Şimdi Ara

Huawei'den müthiş iddia: Apple'ı geçtik!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei'den müthiş iddia: Apple'ı geçtik!

    Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, Pazartesi günü yaptığı açıklamada akıllı telefon satışlarında Apple'ı geride bıraktığını duyurdu. Şirket küresel satış hacminde Apple'ı geride bırakarak ikinci en büyük telefon şirketi haline geldiğini söylüyor. Huawei Hindistan Ürün Merkezi Direktörü Allen Wang, "Huawei, Aralık ayında global satış hacmi payında Apple'ı geçti" dedi.

     

    Wang, Huawei'in Aralık 2016'daki payının dünya genelinde yüzde 13.2'ye ulaştığını, Apple'ın ise yüzde 12 seviyesinde olduğunu söyledi. Şirket geçen sene 139 milyon akıllı telefon sevkiyatı yaptığını iddia ediyor.

     

    Ayrıca Bkz.Qualcomm cephesinden Intel'e cevap geldi
    Wang ayrıca Samsung'un global pazardaki öncülüğünü sürdürmesine karşın Huawei'in bazı pazarlarda Koreli teknoloji devinin önüne geçmeyi başardığını da söyledi. Şirketin ürettiği cihazların Türkiye de dahil olmak üzere 74 ülkede satıldığını belirtelim.

     

    Öte yandan Apple'a yakınlığıyla bilinen bazı siteler haberin gerçeği yansıtmadığını ve sahte olduğunu söylüyorlar. Özellikle Patently Apple, Wang'ın sunduğu "özel" istatistiklerin geçerli olmadığını belirtmiş durumda. Site, Huawei yöneticisinin rakam verirken IDC ve Gartner gibi analiz firmalarını kaynak göstermediğinin de altını çiziyor.



  • Böyle bir şey iddia ediyorsa illa ki doğruluk payı vardır, hak etmiyor da değil.

    Malzeme kalitesi ve arayüz konusunda Huawei telefonlar çok hoşuma gidiyor. İşlemcileri konusunda enerji verimliliğini de Snapdragon 625 seviyesine çekip bir de yüksek pil kapasitesi sundukları an Huawei cihaz almayı düşünebilirim.
  • Sagdaki guzelmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıtımdaki mankenlerin güzelliği konusunda geçebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağdaki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple geçti mi geçmedi mi bilemem ama Huawei uzun zamandır emin adımlarla ilerliyor.



    Arayüzü güzel, malzeme kalitesi iyi, kamerasından piline kadar kullanıcısını üzmeyen bir firma. Ama fiyat politikasını çok çabuk yükseltti. Ne kadar övsekte bizim gibi ülkelerde henüz marka algısı tam olarak oturmadı. Gelecekte en iyi firma olursa şaşırmam.

    P9, P9 Plus, mate 9, p10 ve p10 Plus (P9 a göre tasarımda geri gittiğini düşünsemde) kullanmış biri olarak beni memnun etti bir kullanıcı olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirmizili guzelmis

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükselecekse Huawei yükselsin hakkıdır. gerçekten sıkıntısız kaliteli ve kullanıcı dostu cihazlar üretiyor. Tam 1 senedir p9 modelini kullanıyorum daha en ufak bir sorun dahi yaşatmadı. Android'in Apple'ı bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p9 liteye muadil bir telefon çikarirlarsa almayi düşünüyorum. Video kamera benim için çok önemli olduğu için p9 liteyi eledim iPhone 5s kullaniyorum.



    İşlemci olarak bazi uygulamalarda sikinti çikardigini duydum. Ama işlemci arayüzle stabil çaliştiği için şarj süresi uzun gidiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huaweinin farki su; telefonlarinin tasarimi ozgun ve kronik sorunlari yok.



    Bunun otesinde malzeme kalitesi anlaminda da ister bin liralik, ister ucbin liralik cihazini alin, digerler markalardan farkli oldugunu hissediyorsunuz.



    Musteri memnuniyet i acisindan da iyi isler yapiyor. Bozuk cihazi kapinizdan aliyor, tamir edip tekrar kapiniza kadar birakiyor. Ustelik satin alimdan itibaren uc ay icerisinde cihazin camini kirarsaniz , sorgusuz sualsiz degistiriyor.



    Cift anten teknolojisi sektorde yenilik. Antenlerden biri esnek yapida. Yani sebeke kuvvetli ise devreye girmiyor. Wifide iseniz ve sinyal seviyesi dusukse,devreye girip sinyali guclu almaya çalışıyor.



    Ogrenen arayüzü ile yine fark yaratiyor. En cok kullandiginiz uygulamalari hazirda tutuyor, kullanmadiklarinizi uyutuyor. Boylece her zaman performansli ve stabil bir kullanim vaadediyor.



    Umarim daha da guclenir. Zira rekabet,biz tuketicilere yarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sar degerlerine de biraz dikkat etseler iyi olucak.Bu aralar benimde aklimda p10 plus var bakalim hayirlisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar.

  • Konu telefonlardan telefonu tanıtan mankenlere dönmüş.

    Ne desek boş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik servis kalitesi olarak geçtiği aşikar Apple ve tüm firmaların örnek alması lazım Huawei'yi...

  • Huawei candır satış rakamında geçtiğini sanmıyorum.Benim tercihim Huaweidir tabi.Türkiye pazarına önem vermeliler.

    Şunuda demeden geçmek hata olur Kızlar ateş ediyor be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 tl paranın üstüne yatan bir firmanın Apple kalitesini sollayacağına inanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Haberi apple'ın 650tl ye satacağı telefonu 7 8 bin tl ye satıyor olduğu gerçeğini görmek için kullan bence "apple boy" bu nesneleri birbiri ile yarıştırıp değerini arttırmak yine size zarar veriyor... 8 bin lira veriyorsun sene sonu bin liraya satamıyorsun yada 600tl ye satılan tel oo iyi alıcı var denip hemen 3 ay sonra fiyat olarak 2ye katlanıyor ederi ise çeyreği ama fanboylar oldukça müstahak bize, bende vınn modem vardı telefona çevirdim pc de kullanııyorum tabletim 3g si çevirdim tele lazım olursa sim kartı takıyorum konuşuyorum tableti okumak için aldım işlevi o süper çalışıyor pc de oyun oynuyorum iş yapıyorum cebimde tasmayla dolaşmıyorum sizde öneririm.

  • Huawei kendi kendini üçüncü yapıyor ikinci yapıyor birinci yapıyor, kafalar güzel heralde. Tüm galaksiler içinde en çok satan telefon markasıyız demeside yakındır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum
  • telefon bahane hatunlar şahane.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.