Şimdi Ara

Huawei artık bootloader kilidi açma kodu vermeyeceğini duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benchmark testi yaptım p9 telefonuma diğer p9'lardan ve stok çekirdek saat değerlerinden bariz diplerdeydi. Bende root atmak için bootloader kodunu almaya koyuldum. Önce resmi sitesi kapandı ben alamadan. Uzunca bir süre sonra Google başvurulardan aldılar başburuyu ordan da yaptım ancak kaç hafta sonra kontrol edim dedim başvuruları ordanda kapatmışlar ve bana kod gelmedi. Şimdide Huawei İngiltere Twitter hesabından alma durumu çıktı orayada yazdım ama 2 haftadır sebep sorup engel çıkarıp duruyorlar. Herşeyi halletim yolladım nerdeyse sicilime kadar bu seferde cevap kesildi. Şimdide Amerika mahkelerine şikayette bulunacağımı söyledim son çare Amerikadan korkarlar muhtemelen. Bu komik duruma beni düşüren Huawei'ye töbe ettim.

  • poyraz7998 kullanıcısına yanıt
    acaba o müşterilerden yüzde kaçı bootloader nedir biliyor? yada root yada custom rom?
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    huawei buna çok üzüldü.büyük kayıp onlar için
  • Büyükler ligine girince işler değişmiş

  • Huawei kim yahu çan Çin çöp

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi ben 5 yıl iphone kullanıp mate 10 lite aldım. Telefondan çok memnunum. Şimdi botladeri nerede nasıl kullanıcam. Orijinal android kullanıp ne olacak. Avantajını bna anlatır mısınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple satılıyorsa Huawei neden satılmasın? iPhone jailbreak olmuyor diye almamazlık yapan kaç kişi varsa bu da o kadarla kalır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendini apple zannetmiş tespiti bir süredir doğrudur. P20 pro fiyatından da bellidir zaten. 5000 Türk lirası etiketi var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer bana stabil düzgün çalışan kasma donma yapmayan bir telefon vereceklerse farketmez. Benim gibi olan kullanıcılar içinde farketmez bu durum. Ben kaç yıldır Sony kullanıyorum rom atmayı, root yapmayı düşünmedim bile. Sadece dışarıdan apk yüklemeyi kapatmasınlar yeter.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten kirin işlemci kullanarak rom ve kernel konularında 1-0 geride başlıyordu şimdi bootloader olayıyla 2-0 geriye düştü. Huawei istediği kadar izin vermesin kırılıp açılır yine yöntemini bulurlar ama cihazlarına durduk yere böyle bir zorluk eklemesi hiç akıl karı değil. Android işletim sistemi kullanmanın en büyük avantajlarından biridir rom ve root. Meizu da bu konularda çok sıkı davranıyor ama meizularda sisteme gömülü root var, başka arayüz aramak istemeyeceğiniz kadar hızlı ve stabil bir arayüzü var. Ne diyeyim geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aygun61 kullanıcısına yanıt
    Android kullanip da bootlooderi kapatmak cok sacma.o zaman Huawei kendi isletim sistemini yapsin apple gibi.boyle bir sacmalik yok.bari stock android kullan o da yok.2 sene sonra yeni telefon aldirma cabasi baska bir sey degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osnakli O kullanıcısına yanıt
    Google diye bir arama motoru var bilmem bilir misiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman huawei bey ağzımızın tadı kaçmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben biliyorum ama bana faydası ne.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kusura bakmayın ama çok haklılar. Telefonu alıp abuk subuk romlar at, brick olunca garantiye yolla değişim iste... Adam uğraşmış mis gibi cihazlar yapmış, arayüzü beğenmediysen bin tane launcher var, temalar var, yani var oğlu var.

  • Adamlar haklı EMUI zaten hızlı neden rom atıyorsunuz ?

    Huawei ye çamur atacağınıza Apple a atın. İphone da girişte icloud şifresini unutup giremeyince açıncaya kadar 40 takla attırıyor.

    Bu mu güvenlik ?


    İphone etkin değil itunes'i bağlayın
  • Beyler sevabına bu bootloader kilidinin ne işe yaradığını, neden hueweiyi bitirecek kadar öneme sahip olduğunu izah edebilecek olan var mı? Benim gibi bilmeyip merak edenler bu başlıktan öğrenmiş olur en azından çünkü hiç bir sitede net olarak anlatılmamı bu. Örneğin ben bu zamana kadar kullandığım telefonlarda hiç bootloader kilidi diye bir şey açıp kapamadım, telefonu aldım sim kartı taktım kullandım. Beni ne şekilde etkiler bu durum mesela? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

  • Çoğu yeni telefonda root için önce bootloader kilidinin açılması gerekiyor. Root için gerekmese bile custom rom için gereken twrp yine bootloader kilidinin açılmasını gerektiriyor. Root'u daha kolay ya da mümkün hale getiren magisk için bile yine bu kilidin açılması gerekiyordu(gelişme varsa bilmem).

    Şu an gravitybox'tan sonra benim için en önemli şey olan arka planda reklamsız ve daha fazlası youtube (bakınız: iytbp) için root vb şart.



    Bu yüzden Huawei almak istemediğim için mutluyum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 13 Haziran 2018; 21:32:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P Smart yada mate 10 lite alsam bu kilidi açabilir miyim ?
  • Yalnız ben bootlader açmadan Huawei firmasının yaptığı ses şiddetine sınır koyma olayını kaldıramıyorum. Ayrıca yapay jiroskop yapmam için bootladerın açık olması şart. Yani bootlader sadece custom rom için değil ki, kullanıcının sistemi geliştirebilmesi içindi. E zaten android de bu sloganla gelmedi mi piyasaya, herşeye kota koyarsanız apple'dan ne farkınız kalacak ki o zaman? Nerede kaldı özğürlük isteyen teknoloji

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.