaydediyor mu?" dedim kendi kendime, kullanıcı adını değiştiriyor gibi yapıp şifreyi chrome 'a kaydettirip daha sonra chrome ayarlar üzerinden şifreyi göster dediğimde şifre şakkadanak (evet şakkadanak) ortadaydı. Bir kaç yerde gördüğüm yorumlarda sayfa kaynak bilgisi üzerinden şifreyi görüyonuz zaten diyen arkadaşlara cevaben başka arkadaşlar o gerçek şifre deel ki ehi ehi demişler. Merak ettim chromeun bana gösterdiği şifreyi nasıl doğrulayabilirim? |
|
Burada önemli olan şu, size ilk kurulum yapıldığında servis sağlayıcı tarayıcıdan şifreyi girip UYGULA diyor, ve sonrası tarayıcı soruyor şifreyi kaydedeyim mi diye? Normalde işini bilen adam buna HAYIR KAYDETME demesi lazım ama sehven gidip evet dediyse o şifre tabii ki Chrome'dan tespit edilebilir. Ben yerinizde olsam üşenmem, zaten basit bir yöntem olan sanal bilgisayar çözümü ile şifreyi kontrol ederdim. |
|
Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i |
|
hayır @eozen81 onlar kaydet demedi zaten, ben modem arayüz ekranında aylaklanırken bi bakayım şifreyi kaydettirebiliyor muyum acaba düşüncesinin sonunda kaydettirdiğim ve gördüğüm şifredir. superonlinenin kurumsal çakallığı çalışanlarında da var sehven dahi o şifreyi paylaşmıyorlar. anladığım kadarıyla doğrudur diyorsunuz kaydedilen şifre. |
|
Huawei Hg253S 'in konu da paylaşılanen son sürüm yazılımı attım kabul etti yükledi sonra root şifre ile girdim yanlış dedi, normal admin, superonline şifrelerini girdim girdi. Sanki yazılım hiç yüklenmedi gibi neden ? |
|
|
Asus Tuf Gaming Z490 // 10850k@4.9GHz-1.23v // EVGA gtx 1080 FTW2 // Corsair H110i GT // Thermaltake CoreX31 // Samsung 950 PRO // Corsair HX1000 // Ballistics 4x8GB 4000@CL17 // Lenovo L24q-20 // EDIFIER Studio R1280T // Logitech G502 Proteus Core // Logitech G105
|
|
ben daha kolay bir yöntem söyleyeyim. xiaomi router'larında pppoe bağlantısı kurarken ayarları mevcut modemden al seçeneği var. operatör router'ını gpon yerine xiaomi router'ın normal portuna takıyorsunuz, aynı sanal makine yönteminde olduğu gibi pppoe bağlantısı kurmaya çalışan operatör router'ından kullanıcı adı ve şifreyi öğreniyor kendisi. daha sonra xiaomi router ayarlarında kullanıcı adı ve şifreyi bulabilirsiniz. terminalde "nvram show" veya "cat /etc/config/network" komutlarının çıktısında da bulunuyor. not: vlan id yüzünden bağlantı kuramayabilirsiniz. kullanıcı adı ve şifreyi öğrendikten sonra global yazılımlı güncel xiaomi router'ları fabrika ayarlarına döndürün, ilk kurulum ekranında vlan id girme kutusu var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 20 Haziran 2022; 21:57:3 > |
| _____________________________ |
|
Konuyu hortlatıcam ama şuan kullanıcı adı ve şifresini bildiğimiz superonline hesabın da sorunsuz kopmalar yaşamadan kullana bileceğim bir modem önere bilirmisiniz ? konuyu okudum keneetic modem kullananalr sürekli kopma oluyor diyorlar ? |
|
Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 | |
|
bende kullanıyorum son 3 haftadır kopma sorunları yaşamadım hatta model yükselteceğim aynı markadan ayrıca keenetic yazılımı hamur gibi istenilen şekli verirsiniz stabil-beta-alfa geliştirici yazılımları mevcut bu geçişlerde ve değişikliklerde sorunlar olabilir. https://docs.keenetic.com/tr/start/kn-1110/index.html?lang=tr Markanın kullanıcı topluluğu var Telegram da oradan veya buradan son güncel bilgileri tam öğrenmek lazım bende merak ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 | |
|