Şimdi Ara

HUAWEI Freebuds 2 Pro İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
7.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Paylaşabileceğim en yakın forum olarak donanımhaberi gördüğüm için incelemeyi elimden geldiğince buraya yazacağım. Şuan Türkçe olarak hiç bir yerde olmadığından merak edenler için yazıyorum.

    Merak ettiğiniz noktalar olursa sorabilirsiniz.

    Son aylarda kulaklık arayışı içindeydim. Kablosuz şarj destekli olması benim için önemli olduğundan 3 Model bulabildim.

    Rowking Ascent +
    Havit G1
    Huawei Freebuds 2 Pro

    Hem zarifliğinden dolayı hemde Mate 20 Pro kullandığım için Freebuds 2 Pro almak daha mantıklı geldi.

    Ürünü Aliexpress'ten 880 TL + 180 TL (Satıcıya 22 Dolar yaz dedik yazmamış ) Gümrük Vergisi ile aldım.

    Kulaktan düşmüyor. Rahatsız etmiyor. Kocaman durmuyor.

    Ses yüksekliği gayet iyi.

    Ses kalitesi benim için tatmin edici seviyede. Bas ve tiz ayarları yerinde.

    Sağ ve sol kulaklıklarda sadece 1'er adet kontrol var. Çift dokunuş ile çalışıyor.

    Sol kulaklık;
    Çağrı durumunda açma ve kapatma
    Çağrı dışında sesli asistan (Google, Huwaei)

    Sağ kulaklık,
    Şarkıları başlatıp durdurma

    Toplamda 20 Saat kullanım sunuyor.
    Kulaklık 2.5 Saat kullanım sunuyor.

    Kutu arkasında yer alan butonu ile eşleştirme yapıyorsunuz. Eşleştirme sonrası çıkarıp kulağınıza taktığınızda aktif olduğuna dair ses bildirimi geliyor.

    Genel Özellikler olarak;
    HWA Ses Kalitesi
    Bluetooth 5.0
    IP54 Sertifikası
    420 mAH Batarya
    USB-C Şarj imkanı (Kablosu içinde geliyor-kutunun altından şarj girişi var.)

    Bunların dışında,
    Kemik ses ile kimlik tanıması yaptığı özelliklerinde,

    Sesiniz ile telefon klidini otomatik açabiliyorsunuz.

    Sesli kontrol özelliği - İngilizce (Dokunmadan)
    Aramaları "Answer Call", "Reject Call" sesli komutları ile yönlendirebiliyorsunuz.

    Spotify tarzı uygulamalar kullandığınızda "Next Song","Previous Song","Start Playback","Stop Music/Playback", "Volume Up", "Volume Down" sesli komutları ile kulaklığa dokunmadan kullanabiliyorsunuz.

    OK Google dediğinizde Google Asistanı devreye girmektedir.

    WeChat ve Alipay ödemesi Türkiye'de olmadığı için onları es geçiyorum.

    HUAWEI Freebuds 2 Pro İnceleme HUAWEI Freebuds 2 Pro İnceleme HUAWEI Freebuds 2 Pro İnceleme HUAWEI Freebuds 2 Pro İnceleme HUAWEI Freebuds 2 Pro İnceleme HUAWEI Freebuds 2 Pro İnceleme HUAWEI Freebuds 2 Pro İnceleme HUAWEI Freebuds 2 Pro İnceleme HUAWEI Freebuds 2 Pro İnceleme HUAWEI Freebuds 2 Pro İnceleme







  • bu bilgileri için teşekkürler. ben de bu ürünü almak niyetindeyim. Ancak siz kullanan olarak apple kulaklık ile karşılaştırdığınızda bunu mu yoksa diğreini mi tavsiye edersiniz. ayrıca bu kulaklık ile apple telefonlara bağlantıda herhangi bir sorun ya da kullanım kısıtlaması oluyormu. Teşekkürler.
  • aslanturk61 A kullanıcısına yanıt
    Airpods kullanmadım bilemem. Telefon tablet ve bilgisayarlarda herhangi bir eşleşme yada kullanım sıkıntısı olmuyor. iPhone da denedik tamamen uyumlu.
  • hayırlı olsun. Ben de yurtdışı forumlardan bilgi sahibi olmaya çalışıyordum. uluslararası sürümü çıkmadığından mıdır nedir, doğru dürüst ne inceleme ne de bir deneyim yazısı gördüm.
    siz 2 aydır kullanıyorsunuz sanırım, cihazdan genel olarak memnun musunuz? yurtdışı forumlarda pilin 2.5 saat yerine sadece 1.5 saat gittiğinden bahsedilmiş. onun dışında ses kalitesinden, cihazın fiziksel yapısından herkes memnun gibi gözüküyor ama pil olayı da çok önemli sizin deneyeminiz nasıl bu konuda?
    bir de ben oneplus kullanıcısıyım bu kulaklığın 2 sürümü varmış pro ve normal model olarak, bahsettiğiniz ses ile kontrol sadece pro versiyonda mı çalışıyor. Yine yurtdışı forumlarda bazı kullanıcılar bu ekstra özelliklerin gereksiz olduğundan ve devamlı mikrofonu açık tuttuğu ve pile olumsuz yönde etkilediğinden bahsetmiş siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Biraz uzun oldu ama sanırım Tr'den ilk inceleyen sizsiniz o yüzden ancak size sorabiliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.hüseyin -- 25 Mart 2019; 14:2:54 >




  • m.hüseyin kullanıcısına yanıt
    Bugün pil olayını sizin için deneyeceğim. Şuan testi başlattım. Kaç saat gittiğine bakarım.

    Ses kalitelisine bir şey söyleyemem. Kimi insan var takıntılıdır en iyi kulaklık bile kötü gelir, kimi insan vardır standartları karşılamasına bakar.
    Bana soracak olursanız bas kalitesi, tiz oranları iyi. Yüksek seslerde bozulma olmuyor.

    Pro olan versiyonun tek farkı BONE-ID dedikleri bir sistem. Kulaklık takılı iken alipay ve wechat sesli komut ödemelerinde sesinizi tanıdığı için telefonun kilidini kendi açıp otomatik olarak ödemeye geçiyor.

    Sesli komut hepsinde var. Mikrofonun o kadar çok etki edeceğini düşünmüyorum.

    Bu arada xdadeveloper sitesinden kulaklık uygulamasının ingilizce'ye çevrilmiş halini bulup kurdum telefona. 1-2 ayar dışında özelliği yok. Kullanım kılavuzunda tüm özellikleri yer alıyor.
  • Mkeskinoglu kullanıcısına yanıt
    Pil mevzusu çok önemli benim için yalnız, size sorduktan sonra araştırmaya devam ettim yaklaşık 20dk'da cihazın kutusunda tam şarj olduğunu söylemişler. Gerçekten bu kadar kısa sürede şarj oluyor ise zaten çok sorun değil diğer türlü Airpods'un baya gerisinde kalıyordu pil 2 saati bulsa benim için yeterli sanırım. Sesli komutta, komut verdiğimizde müzik sesi kesiliyor mu anlık olarak? Bu arada dün rast geldiğim youtube yorumunda xda'daki uygulamayı kullandıktan sonra ses kalitesinde bi tık artış olduğunu söylemiş birisi.
    Bi de hocam şunu merak ediyorum dışarıda içeride kullanımı keyifli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.hüseyin kullanıcısına yanıt
    Aralıksız müzik dinledim. Tam 2 saatte bitti. Şuan sıfırdan dolduruyor onunda süresine bakacağım.

    Müzik dinlerken komut verdiğinizde ses kesilmiyor.

    Edit: 25 DK da full olarak doluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mkeskinoglu -- 25 Mart 2019; 15:46:1 >
  • Mkeskinoglu kullanıcısına yanıt
    şarj olma süresi çok iyiymiş gerçekten, benim beklentimi karşılar. 2 saat müzik dinleme süresi de gayet tatminkar. sanırım alıcağım, tekrar teşekkür ediyorum yorumlarınız için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü bende almayı düşünüyorum ama maalesef ülkemizde mevcut değil. Ayrıca ürünü aliexpreesten aldığımda gümrüğe takılır mı konusu var. Satıcı ile durumu sorduğumda sizin öneriniz ne ise biz onu yazarız diyor. Ancak olmadı da yazmadı diyelim ve takıldı. Bunun için istanbul'a mı gıtmem gerekli yoksa bulunduğum ilden yapabiliyor muyum. Ayrıca gümrük vergisi vs ile olursa pek bir farkı kalmamakta fiyat olarak.
  • SAYKOOO14 kullanıcısına yanıt
    Bende satıcıya 22 dolar yaz demiştim fakat yazmamış. Ürün fiyatı yüksek oldupu için gümrüğe girmiş. Kutuyu açıp bakmışlar. Sonrasında fiyatına göre vergi çıkarmışlar. Ürünü getiren arkadaşa gümrük vergisini nakit olarak ödüyorsunuz.

    Eğer ürün fiyatını düşük gösterirseniz ve ptt içini açıp bakar fiyat tespiti yaparsa evrak falan göndermek zorunda kalırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mkeskinoglu kullanıcısına yanıt
    iki türlü de riskli işlem maalesef. Benim kullandığım telefon iphone 8 plus ancak airpodsların fiyatları şuan artmış durumda. Bu yüzden bu modeli düşünüyordum. Ancak o da gümrükle aynı fiyata gelecek üstüne garantisi olmayacak.
  • Merhaba herkese bende aliden siparis ettim pro modelini 130 dolara aldim kulaklik gelince air pods ile karsilastiracagim hatta TWS11 ilede karsilastiracagim :)
  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    İncelemenizi bekliyoruz :) Hayırlı olsun.
  • Evet arkadaslar freebuds 2 pro modeli elime ulasti 3 gundur kullaniyorum ve hemen fark ettigim olumlu ve olumsuz yonlerini yazayim.ses konusunda airpods bir tik onde.muzik calarken kulaginizdan cikarinca muzik duruyor geri taktiginizda kullaginiza devam etmiyor.airpods devam ediyor.batarya omru kullanima bagli olarak hemen hemen ayni.airpods ve freebuds 2 pro da sesler gayet net fark yok aralarinda.freebudsta cift dokunus ile cagriya cevap veriyor airpods ile tek dokunus.
  • Merhabalar,

    Yurtdışından sipariş ile getirttiğim, kutulu Huawei freebuds Bluetooth kulaklık satılıktır.

    deneme amaçlı kutu açıldı cihaz sıfır. 1. Nesil freebuds. Ankarada elden teslim olacak. İlgilenenler mesaj atabilir.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-huawei-freebuds-694892071/detay
  • Hocam merhabalar. Eşime freebuds 2 satın aldık kulaklıkta bir sıkıntımız var o da şu kutudan çıkarınca 2 kulaklık aktif çalışıyor 5 dakika sonra sol kulaklıktan ses gidiyor tek taraflı gelmeye başlıyor acaba yazılımsal bir sorun mu biz mi çözemedik nasıl kullanıldığını anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Jayus_ _ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajı baya geç gördüm :) Pek girmiyorum buralara. Sorunu çözebildiniz mi? Özel mesaj yazarsanız daha hızlı olur.
  • Konuya biraz geç kaldım ama freebuds 2 pro kullanıcısıyım. Kulaklıkla sorun var sol kulaklıkta seste takılmalar oluyor ses gidiyor geldiği zamanda takılıyor belli süre sorun sanırım yazılımsal cihazı resetledim ancak yine aynı. Ürün Türkiye de olmadığı için güncelleme de alamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Sarj gostergesini nereden gorebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.