Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
223.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Team Radium CM 10.1 çalışmalarına başladı, yakın bir tarihte yayınlarlar..Mesajımda da bahsettim açık kaynak kodu yayınlandığı için işlemci kodları zorlamaz artık.. Şu an hali hazırda 5-6 tane "custom rom"u yayınlandı zaten..(Miui-Blue Android-S4 Mod v.s.)
    3-4 aylık bir telefon için "custom" ve orjinal rom güncellemesi çok hızlı gidiyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senol_1980

    quote:

    Orijinalden alıntı: lionhearts

    daha 3 aylık telefon ne custom romu adamlar açık kaynak kodunu yeni yayınladılar. dediğim gibi gg'den ilan açalım karşılıklı yada buluşup takas edelim full kutulu garantili alındığından beri kılıfla kullanılmış nexus 4 var arkadaşta, oda gg'den satıp p6 alacak denk geldi iyi.

    edit : gg'den hesap açmak çok kolay iki dakkanı almaz.nexus istiyormuşsun karşılıklı ilan açalım fotoğraflı.

    kardeş bu arkadaş üşenmemiş telefonu kötülemek için hesap açmış artık kimse.önceki mesajında nexsusu sattığıma pişmanım diyor şimdi nexus istiyorum diyor.zaten mesajlarına bakınca nolduğunu anlarsın tey allahım ya ne insanlar var.okuyanda gerçek sanacak.

    puhaha hakkaten artık kimlik bilgisi fatura falan isteyelim yorum için. trol detected ama ben yineliyorum memnun olmayan varsa tertemiz nexus 4 var faturalı (arkadaşın) takas isteyen özel meaj atsın görüşelim.istanbul içiyse elden teslim edebiliriz.




  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    hakikaten çok ayıp birşey bu belki bende yeniyim forumda ama biz yardım almak adına üye olduk iyi tarafınıda biliyoruz kötü tarafınıda kimsenin saçma sapan yorumlar yapıp burayı bulandırmaya hakkı yok.bunu okuyan arkadaşlar yeni kullanıcılara dikkat etsin.zaten yorumlardaki tutarsızlıklardan ne olduğu anlaşılıyor.eğer telefonu beğendiyseniz gidip birebir inceleyin yada inceleme yazısını dikkatlice okuyun bunları yaparsanız başkasına birşey sormaya gerek kalmıyor zaten.
  • senol_1980 S kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar şimdi bir olaya açıklık getirelim isterseniz. ben telefonu ilk aldığımda kamerada ve kulaklık sesinde ciddi anlamda sorun vardı. daha sonra yerel güncelleme ile b118 romuna güncelledim. telefonda herhangi bir sıkıntı kalmadı. daha sonraki kullanımlarda batarya performansı hariç hiç bir sıkıntı yaşamadım. abartı gelebilir lakin kamera yer yer iphone 5ten daha iyi çekimler yaptığını bile söyleyebilirim. ben telefonun şıklığından ciddi anlamda çok çok memnunum ama sadece şıklık yetmiyor.

    şimdi gel gelelim asıl konuya. aklı başında bir insan asla ve asla performans konusunda p6 ve nexus 4 ü kıyaslamasın. hakikaten nexus can yakar. ama gel gör ki nexus adlı cihazda multimedia konusunda çok çok yetersiz. zaten bu zamana kadar çıkan nexus cihazlar hiç bir şekilde media konusunda çok çok iyi olamadılar. p6yı kötülememin asıl sebebini söyleyeyim size.
    1) aşırı aşırı ısınma sorunu. en basitinden 101 okey plus oynarken bile deli gibi ısınıyor cihaz.
    2) dediğim gibi custom rom sorunu. şimdi bi çok arkadaş telefon daha 3 4 aylık cihaz nasıl custom rom olsun diyor çoğu zat-ı muhterem. ben şöyle söyleyeyim size; samsung ve htc telefonları daha piyasaya sürüldüğünün ikinci haftasında deli gibi custom rom desteği alıyor.
    3) telefona miui kurulumu yaptım. hoşuma gitmedi. döneyim orjinal roma dedim lakin orjinal romu kurduktan sonra bildirim paneli aktif olmadı. bildirim paneli kim ne derse desin akıllı telefonlarda olmazsa olmazlardan. ne denediysem olmadı.

    umarım düşüncelerimi aktarabilmişimdir.




  • muratK28 M kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sana cevap yazmayacaktım ama son kere kullanıcısı farzedip yazıyorum.telefon ısınması normal bir durum bu telefon maksimum 39c görüyor s4 42c i5 40cde görüyor ve günümüz 4 çekirdekli akıllı telefonları için bunlar normal değerler ayrıca en çok oynadığım oyun okey benim nasıl deli ısınıyor anlamadım.play storeda zilyon tane notification uygulaması var çok zor değil onlardan birini kullanmak.s3 ilk çıktığında aldım ve kullandım ben öyle deli rom desteği göremedik ilk çıktığı zamanlarda günüm gecem xda'ya bakarak geçti.
  • Zaten nexus tarz olarak da ayrı bir sınıf yarattı telefon piyasasında, lakin huawei bu telefonda kendi ürettiği ekran kartı ve işlemciyi kullandı bu sebeple bu telefona 2 hafta sonra custom rom gelemez.1 le 3 ü bilemem zira arka kapak 0.3 mm ısı salınımının daha yüksek olcağı kuvvetli muhtemel
  • Arkadaşlar telefonun sınıfı/fiyatı belli tabiki bir S4/Z1/G2 değil, bu yüzden popüler markaların üst seviye telefonlarıyla karşılaştırmak abes olur..Kişisel tercihe ve önceliklere göre ya P6 ya Nexus 4 yada Discovery tavsiye ediyoruz zaten..Kullanıpta memnun kalmayanlar elbet olacak, her marka/modelde olduğu üzere.Bu nedenle boş tartışmalarla birbirimizin üzerine gitmeyelim derim ben.
  • LionBeq kullanıcısına yanıt
    hocam gözünüz aydın telefonunuz gelmiş sonunda darısı başıma kayıt tarihi ayın 11i hala işlem sırasında
  • ya
     Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilaseta İ kullanıcısına yanıt
    Jelly Bean sağolsun
  • merhaba arkadaşlar, dün 3 vadofone bayısı gezdım ucunde de telefon ellerınde vardı incelemek ıstedıgımız de kutusu acılmıs urun olmasına rağmen inceleme yapılmadığını incelenen urunu nasıl bır daha satacaklarını soyledıler bir bayıde de şarj sıkıntısından dolayı telefonu ınceleyemedık forumda bırcok arkadas alıp ınceledıgını soylemıstı bıze boyle bır sey soledıklerınde cok sasırdık acıkcası kızdık ve cıktık bayılerden
  • hykara86 H kullanıcısına yanıt
    Bayideki teşhir cihazıdır, yani insanların incelemesi için oraya koyulur fakat Vodafone'un bazı bayilerinde adeta telefonu satmak istememe gibi bir durumu var ve bu çokça şikayet konusu oldu burada.Ya başka bayiler deneyin yada yakında teknoloji marketlere gelecek biraz daha bekleyin.
  • Kadıköyde boğaya giderken Hosta'nın karşısındaki Vodafone bayii'de açılmışı varmış, kontratsız fiyat 1050 tl mişş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 28 Ekim 2013; 21:58:14 >
  • Bu opera mini mi opera mobile mı???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quarez999

    Bu opera mini mi opera mobile mı???

    Opera miniye benziyor da ordaki olay ne anlamadım .

    Telefonu kabloyla nasıl modem yapıyoruz

    Hi suite programını pcye nasıl kuruyoruz arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talsuv61

    quote:

    Orijinalden alıntı: quarez999

    Bu opera mini mi opera mobile mı???

    Opera miniye benziyor da ordaki olay ne anlamadım .

    Telefonu kabloyla nasıl modem yapıyoruz

    Hi suite programını pcye nasıl kuruyoruz arkadaşlar

    http://www.huaweidevice.com/resource/mini/201105239635/hi_suite_en/
    yukarıdaki adresten indirip yüklüyorsun.Sonra telefonu kabloyla bağlayıp bildirimlerde çıkan usb seçeneklerinde hi suite seçiyorsun bu kadar.




  • aytoli kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeş :)
  • arkadaşlar bir çok kişi cihazı kötülemiş.... benim daha önce kullandığım cihazlar s2 htc van s4 lg g2 hepsinin bu cihazdan üstün yanı vardır ama bundaki incelik zerafet karizma malzeme kalitesi hatta arayüz ekran kalitesi bana göre hiç birisinde yok. belki saçma bir örnek olacak ama telefondan anlamayan birisine iphone 5 sacend p6 ikisini yanyaana koysan malzeme kalitesini sorsan eminimki p6 yı seçecektir...
  • erte2 E kullanıcısına yanıt
    Cihazı kötüleyenler oyun ve kurcalama hastaları. Cihazın kötü yanı yok tam bana göre çok memnunum cihazdan gereksiz program diye bişe yok eklememişler. En sinir olduğum odur.
  • erte2 E kullanıcısına yanıt
    Benim de kullanmadığım telefon kalmadı diyebiliriz s4-iphone 5-4s-nokia lumia 920 vs.Fakat gerçekten bu telefondan aldığım zevki alamadım hiçbirinden.İphone seviyorum ama çok kişiselleştirilememesi ve küçük ekranını sevmiyorum. Samsung desen kasma sorunundan illallah geldi.Daha yeni gerçi ama bu telefonda aradığımı buldum gibi geliyor.Dediğim gibi daha erken gerçi.Çok küçük ayrıntılar var bunda hoşuma giden;Rootsuz tema değişimi,fm radyo,profil değiştirirken çıkan o yuvarlak menü,sistemin sadeliği, akıcılığı ve tabi ki o muhteşem görüntüsü... şimdilik en çok hoşuma gidenler bunlar.Asphalt 8 de rahatlıkla oynayabiliyorum.Eminim ki ilerleyen günlerde ufak tefek sorunlar da düzeltilecektir.İphone bu görüntüde bir telefon yapsaydı kesinlikle kaçırmazdım.Huawei yaptı kaçırmadım. İlerleyen günlerde bir de ipad alırım.Oyunu da onunla oynarım. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytoli -- 29 Ekim 2013; 0:58:08 >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.