Şimdi Ara

Huawei gelişmiş kamera yeteneklerine sahip Nova 9 serisini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei gelişmiş kamera yeteneklerine sahip Nova 9 serisini tanıttı



    Huawei bugün Nova 9 serisi akıllı telefonlarını duyurdu. Şirketin bu cihazlarda kamera özelliklerine odaklandığını söyleyelim. Ek olarak, yeni ürünler oldukça güçlü Qualcomm Snapdragon 778G yonga setine ve çok hızlı şarj desteğine sahip.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Civi, basın görselleri ve tanıtım videosuyla karşınızda



    Temel sürüm olan Nova 9, 120Hz yenileme hızına ve Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.57 inç OLED panele sahip. Ön kamera, ekranın sol üst köşesinde yuvarlak bir oyuğa yerleştirilmiş. Nova 9 Pro'nun da benzer bir tasarımı var ve 2767 × 1236 piksel çözünürlük sunan 6.72 inç ekranla geliyor. Pro modelin ekranının sol üst köşesinde, dikdörtgen bir oyukta çift 32 megapiksel ön kamera mevcut.



    Huawei gelişmiş kamera yeteneklerine sahip Nova 9 serisini tanıttı



    20 dakikada %100 şarj



    Her iki Nova 9 serisi akıllı telefon da 5G desteği olmayan Qualcomm Snapdragon 778G işlemciye dayanıyor. İki cihaz da 8 GB RAM ve 128 GB ve 256 GB depolama yapılandırmalarında mevcut. Nova 9, 66W hızlı şarj destekli 4300mAh bataryaya sahipken, Nova 9 Pro ise 100W şarjı destekleyen 4000mAh pil ile donatılmış. Huawei, Pro modelin 20 dakika içinde tamamen şarj olabileceğini iddia ediyor. Ayrıca grafen bazlı bir soğutma sistemine sahip.



    Her iki akıllı telefon da Bluetooth 5.2'yi destekliyor ve temassız ödeme için NFC modülleriyle donatılmış. Yeni ürünlerin HarmonyOS 2 işletim sistemiyle kutudan çıkacaklarını da belirtelim.



    Huawei gelişmiş kamera yeteneklerine sahip Nova 9 serisini tanıttı



    Nova 9 kamera özellikleri ve fiyatlandırma



    Kameralar açısından, Nova 9'da tek bir 32MP ön kamera sensörü bulunurken, Pro modelde, biri ultra geniş açılı optiklerle tamamlanan iki ön kamera sensörü sunuyor. Her iki cihazın ana kameraları ise dört sensörü birleştirmekte.



    Ana sensör 50MP çözünürlüğe ve f/1.9 diyaframa sahip. Diğerleri de bir 8 megapiksel ve iki 2 megapiksel sensörlerden oluşuyor. Yeni akıllı telefonların arka kameraları, vlog modu, ses yakınlaştırma ve gece modu gibi özelliklere sahip. Ayrıca her iki cihaz da aynı anda hem ana kamera, hem de ön kamera ile video kaydedebiliyor.



    Nova 9'un temel versiyonu 420 dolara mal olacak. Nova 9 Pro için fiyatlandırma, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip bir sürüm için 545 dolardan başlıyor. 256GB depolama alanına sahip Nova 9 Pro ise 605 dolara mal olacak.









  • 4000mah yerine 5000mah da olsaydı 66w ile çok güzel olurdu ki fiyatlar da TL ye çevrilince ve özel zamlarimiz da eklenince baya uçuk olacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Snapdragon mu?
    Hani Abd menşeli ürünleri kullanamıyordu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 23 Eylül 2021; 19:3:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5g li cpu ya gelince Huawei de 4g oluyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt
    Snapdragon kullanıcak ama 5G yasak kullandığı işlemcilerde 5G olmucak yani şartlı salıverme gibi birşey.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zdniz

    Snapdragon kullanıcak ama 5G yasak kullandığı işlemcilerde 5G olmucak yani şartlı salıverme gibi birşey.

    Eyvallah. Her gün farklı bir şey oluyor...Huawei'nin durumu Türkiye gündemi gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 23 Eylül 2021; 19:51:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim açın karşılıklı kapıları, ikinizde dünyayı dinlemek için can atıyorsunuz işte. Böyle ambargolar falan dünyayı büyük krizlere sokmaktan başka bir işe yaramıyor. Gerçi Çin elindeki imkanlar ve nüfus ile tek başına bir dünya ama neyse işte biri olmadan diğerinin de manası kalmıyor diğer ülkeler için.

  • Oneykinela öhüyle bilemedun.

  • isterse Altından yapsın.beş para etmez Huawei telefonlar.Google yok hiç bir şey yapılmıyor.Konum bile yok,oyun oynanmıyor.Günceleme için oyunu silip tekrar apk olarak indirmen gerekiyor.Paranıza yazık.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Ekran kalitesi, dokunmatik hassasiyeti, optimizasyon, sürekli gelişen bir appgallery bence yavaş yavaş yükselmeye başladı huawei'nin ayak sesleri.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.