Şimdi Ara

Huawei ascend g700 gelmiş. 750tl - puan vs. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
13
Favori
17.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • altaki tuşların ekranda olmaması çok iyi olmuş on numara telefon yapmış huawei.
  • tam 750 civarında tel bakıyordum ki bunu gördüm kafam iyice karıştı htc 8x almaya niyetliydim 5 dk. önce ama bunu görünce birden kafam döndü... siz ne dersiniz a dostlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grimser

    tam 750 civarında tel bakıyordum ki bunu gördüm kafam iyice karıştı htc 8x almaya niyetliydim 5 dk. önce ama bunu görünce birden kafam döndü... siz ne dersiniz a dostlar?

    ozellıklerı cok guzel cortex a7 var bıraz eskı ama kullanımda sorun cıkarmaz al gıtsın
  • Huawei markasını iyi tanıyorum. Modemim huawei, eski telefonum huawei. Şirkette de huaweinin test telefon, tabletlerini kullandığım zamanlar oldu.

    Şu an önümde hem huawei p6(eşimin) hem de samsung s3 var. Huaweideki kalite samsungda kesinlikle yok. Samsungun kasanın etrafındaki plastik 2 yerden çatladı, huawei 6 aydır sıfır gibi.

    Çinli çanlu muhabbetine girmeye gerek. Hepsi çinde üretiliyor. Önemli olan üretim felsefesi.
  • Htc 8x le bu kıyaslanmaz işletim sistemi olarak ne bekledigin onemli, bence WP çok iyi bi cok açıdan ,alcak olsam htc alırdım hem marka hem sistem olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kliksadan bi haftadır beklediğim moto g kargoya verilmişken kafam karıştı gene. moto g 550ye falan maloldu buda 650ye gelir sanırım. ama boyut olarak s4, discovery falan son sınırım 3/4mm bile daha uzun/genişse bana yaramaz.
  • huawei'ye ayrı bi sempatim var. ama beğenilir ama beğenilmez bu göreceli birşey ama yaptıkları işe saygı duymak lazım. diğer markalar gibi polikarbon telefonlara 2 bin tl istemiyorlar. telefonun ederi neyse onu istiyorlar. bunun gmd'den daha iyi olacağını söylemek güç olmaz.

    ericson ve motorola'nın 560-600 bin dolara sattığı baz istasyonlarını bu adamlar 55 bin dolara satıyorlar. aradaki uçurumu gelin siz görün..
  • Fp htc ve moto g siparişlerini iptal edin pişman olmayın bu cihaz kaçmaz beyler yılın fırsatı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    İdeos x5 az çektirmedi sonu aynı olmaz işallah

    Onun ben..
    IMEI ve diğer sebeplerden ümraniyedeki Huawei Türkiye binasına 2 defa kvkya ise sayısını hatırlayamayacağım kadar çok gitmiştim..Sonunda sorunlar çözülmüştü ama kullandığım sürenin yarısı serviste geçmişti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nahro1

    Bu fiyata moto g ve windowslu çöplerden bin kat iyi

    ben huawei marka telefon kullandım yazılım anlamında tam bir fiyasko bu telefona güncelleme gelmez muhtemelen bu telefonun stokta çok olduğu için Türkiye de piyasaya sürdüler. moto g kötü diyorsun ya kullanıcıların %90 memnun gerek ekran kalitesi olsun hız olsun yazılım olsun kamera benim için önemli değil diyorsan fiyatına göre on numara telefon yakin zamanda hızlı al hepsiburada olsun %20 %30 gibi indirimli fiyattan görürsen şaşırma...!?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kliksadan 400/150TL hediye çekim var tam moto g almayı düşünüyorken bu cihazı görüp tereddütte kaldım.

    Moto g de tereddütte kaldığım noktalar arttırılabilir hafıza, değiştirilebilir batarya yok, sar değeri çok yüksek, alttaki kontrol dokunmatiklerinin ekranın içerisinde olmasıda çok saçma bence 3-5kuruş maliyet kısacaklar diye ekranın alanından çalıyorlar ayrıca kamera kalitesi pek iyi değil.

    Gelelim bu cihaza performans olarak moto g nin biraz gerisinde gorilla glass yok ancak netteki incelemelerde huawein kendi koruyucusu olduğu bu yüzdende kolay çizilmediği söyleniyor. Ayrıca cihazın kamera kaliteside kötü. Onun haricinde aradığım bütün özellikler mevcut.

    Kendim aylardır Huawei g301 modelini kullanıyorum tanıdıklarımada onlarca u8850 Vision, Ascend g301 ve Ascend g330 aldık herkes genellikle çok memnun ancak en büyük dezavantajı Türkiyede bütün elektronik aletlerde olduğu gibi teknik servis sıkıntısı cihaz Kvk servise bir gittimi 20günden aşağıya çıkmıyor bunlar yüzünde paralel ithalat ürünlere sempati duymaya başladım allah servise düşürmesin.




  • huawei ascende p1 telefon, mediapad 10" tabletten sonra bunu da aldim. huawei kalitesi ayni fiyattaki tum telefonlardan daha yuksek kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei dünyanın en çok telefon satan 4. firması arkadaşlar; bu satışlara piyasa olabilecek pek çok ülkeye girmeden ulaşıyorlar ayrıca. Modemlerinden tutun çeşitli sanayi boy ürünlere kadar geniş ürün bandı ve kalitesiyle çinin en iyi -- yerli -- 3 firmasından biri Huawei. Benim elimden 3 tane huawei telefon geçti, ilk aldığımı 4 sene önce almıştık hala çalışıyor samsuçöpten,gmden iyidir
  • alınır bu cihaz iyi fırsat için pusuda bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

    Huawei dünyanın en çok telefon satan 4. firması arkadaşlar; bu satışlara piyasa olabilecek pek çok ülkeye girmeden ulaşıyorlar ayrıca. Modemlerinden tutun çeşitli sanayi boy ürünlere kadar geniş ürün bandı ve kalitesiyle çinin en iyi -- yerli -- 3 firmasından biri Huawei. Benim elimden 3 tane huawei telefon geçti, ilk aldığımı 4 sene önce almıştık hala çalışıyor samsuçöpten,gmden iyidir

    Katılıyorum. Kalite olarak tartışılmaz. Ama türkiyedeki servis desteği yazılım desteği felan o konu biraz şâibeli.
  • Samsungtan iyidir vs gibi lafları nasıl yazabiliyosunuz merak ediyorum :) İkisi aynı fiyat olsa kaçınız gidip Samsung yerine Huawei alacak onu da merak ediyorum :)

    Bu telefonlar ortadirekt ve bir tık altı telefonlar, GMD gibi fiyat/performans olayı var, yoksa kimse gidip huawei nin 301 ine 305 ine x5 ine vs bakmaz. x5 i de yazılım güncellemesi gelecek diye sattılar, yalandan 1-2 beta çıkardılar, sonra hoop kestiler. malak gibi kaldık ortada. 8 kere tamire gitti, thh ye verdim de paramı geri aldım.

    Huawei 'yi anca forumlarda vs takılanlar bilir, dünya genelinde üretim yapıyor evet ama huawei de birisine o ne diyor :) 750 vermezdim ben ama 550 600 olursa belki. o da artık risk sevdiğimden olsa gerek, 1 tane de olsa x5 yetti de arttı :)
  • 300 kağıda sattıgı bizim, enpara-kupon ile 210-220 liraya almış oldugumuz alt sınıf android G301 de bile kaliteli IPS ekran, Gorilla Glas cam, sağlam kasa, dökülmeyen çerçeve var.
    Huawei kesinlikle fiyat-performans cihazıdır.
    Malzeme kalitesi çoğu marka diye geçineni tokatlar.
    Hanıma aldıgım Huawei Y320'de şarj 5 gün gidiyor. Nasıl bu kadar uzun gidiyor çözmeye çalışıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Fox

    quote:

    Orijinalden alıntı: nahro1
    Komiksin hala çin malı klişesini mi kullanıyorsun

    Hawaii yi bana anlatma kardeş, 3 senem geçti...Buyur para senin pul senin..Evet kullanıyorum çin malı muhabbetinide...Ben markaya bakarım..Huaweii yazması yeterlidir benim için...

    Selametle

    Huawei'nin hangi modelini kullandınız acaba? İdeos X5 gibi ilk piyasaya sürdüğü ve düşük donanımlı, sorunlu cihazını kullandıysanız ve ona göre yargıladıysanız acaba haksızlık etmiş olmuyor musunuz?

    Ben alt seviye Samsung Glaxy Trend Lite, Avea In Tocuh2 gibi tek çekirdek işlemcili telefonlar yanında ZTE Grand X son olarak kullandım. ZTE'den önce ise Huawei'nin yine tek çekirdekli G301 modelini kullandım. İnanın şu an Huawei çok stabil ve kararlı telefonlar üretiyor. En son anneme 600 MHz tek çekirdek işlemcili, 256 MB ram'li Huawei Y100 modelini aldık, inanın telefon akıyor. Stabil ve gayet hızlı. Kısacası benim gördüğüm bu alt düzey telefonlarda bile Huawei artık stabil ve çok iyi telefonlar ürettiğini bana ispatlamış oldu. Üst düzey telefonlarda ise ben daha iyi olacağını düşünüyorum...




  • x5'e laf yok 3 yıldır başına gelen kalmadı hala sapasağlam üstelik c11 4.4.2 kitkat, 3 yıllık samsung'ları da gördük zebraya dönmüş durumda, kim ne derse desin f/p' de kral huawei...
  • 550-750tl fiyat aralığında harika telefonlar çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.