Şimdi Ara

Huawei HG253 İncelemesi (Sorular, Sorunlar ve Çözümleri) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
35
Favori
297.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu modemin wi-fi yayım gücü ne kadar 300mbps mi ?
  • Arkadaşlar biraz önce 50mbit internetim bağlandı ... ancak ben odamdaki airties 5340 modemimi bridge olarak kullanmak istiyorum bu ayarları nasıl yapabilirim
  • Arkadaşlar Huawei modem verdiler bize ama laptoptan 25 Mbiti anca alıyorum. Kablo takınca 50+ oluyor. Bunu nasıl çözebiliriz sebebi nedir?
  • Modem arayüzü giriş şifresini unuttum arkadaşlar, nasıl bulacağım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ycp322

    Modem arayüzü giriş şifresini unuttum arkadaşlar, nasıl bulacağım?

    Tek Care modeme Reset atmak dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni superonline kullanıcısıyım. Bu modemi bağladılar bana da.. Yanında bir modem daha geldi acaba o ne işe yarıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: runo84

    Arkadaşlar yeni superonline kullanıcısıyım. Bu modemi bağladılar bana da.. Yanında bir modem daha geldi acaba o ne işe yarıyor

    nasıl bir modem daha geldi merak ettim doğrusu :)
  • KSK_istayfa kullanıcısına yanıt
    Modemin dışında bir kutu daha verdiler.. İkisi birbirine bağlı duruyor öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nétwork

    Bu modeme harici HDD bağladığımızda yapmamız gerekenler nedir acaba?

    Ekleme: Basitmiş. Harici depolamayı bağladıktan sonra ftp:\\192.168.1.1 ftp:ftp bilgileri ile giriş yapılabiliyor ama istenilen veriyi indirmek zorunda kalıyoruz. Yani depolamada şarkı, film olsa önce bilgisayara indirmemiz gerekiyor. Anlık stream şeklinde kullanma şansımız var mı? İndirmenin çok esprisi yok.

    merhaba,

    Aynı sorunu bende yaşıyorum. Depolamadaki şarkı, film yada ps3 oyunlarını anlık stream şeklinde kullanma imkanı var mıdır??
  • Arkadaşlar 1 senedir Huawei HG253 modem kullanıyorum, diğer eve yeni abonelik aldık HG253s modem getirdiler, aralarında ne fark var ? Eski modem için değişim talebinde bulunayım mı, bahanem ne olsun ?
  • Merhaba arkadaşlar.

    Modem değişimi için müşteri hizmetlerinden nasıl bir istekte bulunuyorsunuz? Ben 4 senedir Tilgin kullanıyorum. Hızım 25mbps olmasına rağmen Tilgin ile 15mbpsyi geçmiyor. Bu konuyu görünce Müşteri hizmetlerini arayıp 3 farklı müşteri temsilcisiyle konuştum. Adamlar nuh dior peygamber demiyor. Sizin modeminizde bir sorun gözükmüyor kablosuz olarak aldığınız hız normal vs. Adamlara diyorum böyle böyle huawei modemle millet 50leri 75leri görüyor, yok diyorlar modeminiz sağlam değiştiremeyiz.

    Biri 150tl verin değiştirelim dedi, diğeri 50 mbit hızına 2 sene taahüt verin değiştirelim dedi.. Bu ne saçma iş anlamadım. Siz nasıl istekte bulunarak değiştirdiniz eski modemlerinizi, yardımcı olursanız sevinirim.
  • downloadda torrent veya sitede vs herhangi bir sorun yaşamıyorum 25mbit verilen 30mbite kadar çıkıyor. fakat stream videolarda yüklemesi sıkıntılı takılmalar oluyor bunun için ne yapabilirim? aynı sitelerde eski uydunette herhangi bir problem yaşamıyordum
  • Değişimi başarılı olanların genelde 2012 yılından kalma mesajlar olduğunu farkettim... Ancak yine de sormak istiyorum.

    2 yıldan fazladır kullandığım Tılgın modemin değişimini talep ettim. Huawei modemi istediğimi, sebebinin de 2 masaüstü, 1 laptop, 1 tablet pc, 3 akıllı telefon, 1 ağ yazıcısı v.s kablolu ve kablosuz karışık ve kalabalık bir ağa sahip olduğumu, hatta bütün bu cihazlar arasında büyük dosyalar transfer ettiğimi ve saatler süren bekleme sürelerinden kurtulmak istediğimi söyledim. Performansından hiç memnun olmadığımı, modem değişimi yapıldığını bildiğimi belirttim. Arıza olmadan olmaz dediler... dediler de dediler.

    Bağlı olduğum şubeye gittim ve şubeden bana stokta o modemin olduğu, ancak değişim talebi için Müşteri Hizmetlerini aramam gerektiği söylendi. Tekrar aradım ve durumu anlattım. 15 dakikalık konuşma sonucu kem küm ve mutlaka arıza olmalıymış.

    Şimdi sizler bu modem değişikliğini nasıl yaptınız? Ya kapattıracağım, ya da modemin üstüne yaramaz küçük çocuk bir bardak su dökecek yanlışlıkla. Dürüstlük işe yaramadı.

    Teşekkürler


    Düzenleme:
    Olaya hakim olduğumun anlaşılması için de Gigabit Ethernet portu, kablosuz N desteği v.s. gereken teknolojilere olan ihtiyacımı da özellikle belirttim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrimReaperTH -- 27 Aralık 2013; 16:09:39 >




  • HG 253S' in en son firmware versiyonu nedir ?
  • @GrimReaperTH; "ben cekim gucunden memnun degilim, birde modem ikide bir kapanip aciliyor.. daha once aramistim(baska bir konu icin aramistim), bana geri donecegiz dediniz. Donmediniz. Suanda sorun yok gibi. ama bazen oyun oynarken modem kendini bir resetliyor. atim parcalayasim geliyor... Buna nasil bir cozum bulabiliriz?" dedim. bana modem degisimi onerdiler... Tilginin yeni versiyonunu onerdiler.. Bende dedim "superonline de wifi n teknolojisine sahip modem yok mu? benim internet hizim 25mbps. wifinin sorunsuz hizi 54mbps ama benim odaya gittigimdee cekim gucum 5mbps ye dusuyor... ben hep salonda kabloya bagli olmak zorunda kaliyorum." deyince huawai onerdiler. Dedim gonderin. yarim saat icerisinde modem geldi. takildi ve kullandim..

    %100 durust olmak olayi degil. musteri hizm. insanin ruh haline bagli bir olay... Durmadan arayin. isteyin.. biri cikacaktir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 27 Aralık 2013; 22:37:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: runo84

    Modemin dışında bir kutu daha verdiler.. İkisi birbirine bağlı duruyor öyle

    o modem fiberi ethernete ceviriyor.. yani sizin evinize kadar fiber getirmisler demek;)
  • Arkadaşlar 1 aydır aradığım fakat çok uğraştığım, yabancı sitelerde bulamadığım bir sorun soracam ve bu modem beni çıldırttı..!

    Yalnız Önemli Şart: RESET ATMADAN OLACAK.

    Daha önce port açabiliyordum, fakat bir süre sonra nedense port açmamaya başladı. Hiç ellemeden oldu.UPNP falan aktif , güvenlik duvarı etkin değil.
    Port açma videolarını defalarca tekrarladım yok , yok , yok!

    Eğer olmassa reset atınca wan şifreleri gitmiyorsa, kimse evde yokken reset atabilirmiyim? yanlız son çarem bul olcak.. (WAN ŞİFRESİ GİTMEMELİ SUPERONLİNE 20MB KULLANICISIYIM)




  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    İyi birşey o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: runo84

    İyi birşey o zaman

    iyidir iyi... evinize kadar fiber geldiyse ilerde 100mbps hiz alsaniz testlerde 100 gorursunuz... ama eger diger cat5e ile getirip modem taksalarda o zaman hizinizda az da olsa dusmeler olurdu...

    ama sunu unutmayin taahud bittiginde soldan ayrilirsaniz o fiberin girdigi cihazi teslim etmek zorundasiniz
  • Superonline 20 mbit e gectim ancak wireless hızı cok kotu, android telefonum (u8800) hız testi 2 mbiti gecmiyor ttnet te iken 7 mbitlere rahatlıkla ulasiyordum sorun nedir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.