Şimdi Ara

Huawei Ascend G700 Ana Konu - 5' IPS 720x1280, MTK6589, 2GB Ram, 8GB Dahili Hafiza+MicroSD, 2150mAh (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
780
Cevap
7
Favori
36.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 G li ekran süreniz nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeklerin kayda deger teşekkürler paylaşımın için @ahmet ferid
  • Turkcell olmayan ham romu yükledim ve telefon biraz kendine geldi.Menü geçişlerinde gözle görülür takılmalar sinir ediyordu şimdi kalmadı.Ve hızlandı telefon.İlk izlenimlerim bunlar.Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andelip

Turkcell olmayan ham romu yükledim ve telefon biraz kendine geldi.Menü geçişlerinde gözle görülür takılmalar sinir ediyordu şimdi kalmadı.Ve hızlandı telefon.İlk izlenimlerim bunlar.Paylaşım için teşekkürler.

bu rom listedeki kaç mb olanı ,baya rom var o listede,en stabili hangisi acaba arkadaşlar
  • kaptan69 kullanıcısına yanıt
    u20 kodu b123 olan.
  • Beyler yeni bir hafiza karti aldim. Simdi bu rom icin once pc de fat32 olarak formatlamak gerekiyor galiba.onu yaptiktan sonra karti telefona takinca yine formatlamamiz lazim mi( telefonun sistem dosyalarini vs olusturmasi icin?)

Ayrica bu romu ben telefondan indirecegim ve bu linkten beceremedim.baska yere yukleyebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ne yaptıysam pcde dahili hafıza görünmüyor, sadece hariçi 16 gb lık sd görünüyor nedendirki
  • Söylediğiniz romu yükleyince otg kablosunu tanır mı?

• Bende yeni aldigim hafiza kartini birturlu formatlayamafim.pcnin kart yuvasi sorunlu galiba bir turlu gormedi yeni karti.

• formatlamayı telefonda ve tablet de de olur. yapabilirsin. ancak romu pc de indirip klasöre çıkarman gerekiyor. telefonda sorun oabiliyor. dload/UPDATE.APP şeklinde. klasörü formatladığın sd ye at. sistem güncellemeden yükle.
    romu yükleme imkanım yok. zaten rom consumer.huawei de de yok. ben rus veya diğer avrupa, çin web forum sayfalarından inceleyerek alıyor ve sizinle paylaşıyorum. verdiğim linki direk üstünden yönlendirme yapamıyorsan önce komple satırı kopyala ve bir notpade veya worda yapıştır, onun üzerinden link üzerine ctrl+sol tick ile sayfayı açmaya çalışabilirisin. ama diyorum pc nizde IDM veya orbit gibi indirme programı olursa inen şey ne ise daha düzgün iner. yüklemen de düzgün olur. buna dikkat edin.
  • Huawei Ascend G700-U20 V100R001C203B123 Normal bu rom ham emui 1.6 romun kendisi

https://cloud.mail.ru/public/c967cfddd692/firmware

arkadaşlar ben daha önce paylaştığım bu linke google chromdan direk üsteüne tıklayınca indirmeyi açıyor ve indirmeye başlıyor.
    rusça yazar siz mavi olan butona tıklayın sıkıntı yok linkte ama pc den.
    telefondan veya tabletten de link üzerine uzunca basınca paylaşım google dediğinizde de yönlenmesi lazım.

hatta dikkat ederseniz alt bölümde turkcell turkey 4.2.2 emuı 2.0 diye bir rom var ben onuda yükledim cihaza üzerindedki
    rom ile aynı geldi bana, 4pda xda gibi forumlarda diyorlarki bu emuı 2.0 ama turkcell için yapılmış özellikleri içinde gizli.
    pek kafam yatmadı bu açıklamaya. bu sebeble Normal olan rom en sadesi. en hızlısı.

Bu arada ben g700 u20 ye recovery ve custom rom yülemeleri başardım ama bazı dosyalar çince başınıza iş alırsınız diye
    şimdilik stabil ingilizcelerini bulana kadar paylaşmıyorum. cihazları brick yaparsınız diye endişeleniyorum.

• Sondan ikinciyi yukleyecegiz sanirim hocam ama mecbur telefondan indirecegim pc de internetim yok cunku.ins bisey olmaz.dosyayi pc de acarim daha sonra

• Sanirsam en alttaki.1.2 gb mi o:( bi yanlislik yoktur ins

• evet en alttaki g700 u20 Normal olan rom ham rom bunu indir.
    telefonu harici sd karta indirmeyi ayarla
    inince romu rardan çıkar çıkan klasörde sd upgrade klasörü olamsı lazım
    onun içine gir dload kalsörünü gör. içine bak UPDATE.APP DIŞINDA BAŞKA BİR DOSYA OLMASIN

dload klasörünü kes tekrar harici sd kartına dön yapıştır.
    sonra sistem güncellemeden yüklemeni yap
  • https://store.donanimhaber.com/e5/bc/ea/e5bcea86acd4abbb8d97f0ae0dadd8c7.png

Sacmalık. Parlaklık dipte. Nasıl bu kadar yiyor ekran
     Huawei Ascend G700 Ana Konu - 5' IPS 720x1280, MTK6589, 2GB Ram, 8GB Dahili Hafiza+MicroSD, 2150mAh

• Emeği gecen arkadaslara teşekkür ederim ham Room u yukledim guzel olan noktalari Turkcell açilistan kurtuldum:-) ayrica Fm radyo dahili geliyor roomla lakin apk yuklenen Fm radyo bundan daha guzel onu solemeden gecemiyecegim...Hiz konusunda biraz daha hizli gibime geldi...Tekrardan teşekkür ederim...Takipdeyiz...saygilar...

• canfezzz C kullanıcısına yanıt
    Hocam g700 FM radyo link verebilir misin ..içinde yüklü gelen FM kayit bile ediyor

• Economist kardeşim link istemissin fm radyo icin kusura bakma gec gordum iste link birkac tane programda varrhttps://app.box.com/s/cjpqd8keb0ffbuf6vscs bu fm radyo gercekten guzel...

• https://app.box.com/s/cjpqd8keb0ffbuf6vscs saygilar

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.